jabudic -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (5.4.2015 12:46:40)
|
Branki [sm=smiley31.gif] valjda je samo takav dan, biće sve ok! I ja sam danas u minus fazi, čitav dan već. Mm je već 11.dan u bolnici, ja sam sama sa djecom, radim posao, čuvam djecu, obavljam sve kućne poslove, kuvam za nas i njega, idemo svaki dan u bolnicu, djecu teglim i do wc-a. Sve je to ok, izdržavam. nije mi lako, ali izdržavam. Danas su ga poslali na dalja ispitivanja u PG. To me je tako pogodilo, jer su trebali sjutra, i jer se nismo ni vidjeli, samo ode tek tako. Čitav dan nisam prestala da plačem. Dobro, tamo će mu biti bolje, ima vezu, već je čitava bolnica obavještena da stiže i imaće dobar tretman, ali meni je to tako nešto tužno, i užasno se plašim, i polako posustajem. I kako ja sad da idem kod njega, kad treba da se vozim sat i po do PG? Ja mogu, ali kako da teglim djecu i vozi ih svaki dan 3h. A kako da ne odem da ga vidim? Od svega toga ne stižem ni da pomislim da sam trudna, hvala Bogu pa je ova beba dobra, tj. ne pravi dodatne probleme. A N mu stalno piše poruke: "Tata kad dolaziš, volim te! " [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|