Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 15:23:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Uh Ljisho nakupilo se bas 😔
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 15:28:18
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Za rodjendan bi me zapamtio... Ja sam ove god prigovarala jos od septembra, jer su nima rodjendani u oktobru, "ja vama spremam rodjendane, vi meni nista, ja i vama i sebi spremim tortu, ja vama slavim, kuvam kafe i posluzujem, hocu i ja takav tretman" 😊 I gle cuda! Dolazim ja s posla 19.12. torta, rucak, milina. I poklon pride 😊
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 18:13:12
|
|
|
|
smeško
|
Ljisho, ja sam uvek za resavanje problema. Ja sam prva to uradila zbog bebe koju smo imali. I kod mene je ispalo dobro. Ali...ne slusaj toliko druge. Nadji nacin da se ,,pronadjes" sama sa sobom. Da se ponovo vratis svojim ,,podesavanjima". Ne dozvoli da ti mi ili neko drugi sugerise sta je za osudu, a sta za oprost. Sta znaci, oprostila bi i prevaru, pa to tvoje nije strasno i sl. Moras sama da shvatis preko cega ti i samo ti mozes da predjes, a da te to ne kosta kasnije. Sta je to sto te povredjuje do te mere da nije za zanemarivanje. Npr, da me mm ostavi samu za moj rodjendan i suprotno mojim molbama ode kod kolega, meni bi takvo ponasanje bilo dovoljno da ga pamtim. Da li bih mogla da predjem preko toga zavisilo bi od mnogo faktora. Razmisli sta je to kod tebe.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 18:55:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Smeško 👍
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 19:09:04
|
|
|
|
pari
|
I ja se slazem. Ja sam resila da se razvedem potpuno sama kad sam jako dobro razmislila o svemu,posle terapije,posle raznih pokusaja i posle iskrenog razgovora sama sa sobom...Moras sama sa sobom da budes "u miru"... Ne mislim da je razvod dobra stvar,ali nekad jeste
|
|
RE: Bračni problemi II deo 18.6.2019 7:32:52
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Smesko naravno ne slusam druge. Ja vam ovde kukam. Sinoc sam potegla opet pricu. Naravno mirnim tonom on poceo prvo odmah da se dere. Iskulirala pa poslepar sati ponovo. I rekla mu da moramo da pricamo (jer kako on kaze vise ne bi da prica o tome) da u buducnosti se vise tako nesto ne desava. I rekla sammu. U junu nek ide gde je mislio da ide i svadba i splavarenje. A od prvog jula novi list.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 18.6.2019 7:57:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mora da ukapira da je porodica na prvom mestu. Tebi je cilj ocuvanje zajednistva porodice, tako mu i reci. I ponavljaj to neprekidno. Malo je on zaboravio sta je bitno i kako treba da se ponasa.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 18.6.2019 8:00:38
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Njegov posao je skitanje sto ja kazem. Preslo mu u krv pa bi stalno i kad nije posao u pitanju. Al gospodin navikao sam kao momak. On smatra i dalje da nije tako.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 18.6.2019 8:58:42
|
|
|
|
bebilule
|
Ljisho, ako si dala rok, onda se ne kolebaj kasnije. Vidim ja da će on opet pokušati vrdati Ala mu je dobra firma jbt, malo-malo neko splavarenje. Nama plate dva jagnjeta i izlet za kraj školske godine
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 18.6.2019 9:07:55
|
|
|
|
jess021
|
Bebilule, pa sta fali jagnjetu? Neko ne dobije ni jagnje😅😅
|
|
RE: Bračni problemi II deo 18.6.2019 9:43:56
|
|
|
|
smeško
|
Nadam se da ce promeniti ponasanje od tog jula. I slazem se da treba da ga ostavljas sa decom, pa makar isla da sedis ispred zgrade. Mpra da pocne da ceni i tvoje vreme i napor i sve sto ulazes u porodicu.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 18.6.2019 9:51:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Imali smo i mi krizu,ista prica.samo je negde isao,kao mladic...sad se to smanjilo,da kazem da ga nema..prosto novi gazda nw voli to,pa se ne zadrzavaju,ali njegov posao komer.direktora je da ss sklapaju poslovi i na ruckovima,putovanjima..Gazda mu ima 6oro dece.sedmo na putu...Mora i njima da dodje ih dupeta u glavu i da nemaju izazove.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 18.6.2019 10:07:10
|
|
|
|
smeško
|
U takvim krizama se cesto gube brakovi. Jer tada muskarci zenu pocinju da gledaju kao napor. Ili se dodaju ljubavnice. To je realnost.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 18.6.2019 10:54:33
|
|
|
|
pari
|
Svi smo toliko razliciti i imamo razlicite odnose, nema nikakvih pravila... Secam se koliko sam se ljutila na mm sto je otisao na tim bilding dva dana sa firmom, kupao se u bazenu, i nije zurio kuci, a T je imala mesec dana i bila sam sama sa njom...A recimo sad kad smo bili u Americi, trudio se da dodje sto ranije kuci, nije isao na neku proslavu koju su imali...
