RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

wivern -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (26.4.2015 8:01:27)

Uh Ljiso, to je ono kad ti se sve nakupi pa pocne da preliva...na sve strane.. [sm=smiley31.gif]
Ja sinoc izasla sa drugaricama, bile u kafani [sm=smiley36.gif]
Dosla jutros u 3, malisa naravno spava svo vreme i kad me osetio eto ga budi se. I mucio me do 6, hteo da spava na sojki. E onda smo ustali jer nema vajde, bolje da mu se debelo prospava nego da me muci.
Ispratila mm, ode sa drugarima na neke moto trke, ja sad pijem kaficu i citam postove.

Heh, znala sam da ce mi se izbrisati post pa sam ga kopirala..smart me!!

emicaa -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (26.4.2015 9:32:44)

Jutro mamike,ja sam toliko umorna,noge ne osjećam od trčanja.
Ljišo ne znam šta bih ti rekla,ne daj se ,hiljadu puta sam rekla na žalost rod,inu ne možemo birati.
Wiv ja sam zadnji put izašla na početku trudnoće nekad,sad bih u 12 zaspala za stolom [sm=smiley36.gif]

degu -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (26.4.2015 10:37:33)

Ljiso verovatno je problem to sto si ih ti tako navikla i nerviras se i kipis, ponekad planes i to je to,onda sve po starom. Nisi na vreme postavila granice,upadaju ti u kucu kao da je sve njihovo i tako se ponasaju i uzimaju bez pitanja šta im treba.U svemu ovome mi je ruzno sto hoce da ti uzmu salas a pritom imaju gde da zive. Ali me nista ne cudi, moj tata je tek posebna prica, mamu nemam, samo zlu maciju :D al me vise ne pogadja nista. Vise se ne nerviram,jer ta nervoza samo meni steti a nikakve koristi. Disi duboko, ne daj da te bas do te mere sve pogadja,al dobro da si izbacila to iz sebe.
[sm=smiley31.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (26.4.2015 10:39:14)

wiv,ako si,neka si,svaka ti cast[sm=bravo.gif]
meni se tako nekad ide u provod i da se izduvamo ,ali nema nista od toga bar jos jedno pola godine sigurno!i tako sam nesto nadrndana da je to strasno.mm me bas izbacio iz takta.a,sad da me pitate sta je uradio,pojma nemam!ali sam bas nervozna,cela erupcija nervoze,zato sto sam stalno naelektrisana,a on VECITO umoran,jer on,zaboga RADI!
samo on radi!
ja ovde vatam zjala sa njih dvoje.
i,bre,nekad sam bila zenska,a sad kao strinka,kao idiot.razumem i boza i mala beba i sve,i ok,proci ce,vraticu se na staro,ali pored njega ima da se zbrckam kao ispuvani balon,zbabosacu se u 40-oj!
i ovo toplo vreme,a ja ni u sta ne mogu da udjem,a da mi lepo stoji!uhhhh...
mozda bolje da sam pisala u negativi..ali,ajde ispraznih se ovde,sad mi jevec lakse.
i naravno da cu da kopiram post jer me malopre izlogovao[sm=hudicek1.gif]

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (26.4.2015 10:58:57)

Ljiso , bas si me dirnula. Ne znam sta bih ti rekla ali budi jaka i ne daj na sebe!

Branki, uvek su umorni ali mozda ih je stigao onaj hronicni umor. [sm=smiley36.gif]

degu -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (26.4.2015 11:18:33)

branki sta ti je,bices opet tip top, malo budi strpljiva, kakvo smezuravanje i ubabnjavanje (iako nije rec,moze da posluzi) [sm=jezicek.gif]

wivern -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (26.4.2015 12:18:29)

IZVORNA PORUKA: branki RR
ali sam bas nervozna,cela erupcija nervoze,zato sto sam stalno naelektrisana,a on VECITO umoran,jer on,zaboga RADI!
samo on radi!

