vonavoj -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (26.5.2018 12:44:19)
|
Milicicak,razumes sta kazem..ima i kafanske obaveze i na poslu..i to kad se spoji..nema kraja..a pri tom nema kome ni da delegira posao,jer je cela.organizacija nova..radila je jedna devojka 2 meseca i dala otkaz, znaci sad je opet sam.. Maslacak, to i ja kazem..pa bem mu misa,sam.rasporedjujes sastanke, ok prilagodjavas se kupcima,ali jedno reci ne,ne mogu sad...kaze sta ti mislis da ja ne kazem..reko sorry ali jos nisam osetila da smo ti prioritet..a pogovoto sad kad mi trebas..navikla sam i ja da sam sama, funkcionisemo, i organizujem sve..ali bas sad necemo da preterujemo...deca imaju iste zahteve i obaveze i nisu krive sto sam trudna... A sto se tice kucnih poslova, iz takve porodice ide gde se kuca sredjuje samo kad je slava...goste nemaju, pa se sredjuje ako se neko najavi..znaci ja sam nenormalna sto bi stalno nesto ribala[sm=zz_confused.png][sm=zz_confused.png] Ume da usisa, opere kupatila, podove..ves ukljuci...ali zar to bas sad mora...pa pre 3 nedelja sam prao...stvarno.a nisi koristio kupatilo 3 nedelje... Razmisljam jedino da ga pritisnem tamo gde ga najvise boli, PARE, lepo uzmem zenu koja ce dolaziti da mi pomaze..da kuva, sredjuje, sutra ide po decu..jer ce jedna u vrtic, druga u skolu..svaka u razlicito vreme..
|
|
|
|