|
|
RE: Bračni problemi II deo 18.6.2019 10:57:21
|
|
|
|
vonavoj
|
Joj,meni bude muka kad dodje u 18h,a mi kao pijavice,svi na njega..i odmah daj,daj..one bi isle negde,M odmah u narucje.ja nervozna,jer sam ceo dan sa njima..pa i ja bi bezala od kuce😂😂😂😂 (mislim ne bi trcala nazad). To je neizbezno..A on mrtav.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 18.6.2019 11:00:57
|
|
|
|
smeško
|
Von, sve isto! I mi tako. A tek sto ga napadnem sa pedeset_ tema odjednom, posle celodnevnih decjih. A njemu nastavi da zvoni telefon...No, to ti je tako. Ja sam radila i domaci sa N kad dodjem s posla, spremala rucak i sve sto je trebalo. Meni je posle dana na poslu odmor kad vidim decu.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 18.6.2019 11:12:22
|
|
|
|
vocicana
|
sMESKO, MA STA TI JE, JA SAM TA MUSKARAC U VEZI, SAMO STO JE IZOSTAVLJEN DEO SA PROVODIMA, PRACAKANJU U BAZENIMA, Izvinjavam se na velikim slovima. Osim izlaska za noovu godinu, ne zato sto mi neko brani, daleko od toga, vec zato sto prokleto zensko ima taj osecaj, da je zensko, da je majka. Nemam reci da ti opisem na sta lici moj dolazak kuci, dete kao da je bilo ne znam gde, to je diskusija, to je plakanje zaljenje...strasno. A ja kao u struju ukljucena od ranog jutra, po 5 stvari istovremeno radim.
|
|
RE: Bračni problemi II deo 18.6.2019 15:29:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: smeško U takvim krizama se cesto gube brakovi. Jer tada muskarci zenu pocinju da gledaju kao napor. Ili se dodaju ljubavnice. To je realnost. E ovog se ja “bojim” i zato se borim a ne znam kako. Kao sto rekoh kuci treba da dodje srecan a ne nervozan. A on konstantno dolazi kuci nervozan.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 18.6.2019 15:37:58
|
|
|
|
smeško
|
Ljisho, da on nema vec jos ,,neku"? Izvini sto te uznemiravam, meni je on potpuno sumnjiv.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 18.6.2019 15:40:24
|
|
|
|
smeško
|
Von, sve mi je jasno.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 18.6.2019 15:44:14
|
|
|
|
Maraj
|
Jos da ljisa kaze da je on toliki kapacitet da sa ljisom 2 puta dnevno, i da stigne da se keksa i sa nekom drugom. Ja ne verujem. Jednostavno su upali u neko.inacenje iz kog nikako da se iscupaju. Ljiso sta bi sa morem? Uplatiste li more?
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 18.6.2019 15:51:17
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ne verujem da ima. Mislim u tom smislu nema razloga da trazi drugu. E sad. Ima i emotivnih prevara. Ko zna.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 18.6.2019 15:55:16
|
|
|
|
pari
|
Kako uspevate da budete intimni ako se svadjate i ako niste u dobrim odnosima? Ja to nikada nisam mogla...
|
|
RE: Bračni problemi II deo 18.6.2019 16:16:35
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: pari Kako uspevate da budete intimni ako se svadjate i ako niste u dobrim odnosima? Ja to nikada nisam mogla... Nikad,ali nikad...meni sex ima veze sa emocijama🤪🤪tj.to nije sex,nego vodjenje ljubavi,hahaha..drugarica mi se smeje kad tako kazem..Smesko,znaci i kod vas je isto,dobro je
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 18.6.2019 16:17:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Njegov posao je skitanje sto ja kazem. Preslo mu u krv pa bi stalno i kad nije posao u pitanju. Al gospodin navikao sam kao momak. On smatra i dalje da nije tako. Ljisho, on ima poverenja u tebe kao suprugu i majku. Moze ladno da izadje i zna da ostavlja decu i kuci u dobrim rukama. Prvo je izlazio jer mu je bilo dozvoljeno, tj nisi mu ogranicavala, sad mu nije jasno sta se promenilo pa ti nije pravo. Shvatice on...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?