RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

mama Jo -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (25.1.2018 15:04:13)

Ja mog danas jos nisam ni videla 😂
A nadam se da me nece iznervirati, iskreno dugo me bas nije iznervirao... pre neki dan jer je bio besan sto se nije naspavao... svasta 😁

isidora88 -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (25.1.2018 15:22:06)

Hahah ljiso, ovaj moj se prolepsao i ugojio 25kg od kad jr sa mnom, bre napravila sam coveka od njega, a on se duri sto mu ne nutkam hranu 10 puta na dan[sm=smiley36.gif]
Danas me jos nije iznervirao, cekam da dodje sa posla pa cemo videti[sm=smiley36.gif]

MamaNecaVo -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (25.1.2018 15:30:40)

I moj kuka cim nema mesa.
A stomacinu ima vecu od mene u devetom mesecu za vreme trudnoce.
A imala sam ogroman stomak.

Misha i Ljisha -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (25.1.2018 15:37:11)

IZVORNA PORUKA: isidora88

Hahah ljiso, ovaj moj se prolepsao i ugojio 25kg od kad jr sa mnom, bre napravila sam coveka od njega, a on se duri sto mu ne nutkam hranu 10 puta na dan[sm=smiley36.gif]
Danas me jos nije iznervirao, cekam da dodje sa posla pa cemo videti[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif]cuj valjda sam i ja doprinela tu za tih 25 kg nesto ahahah...

isidora88 -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (25.1.2018 15:39:40)

Ahaahha pa ako si ga hranila corbicama i bez mesa tesko da si uticala na kilazu[sm=jezicek.gif]
Miram da napravim krofne, vec danima me maltretira kako mu se jedu, ili ces ljiso ti da pravis, tebi je lakse, manji ti je stomak, ja bas i ne mogu oklagijom da baratam kolika sam[sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (25.1.2018 17:15:03)

Hteo on da predje na hrono i ja mu par dana kuvala po hrono mesila pogacice bez kvasca i sta ti ja znam, i treci dan on sizne i kaze, hocemo li pljesku [sm=jezicek.gif] kad je pojeo pljesku kaze konacno sam se najeo posle 3 dana ahahah...Umrla sam od smeha.

MamaNecaVo -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (25.1.2018 19:45:16)

Kasni i sa pelenama.
[sm=smiley36.gif]
Ovaj moj ce vecerati hleba i neki namaz.
Namerno sam spremila samo A veceru.

Duškić -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (25.1.2018 20:02:59)

Iznervirao me bzv, poludecu od "pozuri".

vocicana -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (25.1.2018 20:14:15)

Mene je moj danas odusevio, ni jednom me iznervirao nije, bas sam srecna sto ga imam.
vi devojke oklagiju namesto na testo, pravac lobanja[sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (2.5.2018 10:46:24)

Dva sata mu je trebalo da se spremi i ode u radnju

MimaKos -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (2.5.2018 10:51:48)

Nervozom svojom..

mama Jo -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (2.5.2018 10:54:59)

Nije me iznervirao... jos 😂

MimaKos -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (2.5.2018 13:16:14)

Sad me zvao da mi kaze kako mu puklo staklo na telwfonu koji je kupio pre dva meseca! Da poludi covek!

mama Jo -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (2.5.2018 13:43:27)

Ma opusteno, kupice novi kad se obogati od akcija 😁

MimaKos -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (2.5.2018 13:48:49)

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Ma opusteno, kupice novi kad se obogati od akcija 😁

Hahahahha, obavezno, sad ce ovakav da nosi

Misha i Ljisha -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (21.5.2018 6:54:13)

Sinoc P mucio stomacic. Mm je bio umoran i naravno legao. ok. Medjutim P se isprducka pa zaspi pa krene u plac i tako u krug jadnicak. I ovaj se probudi. Hajde da mu damo dohranu hajde da mu damo dohranu ON JE GLADAN[sm=zz_banghead.gif] i ja na kraju nemavsi snage vise da se svadjam HAJDE DA MU DAMO DOHRANU. I dam flasicu P (pri tom imam mleka juce ceo dan naizmenicno curi iz jedne pa iz druge dojke) a P stomacic tvrd haos, ajd super ukakio se P. I posto bljucka drzim ga ali nisam bas sela pod 90 stepeni vec onako i ja malcice lezim. I ovaj moj krece drzi ga lepo i krece da bronza. Ni ne secam se sta sam mu odgovorila, i cujem D kako skriipi zubima (ona spava od pre 9 jos) i on krece da se dere na nju. [sm=zz_banghead.gif] e onda ja krecem na njega, sta je vise masira nije mogao po glavici da je pomazi i kaze "sreco nemoj skrgutati zubima" (inace D to radi o kad je beba kako su poceli zubi da joj izlaze i valjda joj ostalo iako nam dr rekla prestace) i kaze meni mm "ja cu 30. maja da idem na radnicke igre 4 dana" vala IDI. Samo unosi nervozu bezveze. Odlepila sam. Ako ti se ide IDI niko ti ne brani nisam ga vezala. Ju siznula sam.

Milena18 -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (21.5.2018 8:40:14)

Joj bre Ljišo, neka ide, bolje da ste odvojeni par dana kad te toliko nervira. A za dohranu nemoj više da popuštaš, ti najbolje znaš da li je bebac gladan. A nije.

