RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

vonavoj -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (31.12.2019 15:08:13)

Mama jo,vrh! Dobra fora!

Dragica Draga -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (31.12.2019 15:30:05)

Pa sjajna fora

vocicana -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (1.1.2020 7:46:22)

Ahhahaha ravo Mama Jo. Moj kada bi to trebao da popravi, msm da bi pre otisao da kupi novu.
Amene je moj iznervirao, cini mi se nikada kao sada. No neka mu je na cast!

flamingos -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (6.1.2020 17:03:21)

Ha,ha,mama Jo,extra fora❤

Peace* -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (9.1.2020 11:33:21)

mama Jo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (9.1.2020 11:54:43)

Mama Jo hit 😂😂

branki* -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (1.4.2020 19:42:27)

Nemam dovoljno zivaca da pisem.. Ali sam u pravoj temi...Da se ne gledamo... 

Ivanka 75 -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (1.4.2020 19:48:52)

Zvoni fiksni a on ceka da se ja javim... 😂

branki* -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (1.4.2020 19:55:12)

On ceka uvek da ja sve uradim. I ja uradim. Jer ako ja ne uradim, nece ni da se uradi. I onda sam ja ta koja gundja i vice i stalno nezadovoljna.da li vi imate utisak ovde da ja stalno gundjam i vicem i da sam nezadovoljna?!....... 

princezica1 -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (1.4.2020 20:29:11)

Branki ne smemo da ti kazemo [sm=smiley36.gif]

flamingos -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (1.4.2020 20:40:26)

Branki❤Opušteno.Ljubim te.

vonavoj -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (1.4.2020 20:53:26)

IZVORNA PORUKA: branki*

On ceka uvek da ja sve uradim. I ja uradim. Jer ako ja ne uradim, nece ni da se uradi. I onda sam ja ta koja gundja i vice i stalno nezadovoljna.da li vi imate utisak ovde da ja stalno gundjam i vicem i da sam nezadovoljna?!....... 

Branki i ja se isto ovako osecam.i mislim da smo u istom sosu. Njihov posao je na prvom mestu i tu su naj,a kod kuce kao lenjivci.

vonavoj -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (1.4.2020 20:53:47)

I bolje da ide na posao,zar ne?

Ivanka 75 -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (1.4.2020 23:11:32)

Nisu oni navikli na kucne obaveze. Znaju da ce kad udju u kucu dobiti sve na gotovo, cim, kao sad krene da odstupa od sablona, ne valja.

Moja sestra polude. A ja ovom mom samo zadajem zadatke, dosadno coveku. Juce je usisavao dok sam ja spremala casove. Danas je brisao prasinu dok sam spremala rucak. U ponedeljak je cistio zekin kavez i sredjivao terasu. Bas sam groooozna 😂

Ivanka 75 -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (1.4.2020 23:15:41)

A posto ce biti kuci na duze staze imam dugorocne planove za rostilj i dvoriste. Dragi, mozes ti to 😊

Misha i Ljisha -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (2.4.2020 6:38:45)

Ivanka opasna si. Moj svako jutro u 9 drema. Izludi me. Ja posla preko glave on dremka. 

Misha i Ljisha -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (2.4.2020 6:39:49)

Ne zavrsih. Inace on kaze da imam sindrom "Curcica"(moje prezime) i da bih stalno nesto radila i terala druge da rade da se mora raditi i onda me jos podj..ava. 

branki* -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (2.4.2020 7:24:12)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

I bolje da ide na posao,zar ne?

Ovo sam juce rekla više puta.

jess021 -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (2.4.2020 7:51:46)

Brate mili, te nervoze...

Kukao je kako svaki dan putuje za Bg, evo juce tacno dve godine, mislim da nakon ovoga vise nece reci ni reč. Tel ne prestaje da mu zvoni.... Grrrrr

princezica1 -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (2.4.2020 11:33:58)

Ustao covek nervozan pa galami po kuci. Sto ne volim to.

vonavoj -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (2.4.2020 13:16:24)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Ne zavrsih. Inace on kaze da imam sindrom "Curcica"(moje prezime) i da bih stalno nesto radila i terala druge da rade da se mora raditi i onda me jos podj..ava. 

Hahha,ovako i meni moj kaze...Istina,vredni smo ljudi,a njegovi nikad ne bi nista radili.

mama Jo -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (2.4.2020 14:04:11)

[sm=smiley36.gif] mislim da je to tako kod svih, mi zene bi samo nesto radili, a oni bas i ne... Prosto je to do prirode.
Moj je danas divan - radi [sm=smiley36.gif] hahaha pa nije kod kuce [sm=smiley36.gif]

A procitah sad pa mi doslo smesno - veceras u 21h sve neudate i razvedene zene da izadju na balkon i jednim velikim aplauzom podrze udate sestre u ovoj izolaciji sa muzevima [sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (2.4.2020 14:42:36)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Hahha,ovako i meni moj kaze...Istina,vredni smo ljudi,a njegovi nikad ne bi nista radili.

Sta ces kad imamo sindrom 😂 Jeste i moji su vredni. Dodusw svekra nisam nikad upoznala ali ne.mogu reci da je svekrva lenja zena. Jeste da je "luftika" ali daleko da je lenja. 

Sanjica26 RR -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (2.4.2020 16:00:50)

IZVORNA PORUKA: mama Jo

[sm=smiley36.gif] mislim da je to tako kod svih, mi zene bi samo nesto radili, a oni bas i ne... Prosto je to do prirode.
Moj je danas divan - radi [sm=smiley36.gif] hahaha pa nije kod kuce [sm=smiley36.gif]

A procitah sad pa mi doslo smesno - veceras u 21h sve neudate i razvedene zene da izadju na balkon i jednim velikim aplauzom podrze udate sestre u ovoj izolaciji sa muzevima [sm=smiley36.gif]

Nije to bas tako. Znam dosta žena koje su opustencija. Moze da se ne radi nista. Takođe znam muskarce koji su bas vredni. Npr moj tata je bas bio vredan. A i mama je i dalje vredna. 

vonavoj -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (2.4.2020 16:16:38)

Ja za svekrvy i svekra,i zaovu mogu reci da su lenji,ali zaista...i mm je,s tim da sam ga ja i malo izdriblala...pazite,kad i njemu zasmeta kad sveki dodje i vidi da ne radi nista,hahaha.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>