Misha i Ljisha -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (21.5.2018 21:17:23)
|
[sm=smiley36.gif] ma trudim se na jedno udje na drugo izadje ali me nervira taj stav kako je on "bolja majka" od mene. Izludjuje me. U sve se mesa. Ja kazem kupi pelene br 3 on ode i kupi dvojku. kaze trojka je od 5 kg a P ima sigurno oko 4,5 sad. Mozda je i premasio. Joj Maslacak sta da ti kazem ali on toliko place kad treba da pusti gasove, danas je prvi dan evo "dozvolio" da radimo vezbice. Da je bio dovoljno raspolozen. Place place dajem sisu on se na sisi izvija, prdi, stenje, pusta sisu sto puta, ma mucno ga gledati. Znas kad sam snimila kako sisa dok je tako u agoniji jadnicak da pokazem dr u sredu kad budemo isli u savetovaliste. I D mi je imala bas jake grceve ali ne bas ovako. On je ono klasican primer, odjednom se zacrveni u faci i odjednom krece sirena. Vec dve nedelje je ustaljen da zaspi oko 20h, sinoc se patio do 23h. Zaspi pa se probudi pa stenje pa place pa zaspi pa se probudi pa prdne dam sisu svaki put, ono haos. Mleka ima na izvoz i onda ovaj moj dodje i kaze daj mu dohranu daj mu dohranu. Aman ne mislim ja da je dohrana otrov, i davala sam mu dok mi mleko nije krenulo jer je trebalo malo duze da krene zbog stresa i svega, ali sad mu ne treba ni D od Dohrane. A to sta jedem, ma ...Znas kad sam na ivici zbog psihickog stanja da prestanem da dojim. Majke mi. I da dodjem i kazem mm EVO TI DAJ MU J....DOHRANU i ti mu budi majka. eh da inace jedan podatak u porodilistu je P bio opisan kao "razdrazljiv". Nem pojma sta im to znaci ali pisalo mu na onoj listi u bolnici. Znaci verovatno da je plakao vise od drugih beba[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|