RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Anoniman -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (7.4.2015 9:36:10)

Eto nije ni cudo sto su ( smo ) se nasli[sm=smiley36.gif] ova moja po kuci samo skace , znaci sa troseda u dnevnoj skoci 2 metra udaljenosti, cim smo napolju, tata duzi me, duzi me...[sm=jezicek.gif]

Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (7.4.2015 10:28:55)

Naravno vrsnjakinjo forsiranje je pogresna stvar ja u to bas verujem. I nicemu ne sluzi nego je cak kontraproduktivno. Moja omiljena parola je " sve sto beba moze sama neka radi". I zato u skladu sa tim nit sam ih ikad postavila da sede niti sam ih postavljala da stoje. Niti su videli dubak[sm=smiley1.gif]. I nije ih usporilo. A bebe su naravno razlicite i svaka ima neki svoj ritam.
Mozda je vreme polako da razmisljas o debelom cebencetu i podu. Njima je najzdravije na tvrdoj podlozi. A iz acuvanje neuporedivo lakse. Neznam kako to radis, ali nemamo dzaba temu " sta kad beba padne sa kreveta". [sm=smiley1.gif]

jabudic -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (7.4.2015 10:38:36)

Što se forsiranja tiče, i ja mislim da je kontraproduktivno, šta više ako beba nešto ne može, ne može.
Eto N je prohodao sa osam i po, a J sa dvanaest i po. On je bio potpuno drugi tip, nije ga zanimalo ništa od onoga što je N radio. MA kakvo forsiranje, njega ni bager ne bi podigao u tom periodu [sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (7.4.2015 11:07:14)

Di ste zene.
Da se ubacim u pricu za kolica, mi imamo kolica sa tri tocka i gaze sve pred sobom. Ne postoji prepreka koja ce ih zaustaviti. Mozda je fora i u samim tockicima, jer na nasim kolicima su tockici ogromni [sm=smiley36.gif]

Sto se tice forsiranja moje dete cita od treceg meseca, sad u petom pise knjigu, koristi nosu samostalno od drugog, a mama i tata prica od rodjenja. Da li treba da kazem i da na 100m trci 9.91?
I tako...

Ja cu danas u potragu za farbe za jajca, i taman i da kupim i jaja. da ne cekam poslednji momenat..izgorecu do uskrsa, bas volim da farbam jajca..

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (7.4.2015 11:09:43)

Dobro jutro! T nema vise temperaturu. Mm je cele noci dezurao.
Obe kaslju. Jedva cekam Vaskrs da idemo kod mojih.
I kod nas su ove dve razlicite. T sa sest pocela da stoji, sa devet prohodala. Nikad je nismo vodili za ruku. Sofija je skroz razlicita. Odmah posle prvpg rodjendana je prohodala. Ali zato kopira sestru pa zajedno skacu na krevetu. Setalicu nikad nismo kupovali.

emicaa -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (7.4.2015 11:14:01)

Teodora je sa 14 prohodala a strašno je aktivna beba bila koja nikad nije mirovala- tek sad ne miruje ali opet je nisam forsirala.Bilo mi je bitno da znam da može a to što nije htjela šta ću joj.Kad je bila spremna pustila se.
Woow Wiv pa ti si rodila malog genijalca,sa!koliko je mjeseci naslikao ili komponovao nešto [sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (7.4.2015 11:22:58)

Mame samo da vas podsetim da imamo teme prvi koraci, kada beba moze u sedeci polizaj....[sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (7.4.2015 11:23:20)

IZVORNA PORUKA: emicaa
.Bilo mi je bitno da znam da može a to što nije htjela šta ću joj.

Emice i ja delim tvoje misljenje. Negde je napredniji, negde malo zaostaje za svojim vrsnjacima ali je to sasvim normalno i necu ga forsirati da ide unapred. Svi smo razliciti. Pa sta sad, zato sto deca dobijaju zube oko 6-og meseca ja njemu treba da ih docrtam ili ugradim jer moja familijadobija zube tek posle prve godine. Bzvz.
Emice a tek sto crtaaaa, ma jao [sm=smiley36.gif]

degu -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (7.4.2015 11:31:15)

wiv cudo od deteta [sm=smiley36.gif]
Ja sam isto protiv forsiranja,na podu je od neka 3,4 meseca,sama je sela,sama ustala,sama seta uz namestaj. Dubak nije videla,iako svi misle da sam lencuga teska,nisam je stavljala,podbocavala da sedi,ne stavljam je u dubak,luda zena :D svi me gledaju kao da nisam normalna kad kazem sama ce ona.

mama krava -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (7.4.2015 11:33:30)

To što decu niste stavljali u dubak/šetalicu je nešto najbolje što ste mogle da uradite za njih, tj da im ostavite u amanet! Kad čujem, onon, pa šta nama fali...mi smo odrali u hodalici/dubku!!! Kosa mi se diže na glavi!

Sad nam nije ništa, a kad odrtavimo, pa kad krene klimaks, pa kad počnu kukovi da nam iskaču...nedajbože...I sl.....

degu -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (7.4.2015 11:43:52)

e a to nista nam ne fali, ma jok...koliko mladih se samo bori sa sterilitetom,koliko je dece sa dijabetesom...ja mislim da mi ipak stosta fali,a tek ce se pokazati. Srecom prohodala sam sa 9 meseci pa ce mi valjda kukovi ostati na mestu [sm=smiley36.gif]

Kata90 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (7.4.2015 11:44:41)

Dan[sm=kava.gif] kod nas opet vetrovito vreme,samo da vec otopli....ide mi se u setnju....
Bili smo na vakcini,dobro smo[sm=smiley1.gif]
Neka vam decica sto pre ozdrave.......

