RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

MimaKos -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (23.6.2018 14:10:04)

Mm ima orman u kome mu sce uredno stoji sta treba da obuce, ja pricam o stvarima koje skine sa sebe pa razbaca po stanu, ukljucujuci carape koje je nosio "samo" pola sata ( sta to znaci, da su ciste ?) :)

mama Jo -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (23.6.2018 14:17:05)

Ja decu presvucem svaku po nekoliko puta dnevno, sebe isto, najmanje dva puta, ali i vise, kad idemo negde recimo. Prosto nekada ne stignem da, kad skinem istog momenta odnesem gde treba, pa to zavrsi na fotelji/krevetu/stolu... nekada J taman obucem majicu, ona pokvasi od vode, pa joj obucem drugu, sto znaci da je ova samo malo mokra ali cista i ne mora da ide u masinu... kad nas zivi 4-oto u stanu ta garderoba svuda je prosto normalna pojava.
Nije samo njegova svuda, ima tu i moje i decije. Govorim za nas, ne znam kako je kod vas.
Sa carapama stvarno nemamo problem jer on cim skine carape stavi u kupatilo u plasticnu posudu gde stavljamo carape za pranje. Sa tim stvarno nemamo problema. Za carape ima posebna ta korpa.
Na kraju dana razvrstam te stvari, tj.on i ja zajedno, kao i igracke...

MimaKos -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (23.6.2018 14:22:51)

Ja sve sto im skinem, pa i sebi iskreno odmah bacam na pranje.. mali ubalavi, cerka se znoji, dete je, i stvarno nemam naviku da im oblacim opet ono sto im jednom skinem, ali zato sve u korpe u kupatilu, a on ima neke stepene prljavosti :)) obuko jednom, dvaput, na pola sata sat, il je prljavo il je cisto, ali mu mesto na stolici u trpezariji nije, to me izludjuje :))

mama Jo -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (23.6.2018 14:27:33)

I ja uglavnom sve stavljam odmah u korpe gde je ves za pranje, deca imaju svoju, mm i ja nasu. Meni se stvarno desi da ih nekada presvucem po nekoliko puta i da ne stignem tada da ubacim u korpu nego to sve uradim na kraju dana.

Maraj -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (23.6.2018 21:36:12)

Joj i moj ostavi carape na sted dnevne sobe.... to im je u krvi.

MimaKos -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (23.6.2018 21:48:41)

Mene carape najvise nerviraju jer ih pas raznosi pa ih skupljamo po coskama :))) to samo musko moze da uradi :)

jess021 -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (23.6.2018 22:15:09)

Moj ne ostavlja carape, ali ima te kategorije koliko je nesto prljavo. Ja kad pitam jel ovo za pranje kaze jos je nosljivo[sm=smiley1.gif]
Kod mene toga nema ili je cisto ili ide u korpu.

Misha i Ljisha -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (23.6.2018 22:23:28)

[sm=smiley36.gif]a kod nas obrnuto. Ja sam u fazonu obukla sam to jednom na sat vremena

MimaKos -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (23.6.2018 22:27:02)

Bas na to i ja mislim... da li treba da njuskam majice da bih znala dal je prljavo ili nije.. ma muskarci su za specijalnu analizu, i da dodam, ima gomilu na dnu svog ormana na koju trpa sve sto mu je "garderoba za kuci" hahhah i onda ja dodjem i sve mu pobacam u masinu, a on se jos iznervira kaze pa to samo po kuci nosim [sm=zmeden.gif] [sm=smiley36.gif]

mama Jo -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (23.6.2018 22:31:44)

[sm=smiley36.gif] to se onda ne pere sto se nosi samo po kuci [sm=smiley36.gif]

MimaKos -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (23.6.2018 22:33:22)

IZVORNA PORUKA: mama Jo

[sm=smiley36.gif] to se onda ne pere sto se nosi samo po kuci [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif] Nit se maze nit se pere :))

Sanjica26 RR -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (23.6.2018 22:40:59)

Nemam ja tih problema sa carapama. Moj muz to ubacuje u korpu. Mene mozete da vidite npr da jedna papuca bude na jednom kraju sobe, a druga na drugom.[sm=smiley36.gif]
Sto se tice garderobe on to kaci na stolicu. U pocetku sam se nervirala ali sad me vise to ne nervira. Objasnio mi je zbog cega to radi i ima logike. On dodje sa posla i presvuce se. Za dva sata ode nazad u crkvu. Sto da pakuje kad ubrzo ide. Kad dodje, a to je prljavo baca u korpu.

