Mariya -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (22.4.2015 21:31:50)
|
Veče mame!!! Mene nema danima, ne stižem. Htela bih i ja da klikćem na nagradnu igru, moja Lu obožava Čokolino a ja Linoladu ali ne mogu, jednostavno nemam kad. MM radi, sestra radi, ne mogu ni njih staviti za komp da klikću[sm=jezicek.gif]A ja sa njima dvema ne mogu da sednem za komp. Moja H propuzala prekjuče!!! onako pravilno, sve po PS-u, kako treba. Preslatka je a i presrećna, sad može da piči za nama, ako nismo sa njom u sobi ona krene da nas traži. Jedino što sad moram jako da pazim na sitne igračke, da ih slučajno ne pokupi i da ribam pod. Iovako sam usisavala svaki dan pa to nije novost, nego ribanje. Mada,sad vidim da je bila sjajna ideja kupiti onaj paročistač, pod je oriban i suv za nekoliko minuta pa malena može da piči!!A juče je uspela da se podigne na noge u krevecu!! a malo kasnije i da padne sa bračnog kreveta, po prvi put... Sreća što ispod kreveta u jednoj velikoj kutiji držim H i L-inu odeću, u onim vakuum-kesama i još veća sreća što sam tražila u njima džak za spavanje pa nisam gurnula kutiju skroz pod krevet nego je virila i H je upala u tu kutiju, na kese sa odećom!!Pa se nije udarila već samo uplašila, srce moje. Od večeras je stavljam u džak da spava. Počela je mnogo da se prevrće i podiže noge pa se stalno otkriva. Videćemo kako će joj se dopasti... Sve je rešeno, kupljeno, naručeno za krštenje, sad čekamo nedelju i to je to. Ustvari još ja ne znam šta da obučem.Mislim da ću znai tek u nedelju ujutro, kad vidim kakvo će biti vreme.
|
|
|
|