choopa choops -> RE: Bračni problemi II deo (19.5.2017 17:21:31)
|
Ako se misli na mene, ja se nikome ovdje ne podsmijevam. Zapravo, kad si napisala prvi post, bilo mi je iskreno žao da neko trpi takva s*anja. Dala savjet, kao i svaka zena koja se javila. Isti. Onda sam pomislila da si došla da na zaebavaš ovdje (što još nije isključeno kao mogućnost), a što se dešavalo nekoliko puta na forumu. Dođu tako neke ženice, neki indijanci stave neku nebulozu i onda se zezaju sa nama. A onda se mislim možda si stvarno takva. Vidim da si pismena, pa se čudim kako takvi odgovori. I rekla sam da razumijem tvoga muza, ne da odobravam njegovo ponašanje. Ima kod nas izraz: Ja u kupe, ti u špade. Iliti mi jedno, ti opet drugo. Mi opet jedno, ti opet drugo. Pa ne znam tačno šta sad trebam da radim? Iako ne vidim koji je tvoj interes da ostaneš u tom braku? Ako jeste materijalne priprode, mogla si da kazes. Neću, radije ću da trpim nasilje, nego da odem. Ukoliko se dobro sjecam, bila je vec jedna takva prica ovdje. Ako nije materijalne prirode, koji je onda? A moj brak je daleko od idealnog, ja se ne sjecam da sam napisala igdje da jeste, a kamoli da sam pisala da sam SIGURNA da me muz ne vara. Šta znam možda je sa nekom negdje dok ovo pišem. [sm=jezicek.gif] Želim ti sve najljepše u životu.
|
|
|
|