Mariya -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (24.4.2015 21:39:56)
|
Veče mame!!! IZVORNA PORUKA: degu Marija vec 7 meseci? Moja velika beba danas puni 10meseci :) Eee, Degu, porasle naše šmizle! A ne tako davno smo još bile u trudničkim temama[sm=smiley36.gif] Sanjice,[sm=smiley21.gif]za koleginice. Baš ne volim kad je neko takav, kako ti ne zaboraviš da javiš bitne stvari a oni zaborave!? Eco, moja H ima 7 meseci i dalje sisa/jede na 2 sata[sm=smiley36.gif] Von ako je to istina, žena je stvarno srećnica!Ja inače uvek sumnjam u te priče o savršenim bebama koje do 6 meseca samo spavaju i sisaju, onda kad se probude odmah sednu, puze i prohodaju, a zubi im niču bez muka[sm=smiley1.gif] i sa godinu dana sami jedu, čitaju i pišu...Aha, važi...I onda je mrmot zavio čokoladu u foliju...[sm=jezicek.gif]Dobro, malo sam brezobrazna[sm=smiley15.gif] Uh sutra nas čeka naporan dan.Ja ću sa devojčicama u Bečej po kolače, u povratku po cveće, pa onda u salu namestiti stolove i ukrasiti. A naravno spremiti doručak, ručak, dojiti na 2 sata, oblačiti, hraniti dvoje dece, jao, samo da prođe krštenje, uzeću slobodan dan. Ostaviću mužu devojčice i pojaviću se svaka 2 sata da podojim H... I tako... A vi kako te?[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|