Branki pa ja skoro pisah koliko sam nervozna bez razloga, sve me je nerviralo.
Ja se trudim da zaista imam i neki drugi zivot osim ovog zivota mame, naravno koliko je to moguce. Meni dete spava nocu, ja sam izasla u 22h i vratila se u 03. Ostavila sam mm i njega da se cuvaju. Ja moram da se izluftiram negde, barem jednom u 100 godina. Mozda sam sebicna ali sam predugo bila bez deteta i sada ne mogu tek tako da se potpuno odreknem sebe.
Emice i meni je padala glava, zevala sam jos od 23h kao nenormalna ali sam rekla sama sebi da se kuci ne vracam zbog toga [sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (26.4.2015 12:40:08)

IZVORNA PORUKA: degu

Ljiso verovatno je problem to sto si ih ti tako navikla i nerviras se i kipis, ponekad planes i to je to,onda sve po starom. Nisi na vreme postavila granice,upadaju ti u kucu kao da je sve njihovo i tako se ponasaju i uzimaju bez pitanja šta im treba.U svemu ovome mi je ruzno sto hoce da ti uzmu salas a pritom imaju gde da zive. Ali me nista ne cudi, moj tata je tek posebna prica, mamu nemam, samo zlu maciju :D al me vise ne pogadja nista. Vise se ne nerviram,jer ta nervoza samo meni steti a nikakve koristi. Disi duboko, ne daj da te bas do te mere sve pogadja,al dobro da si izbacila to iz sebe.
[sm=smiley31.gif]

Degu upravo to i sad im je cudno sto me ljutnja drzi vec par nedelja pa se sve iscudjavaju. a ovih dana sam jos gora jer sam u pms-u. Ce tek da vide ako me načepe opet[sm=smiley36.gif]
Mene stvarno pogadja ta cinjenica sto ja skoro pa sigurno ovde necu ziveti. Zao mi je jako ali iskreno eto im sve dzaba im. Ja samo hocu da DOK ZIVIM JOS OVDE da me ne diraju i da shvate dok sam ovde da je ovo moj dom. Imamo mm i ja gde da zivimo. Mi zivimo ovde jer ovde volimo da budemo. Mm ima kucu u Futogu (opet mesto blizu Novog Sada) i blize nam je grad tamo, prodavnica je na tri minuta, apoteka, posta i sve zivo i tamo bi nam zivot donekle bio mnogo laksi i jeftiniji. Ali mm je ovde zbog mene jer sam ja htela da mi ovde zivimo ja nisam htela da odem sa salasa. Toliko godina vec zivim ovde i prosto volim da sam ovde. No ako oni tako nastave ne znam stvarno. Moji imaju puno zemlje, ja nisam poljoprivrednik ja to sve ne mogu ni da obradjujem i kazem uvek da je bratova sva zemlja al dzaba on se zalepio za salas u fazonu treba Ćurčići da ostanu na salasu a on ima dva sina. Ok ajd ok i sve to. Ali on sad meni prica da ce on meni da sagradi kucu. Ejjjj? Ti ces meni da pravis kucu? Pa ja cu praviti kucu gde ja hocu i kako hocu ako jednog dana budem u prilici a ne ti da mi odredjujes gde cu ja da zivim. Jako sam besna na njega. Shvata da nije u pravu i da mi cini nepravdu ali ja uvek kazem svi su oni prokleti sa tim novcima. Pa i mm. I na njega se nekad ljutim. Novci pa novci. Izes ti sve novce na ovom svetu. Meni novci ne trebaju.

Pisah tamo u temi gajenje bilja bez pesticida al opet bolje da sam otisla u negativu. Nego ne volim da podizem temu za istresanje negativne energije, ne volim da je vidim aktivnu[sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (26.4.2015 13:07:18)

Isprobavam dodati sličicu preko tdlefona,ako zabrljam ne zamjerite
[img]http://www.dodaj.rs/t/3J/re/iPOXyIr/fbimg1430046138138.jpg[/img]
Jeee,uspjela sam.

branki* -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (26.4.2015 13:10:00)

dodala si,emice.
ja procitah mudrost,kaze-kod dobre zene,blistava je kuca,kod dobrog muza,blistava je zena!kazem to mm-u,a njegov koment je bio-a,kad je muz blistav?[sm=smiley29.gif]
wiv,kakve su ono price o dijeti,molim?

wivern -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (26.4.2015 13:34:17)

Branki da proba dijetom da smanjim alergiju. Ne znam sta bih vise sa sobom. Uvece imam pecate po licu. Koza mi se peruta u pecatima po licu od dermatitisa. Raspadam se jednom recju [sm=smiley36.gif]
Pa sam citala da se dijetom smanjuje koprivnjaca, vredi probati.
Muz ce da bude blistav kad dobije nogu u dupe da prostis. Prave se mutavi samo.

cetvrtko -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (26.4.2015 13:43:26)

zdravo zenice ...... ja sam bila u temama za trudnice tokom trudnoce pa da vam se javim sada ovdje dok mali pajkki. kako ste ???

degu -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (26.4.2015 15:13:35)

dobro dosla cetvrtko :) i ja virim dok beba spava jer tad ne radim nista da ne probudim princezu na zrnu graska :D
Wiv jesi radila neki alergotest?