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (7.4.2015 13:06:34)

Dobar dan mame. Ja mog gosta poslala malo u grad sa komsinicom da se covek razonodi sta ce na salasu sa mnom i sa Dunjom ceo dan[sm=smiley36.gif]. a malo i ja da imam mira. Sad ce mi doci komsinica moja draga, ide na hemoterapije i bas je lupa neka depresija pa da je razonodim. Ljubim vas.

dijana1* -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (7.4.2015 13:50:14)

Dobar san mame[sm=smiley1.gif]
Noca nisam spavala od pola 2 -5 , pricala sa mm[sm=smiley36.gif] i jutros nisam imala snage da ustanem i da spremim V za vrtic tako da nije ni isao. Nego sam ih odvela u igraonicu da se izigraju i da rezervisem za Vukov rodjendan. Jutros dizem roletnu kad ono pada sneg . U gradu se istopio ali zato nam se brda bele.
Klinci zaspali a ja idem da zavrsim rucak.

mali_mis -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (8.4.2015 7:18:24)

Jutro mame [sm=kava.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (8.4.2015 7:37:34)

evo i mene da se javim...boza u vrtic ode,boka budna..malo procackam,pa me ceka puno posla,ako stignem..rucak nemam,ne znam ni sta cu..stan bi trebalo da cistim,a ne mogu ovako sa bojanom nista detaljno,sve nesto polovicno radim.zvala danas da zakazem za vakcinu ocekujuci sutra da ce je zakazati,kad ono tek posle praznika,jbt u cetvrtak!mislim,stvarno,kao da smo mi neki grad!bas se iznervirah..
jos ni kafu nisam pila,a tako mi se pije...

eca89 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (8.4.2015 7:45:49)

Dobro jutro devojke, Branki, ajde kod mene na [sm=kava.gif], da se malo ispričamo, divim ti se, ti si jedna žena, majka, kraljica[sm=smiley36.gif]! Evo meni ove krasturine otpadaju. Ja bih kasnije trebala sa A. da odem do socijalnog, da vidim šta je sa dječijim, jer nema odgovora, mm predao prije 2 mjeseca. Lijep dan vam želim.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (8.4.2015 7:51:36)

Samo da mahnem. Danas je sreda. Puno casova, pa ce biti posla.
Branki ako imas piletine, makarona, belog vina, belog luka, brokulija, pavlake i neki kackavalj.
Evo sad mi se jede, ali imamo jos ovu nedelju posta. Makarone se skuvaju i procede. Piletina se isprzi na sitne komadice. Brokuli se skuvaju. Na svaki pet minuta se dodaju. Ssastojci i to se polako sve vreme krcka. To je bas brzinski rucak. Brokuli se i ne oset_e, jer se skroz izmrve.
Elem radim sa Oliverom sto predaje engleski. Pricale smo pored racunara,a ona je otvorila fejs. Pogledam kad tvoje slike.
Odoh zenske. Lep dan zelim.

emicaa -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (8.4.2015 7:52:49)

Dobro jutro,i mi smo budne,Dora se probudila u pola 6 a nas dvoje kao na drogama.
Odkad nam Torbi nije svraćala.

branki* -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (8.4.2015 8:01:08)

jeste,sanjice,olivera i ja smo prijatelji na fejsu[sm=smiley1.gif]
meni je inace muz iz pozarevca,odnosno njegov tata,svekar moj pokojni je iz dubravice,ima tamo i kuca,amda niko sad ne zivi...
evo sad me zvao mm,ja mu pricam za vakcinu,kad on-sta tek u cetvrtak,ma sad cu da ja izadjem sa posla,je l mu rekla lepo neka dr da se javimo u sredu,trt mrt..reko,kako hoces,ne mogu da se raspravljam..tako da cemo ipak danas kod dr.
eco,hvala na kafi[sm=smiley31.gif]
boka se uspavala...
vreme je bas lepo..

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (8.4.2015 8:02:23)

Emice cula sam se ja sa Torbi pre neki dan. Puno radi i zato se ne javlja.

branki* -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (8.4.2015 8:08:15)

pozdravi nam torbicu,sanjice[sm=smiley1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (8.4.2015 8:16:58)

Branki ja sam radila u Dubravici. [sm=smiley1.gif]
Vreme divno. Sutra ne radim, pa cu sa decom u setnju. I treba da posetim jednog ucenika sto je operisao koleno. E, sad odoh stvarno.

branki* -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (8.4.2015 8:29:35)

eto[sm=smiley1.gif]jeste,tamo ima skola i lepo je selo,svidja mi se,mada sam bila par puta samo..al,najvise mi se svidja zabela,kako ima lepih kuca tamo i uredjenih!

daca77 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (8.4.2015 8:30:04)

Dobro jutro!!!
Kad vec pominjete ciscenje i mene to ceka, ali nesto mi ne ide...kad beba spava, trudim se da sto manje izazivam lupnjavu kako je ne bih probudila...kad je budna, onda mi ona ne da, jer hoce da je zabavljam...kasno popodne dodje mm, a ja mrtva umorna pa mi i nije do ciscenja...[sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>