Rosita -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (21.5.2018 9:29:52)

Daj ti njemu neku dohranu[sm=smiley36.gif] i nek spava.

Misha i Ljisha -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (21.5.2018 9:46:42)

IZVORNA PORUKA: Rosita

Da prostis Rosita i dobio je al ne vredi

Maraj -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (21.5.2018 9:49:54)

IZVORNA PORUKA: Rosita

[sm=smiley36.gif][sm=smiley20.gif]

vonavoj -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (21.5.2018 9:58:00)

Ljisha, sapatnice, znala sam da si ti u nasoj temi[sm=smiley36.gif]
Da,da..dohrana je resenje..kako da ne..pametnjakovic..ja bi rekla, evo izmuzi me,pa mu daj🤣🤣
Ah.da,njima zivot ne prestaje kad dobiju bebu. Moj ima 15godina 26.5.pita me da li da uplati..a to je u Sm.Palanci..i sta da mu kazem..reko idi..ako krene porodjaj, znam gde je bolnica...

Misha i Ljisha -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (21.5.2018 10:34:59)

Von i ja imam 20 god od osnovne i naravno da ne idem a to je u junu. P ce imati 2 meseca.
Ma samo da ode. Ja se ionako bolje sama organizujem. Ovako se oslonim na njega a od njega nema vajde i jos neevozira

Misha i Ljisha -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (21.5.2018 20:53:25)

Nema ga ceo boziji dan.Ok ni to nije strasno nego posto P bas ima jake grceve stalno trubi da moram da pazim sta jedem. Ne da mi da jedem luk krastavac, sad je poceo da mi govori kako ne treba da jedem zacinjeno meso samo da jedem corbu od bundeve i pilece kuvano meso. Svaki dan corbu od bundeve i pilece kuvano i nece imati P grceve kaze njegova koleginica [sm=zz_banghead.gif]
sve u svemu bili hormoni ili ne bili (a nisu jer cim dobih prvi ciklus znaci da su hormoni super) nervira me

Maslacak15 -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (21.5.2018 21:09:19)

joj sto volim to[sm=smiley9.gif] Ne zna se ko je veci biser: on koji to veruje i prenosi i nervira te ili ta snajka koja to prica hahaha. Zamisli otkrila je ona resenje za sve muke. Najbolje neka patentira, moze dobro da se obogati. Iskreno, ja nisam ubedjena ni da on place zbog grceva a kamoli sta drugo. Verujem da grceve ima, u to ne sumnjam, ali koliko sam ja upucena bebe sa kolikom " tako klasifikuju bebe koje placu vise nego prosek" nemaju vise gastrointestinalnih problema od beba koje ne placu. Sve bebe imaju problema, neki kazu decaci vise nego devojcie ali neznam koliko je to tacno.
Alis tvarno mim je fascinantno. Jedno je reci ja sam radila to i to cisto kao informaciju a drugo je prosipati pamet. Znas sta Ljiso ja svaki dan jedem nutelu, pijem coca colu i rasturam sunku i beba mi ne place od grceva. Mozda da probas recept ?!?... [sm=smiley36.gif] Nemoj da se nerviras, znas onu narodnu " na jedno uvo udje, na drugo izadje..."

Misha i Ljisha -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (21.5.2018 21:17:23)

[sm=smiley36.gif] ma trudim se na jedno udje na drugo izadje ali me nervira taj stav kako je on "bolja majka" od mene. Izludjuje me. U sve se mesa. Ja kazem kupi pelene br 3 on ode i kupi dvojku. kaze trojka je od 5 kg a P ima sigurno oko 4,5 sad. Mozda je i premasio.

Joj Maslacak sta da ti kazem ali on toliko place kad treba da pusti gasove, danas je prvi dan evo "dozvolio" da radimo vezbice. Da je bio dovoljno raspolozen. Place place dajem sisu on se na sisi izvija, prdi, stenje, pusta sisu sto puta, ma mucno ga gledati. Znas kad sam snimila kako sisa dok je tako u agoniji jadnicak da pokazem dr u sredu kad budemo isli u savetovaliste. I D mi je imala bas jake grceve ali ne bas ovako. On je ono klasican primer, odjednom se zacrveni u faci i odjednom krece sirena.

Vec dve nedelje je ustaljen da zaspi oko 20h, sinoc se patio do 23h. Zaspi pa se probudi pa stenje pa place pa zaspi pa se probudi pa prdne dam sisu svaki put, ono haos. Mleka ima na izvoz i onda ovaj moj dodje i kaze daj mu dohranu daj mu dohranu. Aman ne mislim ja da je dohrana otrov, i davala sam mu dok mi mleko nije krenulo jer je trebalo malo duze da krene zbog stresa i svega, ali sad mu ne treba ni D od Dohrane.

A to sta jedem, ma ...Znas kad sam na ivici zbog psihickog stanja da prestanem da dojim. Majke mi. I da dodjem i kazem mm EVO TI DAJ MU J....DOHRANU i ti mu budi majka.

eh da inace jedan podatak u porodilistu je P bio opisan kao "razdrazljiv". Nem pojma sta im to znaci ali pisalo mu na onoj listi u bolnici. Znaci verovatno da je plakao vise od drugih beba[sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>