Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bračni problemi II deo 16.6.2019 22:08:25
|
|
|
|
vonavoj
|
Polako Ljisho,svako neka smanji gas.Fili je sve lepo napisala,i jeste tako.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 16.6.2019 23:48:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Ljišo, i to je nešto. Polako. Otvoreni razgovori svakoga dana i sve će biti ok.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 6:53:21
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
I sve sinoc do nekog vremena bilo ok. I onda me opet uhvatilo ali iskulirala sam samu sebe.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 8:30:27
|
|
|
|
smeško
|
Dobro je, Ljisho, sto nisi otisla. Naravno da se volite i da imate divnu decu. Sada polako i probajte da razgovarate bez prebacivanja.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 8:41:44
|
|
|
|
Maraj
|
Ljiso ,samo da se strasti stisaju, pa polako,dan po dan resite problem za problemom
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 8:57:08
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ma ja se i dalje jako lose osecam. Jos mi d danas ode na dve nedelje pa se vraca pa ide u kamp. A toliko se psihicki oslanjam na nju tako malu ☹️
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 9:10:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Gde ode?Mozda je i dobro sto ide sad,da se okrenete jedno drugom.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 9:48:03
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Von kome da se okrenem??? On za vikend ide u svadbu nedelju ce ceo dan prespavati. Rafnim danima dok dodje s posla dok ovo ono. Imamo mi Pavla. Icice covek u teretanu ma...
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 10:02:12
|
|
|
|
vonavoj
|
Do svadbe,jedno drugom. Ja te razumem....prosla sam vec par puta..
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 10:02:25
|
|
|
|
smeško
|
Zato je i bitno da razgovarate. Na pocetku ste. Sada morate polako da resavate probleme dok ponovo nije doslo do pucanja.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 10:34:57
|
|
|
|
pari
|
Zamoli ga da ovih dana svaki dan pposle posla pricate i budete zajedno...da i ako ide na svadbu,da u nedelju bude sa vama,a ne da spava...Mora i pn da se potrudi malo...
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 10:44:59
|
|
|
|
jess021
|
Ljiso, verujem da ti sad stajem na muku, ali moram napisati. Znas kad bi ga ja pustila da ide u svadbu a ja da sedim kuci i da razmisljam hocemo li se razvesti ili necemo? ??? Ma nikad. Pa sve da se Vučić zeni-karikiram naravno. Poznavajuci sebe, ne bi otisao sigurno ili bi, ali bih otisla i ja, ali je u svadbu.
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 10:45:43
|
|
|
|
jess021
|
Ne u svadbu
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 11:01:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, slažem se. To bi samo dovelo do kulminacije.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 11:24:37
|
|
|
|
Rosita
|
Ja sve razumem šta ivanka priča. Verujem da može biti delotvorno. Ali lično ne bih mogla tako. Nisam taj tip osobe. Volela bih da i muškarci vode ovakve razgovore. Da daju jedni drugima savete kako da ženama ugode, kako da taktiziraju i slično. Lično me boli ta nepravda. A ponavljam, od srca razumem i poštujem svačije metode. Najbitnije je da se osoba oseća dobro u tome što odluči. Ljišo, oboje se morate potruditi. Mnogo te pozdravljam.
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 11:37:04
|
|
|
|
jess021
|
Rosi, slazem se. Moja mana je sto ne biram moment, tu bih trebala imati malo vise takta, ali ostajem pri tome da zelim sve otvoreno bez ikakvih skrivenih namera. I da, neko je napisao brak je borba??? Ako je tako, sutra cu se razvesti.
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 11:42:00
|
|
|
|
bebilule
|
Ljisho, jesam li dobro razumjela: kada bi mu sad rekla da ne treba da ide sam na tu svadbu, u svoj ovoj situaciji - on bi svejedno otišao?
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 11:55:03
|
|
|
|
smeško
|
Odustajem od pametovanja, jer mi je bilo jako tesko kada sam procitala da se pakujes. Mislim da vas problem nije tako mali, ali nije ni neresiv. Nemas nista od toga kakvo je nase iskustvo i sta mi radimo. Sve pisemo razgovor. Ali svaka od nas odlicno zna koliko je tesko razgovarati sa osobom koja te sustinski ne cuje. Zao mi je, jako mi je zao sto citam ovakve stvari. Zena si i vise od zmaja i zelim to svu srecu u braku.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 12:11:14
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: bebilule Ljisho, jesam li dobro razumjela: kada bi mu sad rekla da ne treba da ide sam na tu svadbu, u svoj ovoj situaciji - on bi svejedno otišao? Naravno da bi otisao
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 12:12:48
|
|
|
|
smeško
|
Onda nista nije shvatio.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 12:20:40
|
|
|
|
vonavoj
|
I moj bi otisao...
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 12:25:46
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha IZVORNA PORUKA: bebilule Ljisho, jesam li dobro razumjela: kada bi mu sad rekla da ne treba da ide sam na tu svadbu, u svoj ovoj situaciji - on bi svejedno otišao? Naravno da bi otisao Strašno....
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 12:44:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
I moj bi otisao...
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 12:50:42
|
|
|
|
smeško
|
Otisli bi bez obzira na sve posledice?!
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 17.6.2019 12:57:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Wow... mom ne bi palo na pamet da ode i da me ostavi u takvom raspoloženju. Ništa mu nije važnije od mene i naše porodice. Znajući mm, ne bi ni uopšte ni razmišljao o odlasku na svadbu bez mene. Jednostavno je takav.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?