choopa choops -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (21.4.2015 16:40:50)
|
Hej žene :-) Trco navuci muža na neku aktivnost u BGDu (tipa Sony playstation, mali fudbal ili nešto što voli da radi i u Slo) pa možda promjeni mišljenje...Njia bude dosadno pa zato ne razumiju potrebu da se duže ostane :-)))) Vidim pričate o sklanjanju stvari. Mi smo kad su oni bili mali i prohodavali, makli sto iz dn.boravka, jer nemamo mjesta i stvarno je prevelik pa nisu mogli ni da ustanu a da ne udare u njega. Tako ćemo i sad :_) Inače bila sam u nedelju na svadbi kod brata. Sve na vrat na nos. Letjela u 11h da ostavim tortu i pare kod njih u stan, pa u opštinu, pa u restoran, pa jurila da odvedem Laru na nastup oko 13,30h, i na kraju me zvali da mala plače i vratila se kući oko 16h. Da bi se na kraju ispostavilo da je ona bila dobra (nju je čuvala svekrva a muž sina) nego je bila gladna, pa se nismo sporazumjeli. Ma bezveze. Ali ajde bar sam nosila novu haljinu ( i štikle od 12cm-noge su mi otpale) [sm=zz_wub.gif] i izigrala se to malo dok sam bila. Opsa saa! [sm=smiley36.gif] trobice bravo za školarku. Ja sam plakala kad sam je upisivala (kod nas se kreće ranije u školu), a da ne pričam o prvom danu škole, svakoj priredbi....Pakao, postala sam prava plačipi***. Meni sin ove godine kreće u predškolsko, tek njega ne mogu da zamislim u školi?! Djeca prebrzo rastu, ja bih da su oni uvijek moji maleni pilići...
|
|
|
|