degu -> RE: Bračni problemi II deo (9.5.2017 16:11:58)
|
Nemoj da trpis ponizavanje i zlostavljanje, nikom ne treba takva tortura,pa prema zeni se odnosi kao prema kraljici. Muz treba da je podrska i oslonac a neko ko te gazi i nipodastava. Jako mi je zao sto prolazis kroz to, jos mi je zalije sto mu odobravas svojim cutanjem. Ne treba on tebe da popravlja, treba da te voli takvu kakva si. Dete ne moze da popravi los brak. Moze samo da pogorsa situaciju. Samo ce imati materijala da te jos gore maltretira,da te ucenjuje detetom, ako budes htela da odes, nece ti dati dete, mozda ce te tuci, mozda ce dete gledajuci odnos oca i bake prema majci isto postupati jer ce odrastati misleci da je to u redu. On ti govori da si obelezena,da te nece hteti jer se za sebe brine,da on nece stici da nadje neku koja ce mu roditi. 30 godina je nista. Ja imam 33 a veliki broj mojih drugarica jos nema ni ozbiljnu vezu. Imas jos minimum 10 godina da nadjes coveka, srodnu dusu, partnera u pravom smislu te reci i da rodis decu. Nemoj zbog neke sramote da unistis zivot. Samo procitaj naslove u novinama kako se dugogodisnja maltretiranja zena zavrsavaju. Ti imas jedan zivot. NE DAJ MU GA!
|
|
|
|