Ivanka 75 -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (5.2.2019 14:48:00)
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Da nastavim u pravoj temi,aj sto juce ceo dan nije bio kuci kad su bili njegovi i sto nije nista spremio...ali vrh,svekrva ostaje do subote i soba gde spava se ne greje,iskljucen radijator,tu nam je pegla i on je juce ujutru peglao i sinoc zena da legne,ja vidim hladno .kaze sto nisi ukljucila radijator...eeeeej.majka ti dolazi i tebi bas nista na pamet ne padne.nista mu nije sveto.. Von, ja sam mm daaaaavno rekla, tvoji su tvoja obaveza, bas zbog toga da mi neko ne bi prebacio sto nisi ovo, sto nisi ono. Kad dodje moja mama ona mesecima bude kod nas, i naravno ona je moja briga. Ako njegovima treba da se ukljuci bojler kad treba da se vrate iz sela pa nek on o tome razmislja, meni ne rucak dovoljna glavobolja. Ja ionako ispadnem kriva za sve. A unapred znam kako ce mw iznervirati pre ponoci... Dolazim sa treninga oko pola 12, kotao prikljucne na grejanje, on odlazi da se tusira tek kad ja dodjem... Da li ima dovoljno vode za mene... Skoro nikad... Jos ako pusti potomka da se sama kupa... Ima samo da se plaknem 😏
|
|
|
|