daca77 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (26.4.2015 16:46:11)

Gde ste, mame?[sm=smiley1.gif]
MM trenutno usisava, jer sam ja pala s nogu od presadjivanja cveca...zao mi da drugu godinu za redom stoji nepresadjeno...
Sto se tice dijete, meni nije potrebna...ovaj tempo je za mene malo zesci, tako da se osusih ziva...

branki* -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (26.4.2015 17:26:25)

wiv,to kod tebe bas nesto zeznuto[sm=smiley13.gif]je l ti tako svakog proleca?
eco,jesu prosle boginje skroz?

wivern -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (26.4.2015 17:43:00)

Radila sam odavno alergotest, nije ovo moja standardna alergija. Juce mi je drugarica rekla da se to cesto javlja posle porodjaja i ja krenem da google-am i nadjem svasta nesto.
Meni nisu nikada utvrdili tacno na sta sam alergicna jer mi alergija krene sa prvim hladnim vremenom, kasljem do iznemoglosti. Utvrdili su mi alregiju na grinje i na neke trave koje cvetaju u prolece.
Ma ja sam budala kupila sam gel sto mi milicicak rekla mazala ga par puta i zaboravila, i sad kad sam guglala vidim da svi pisu o njemu i setim se budala da mi je pomagao.
Zbogom pameti [sm=zmeden.gif]
Uredno izvadila iz fioke i namazala se cela.
Jedino ne znam sta da mazem na lice, imam suvih delova koji se perutaju i uzasno svrbe.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (26.4.2015 17:45:04)

Wiv..nema jaja,preradjevina..tako je mm morao..

wivern -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (26.4.2015 17:54:54)

Von danas sam na pirincu [sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (26.4.2015 18:25:01)

Wiv, tebe bas napala ta alergija. Fenistil mozes i na te suve delove sto se perutaju al ja ne bih. Tu pantenol ili saljic ili neka od krema za regeneraciju koze...
Dijeta je dobar pocetak ali sto pre kod dr. Mozes i u Dzordza Vasingtona u zavod da ides, mislim da ti ne treba uput, samo dodjes ujutru i cekas.

wivern -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (26.4.2015 18:26:53)

To mi je plan za sutra, ako me u klinickom ne prime odmah da idem u dzordza vasingtona. U glavnom kuci se ne vracam bez misljenja lekara.

Milicicak bas sam dosadna, sad sam te napala na svim temamanego me interesuje smem li neki keks da jedam. Gladna sam od ovog pirinca, krenula sam radikalno jer mi je bas paklena. Izbacila sam mleko i mlecne preradjevine, meso i mesne, krompir...pa u stvari sve..danas sam samo na pirincu i dzemu i preprzenom hlebu.

daca77 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (26.4.2015 20:02:09)

Wiv, ti si to bas zescu dijetu uvela...moras nekako da otkrijes sta ti smeta...

wivern -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (26.4.2015 20:08:11)

Daco sve sam izbacivala od hrane na po par dana, i nista. Mesec dana se patim sa ovim, menjala sam i prasak, i omeksivac i kupke i sta sve ne. Sad sam resila da sve izbacim, jer drugacije izgleda ne moze.

milicicak -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (26.4.2015 20:46:18)

Wiv,imas one galete od ekspandiranog pirinca, znam da imaju neke koje sadrze samo pirinac i so. Kuvaj palentu na vodi, pa razlij u pleh da se ohladi, iseci na trouglice kad se stegne i baci na gril par sekundi. Jedi kokice al kokane ne iz mikrotalasne. Hleb zaobidji. Mozes i jabuke da grickas.
I ne moras da izbacujes meso. Pilece bareno smes sigurno. Ja sam bila 6 nedelja na eliminacionoj dijeti. Jela sam meso (piletinu i konjetinu al to sam uspela domace da nabavim), pirinac i kukuruz, jabuke, i ajvar (to ne bi trebalo da se jede).

eca89 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (26.4.2015 21:29:48)

IZVORNA PORUKA: branki RR

eco,jesu prosle boginje skroz?

Joj, Branki nisu još sve kraste otpale, po glavi ima puno, a po licu ih je otkinula par u snu kad se okreće, svrbi je, pa se bojim ožiljaka. Wiv, ja bih takodje trebala na dijetu, zbog kilaže, ali samo jedem, nadam se da ćeš otkriti na šta si alergična-

mali_mis -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (27.4.2015 7:27:45)

Jutro mame [sm=kava.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>