Rosita -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (23.6.2018 22:54:00)

Ja ujutru kad vidim na fotelji sve djuture stavim u njegov ormar, bez slaganja i sređivanja, samo odozgo. Pa kad dodje nek vidi sta ce s tim. Ima isto stepene prljavosti. Kaze da pere kao ja nakon jednog kratkog nosenja, svu bi garderobu upropastio. Ali recimo veceras je slozio jedno 3-4 masine vesa, sve je neslozeno bilo na krevetu na sprat. I uglavnom on slaze ves. Razvrstava. Moj ormar je slagao par puta, uredi ako se nesto pokvarilo....tako da mu ne mogu zamerati, sta da se radi.

Misha i Ljisha -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (23.6.2018 23:02:35)

E dobrk ja ne ostavljam svuda po kuci. Ja ono sto cu opet obuci vratim u ormar a ono sto je prljavl odmah u korpu. A mm ima te fazone po kuci da ostavlja. I onda jos onako napravi kez i kazr "a ti ces to skloniti"

Maraj -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (23.6.2018 23:05:04)

IZVORNA PORUKA: MimaKos

Mene carape najvise nerviraju jer ih pas raznosi pa ih skupljamo po coskama :))) to samo musko moze da uradi :)

E mene to nervira. Nemam psa al mi dete razvlaci njegove carape po kuci. Jos ako ostavi papuce onda ih L obuva pa hoda u njima pa gde ih ostavi...

MimaKos -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (23.6.2018 23:15:55)

Ja razumem da nema pa steka covek pre nego sto baci na pranje, ali ko sta radi mi kupujemo njemu carape i gace [sm=smiley36.gif] ali stvarno, ima ih milion [sm=smiley36.gif] i onda ne shvatam to cuvanje za kasnije i to ti je. A o sklapanju vesa nema ni reci, hoce da prostre ali kad on treba da razvrsta izmesa moju i cerkinu, haos samo napravi pa sam zabatalila.. bolje sama da ga uradim..

mama Jo -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (23.6.2018 23:18:15)

To sa carapama mi je skroz nepoznato [sm=smiley36.gif]

MimaKos -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (23.6.2018 23:22:46)

IZVORNA PORUKA: mama Jo

To sa carapama mi je skroz nepoznato [sm=smiley36.gif]

Cuti, imas srecu [sm=smiley36.gif]

Duškić -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (24.6.2018 14:11:41)

Nervira me sto do prodavnice ne moze da ode a da ne ode kolima. A kad ga teram da me odveze da pogledam nesto, uzmi taxi, idi busom ili tramv. Uh danas me bas iznervirao.

MimaKos -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (24.6.2018 14:15:52)

IZVORNA PORUKA: Duškić

Nervira me sto do prodavnice ne moze da ode a da ne ode kolima. A kad ga teram da me odveze da pogledam nesto, uzmi taxi, idi busom ili tramv. Uh danas me bas iznervirao.

Polozis voznju i nemas vise taj problem :)) posteno, i ja svuda kolima idem, narocito sad sa meleckim..

Duškić -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (24.6.2018 14:17:53)

Imam polozeno, ali po Bg jos ne vozim. Planiram ali moram prvo nekoliko casova za svaki slucaj.

MimaKos -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (24.6.2018 14:20:55)

U pocetku sam i ja taj problem imala, vozis po gradu u nedelju u 1 ujutru kad nema guzve i oslobodis se malo..

mama Jo -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (24.6.2018 14:23:34)

Brzo se to resi. Onda Duskic zaposednes auto na ceo dan, kao vodas decu tamo-vamo, pa njemu kad treba - na bus [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (24.6.2018 14:49:41)

Sumnjam da ima snage da gleda nocu u 1, a kamoli da vozi. Voznja po Bg-u je malo nezgodnija za početnike nego po manjim gradovima.
Moj ne ostavlja stvari po kuci tako da cutim[sm=smiley36.gif]
Nije kuci pa me ni ne nervira ovih dana.

Rosita -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (24.6.2018 14:50:59)

Ih bre mima u 1 ujutru[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>