|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR druženje u Nišu
19.3.2014 15:58:03   
Ivanka 75
Mati, gde ti najvise odgovara? Sto se mene tice ne mora bulevar....

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1301
19.3.2014 18:01:57   
Azra_
I što se mene tiče ne mora Bulevar...

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1302
19.3.2014 19:00:39   
Ana13
ne mora bulevar zbog nas,ali Mod i Serpica mozda nece moci da se uklope sa bebicama.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1303
19.3.2014 22:21:48   
serpica
Zenske sto se mene tice nije problem ali ja verovatno necu moci jer idem za selo,ako se nesto promeni javicu i dolazim gde god da ste,osim ledena stena,staro groblje,vinik tako to...user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1304
20.3.2014 11:12:00   
Jole84
I mene što se tiče svejedno je,uklopiću se svuda,bitno da se vidimo i naravno da većini odgovara. Mati reci onda kad i gde ti najviše odgovara?

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1305
20.3.2014 13:19:48   
Ivanka 75
Vodim Ivu na deciji rodjendan u nedleju u 11:30h u Magic City, kod Kalce. Uklopicu se ako se prebacimo blize centru...
(Mod, Duletu iz grupe je rodjendan, dovedi Danilka user posted image )

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1306
21.3.2014 9:27:18   
Modessty
Gledaću i ja da se uklopim

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 1307
21.3.2014 9:30:46   
Klarita
Meni je svejedno, bilo kuda Klarita svuda user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1308
21.3.2014 9:32:22   
Jole84
I šta smo na kraju dogovorile? user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1309
21.3.2014 12:42:53   
mati

IZVORNA PORUKA: serpica

Zenske sto se mene tice nije problem ali ja verovatno necu moci jer idem za selo,ako se nesto promeni javicu i dolazim gde god da ste,osim ledena stena,staro groblje,vinik tako to...user posted image

Serpi ovo ti je super poredjenje,kao sto je vama bulevar tako su meni l.stena i staro groblje, naravno tu ne bi imale gde, ali eto... Ja sam dolazila sa sve mojim ogromnim stomakom, nije bio problem...
Kako god i gde zelite, a ja cu onda doci ako mogu...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1310
21.3.2014 13:00:29   
Ana13
Da se nadjemo onda na pola puta u centru? Tvrdjava? Ne znam gde je l.stena,ali je centar valjda na pola puta user posted image
Hajde vi sa sitnom decom,dajte neki predlog gde mozete. Ostali mogu i na kraj sveta user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1311
21.3.2014 13:04:03   
Klarita
Mati, stomak nije problem pa i kad je velik' user posted image problem su "sitna" decica user posted image Samo volja i dobra organizacija, sve se moze kad se hoce. Izvini, ja putujem 50ak km da popijem kafu sa sve stomakom i malko "pokrupnim" detetom. Nemoj da se ljutis,ali ja sam misljenja da je ipak samo dobra organizacija u pitanjuuser posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1312
21.3.2014 13:05:19   
Ivanka 75
A onaj kafic u kazandzijskom sto ima igracke za decu (za one koji vode decu, moja Ivka ce biti na rodjendanu pa meni nije bitno)?
Tvrdjava... ?

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1313
21.3.2014 13:06:32   
Klarita
Cekam ishod dogovora jer mi je svejedno, moje dete ce sa tatom u pozoriste lutaka user posted image

Direktna veza do poruke: 1314
21.3.2014 13:06:57   
Modessty
Mati nema potrebe da se ljutiš. I ja i Šerpi smo dolazile svuda sa svojim stomacima i decom. I nikad nije bio problem. Ako te neko razume to smo mi user posted image
Što se mene tiče može centar. Dolazim sa Nikolom jer Danilo ide na rođendan. Samo recite gde se nalazimo. Naravno to sve pod uslovom da Danilo bude dobro, jer je imao temperaturu ovih dana

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1315
21.3.2014 13:11:47   
mati
Klarita verovatno nisi videla moj stomak tada (71str, u temi stomaci), naravno da se ne ljutim. A tad sam i sa stomakom i Matom zakasala u busu, ne znam koga pre da pazim. Na proslom druzenju je Mirar bio bas mali i stvarno nisam mogla da ga secam do bulevara. A kad kazes sitna deca, ima ih dvoje certri meseca i tri i po godine, ali se uklapamo ako mozemo kad se dogovorite.

< Poruku je uredio mati -- 21.3.2014 13:18:37 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

Direktna veza do poruke: 1316
21.3.2014 15:05:33   
Modessty
onda centar. gde? kazandžijsko ili tvrđava?

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1317
21.3.2014 22:30:18   
Modessty
Dobro bre ženske gde se nalazimo?

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1318
21.3.2014 23:52:08   
Ivanka 75
Ne znam, niko ne odgovara...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1319
22.3.2014 10:22:46   
Ana13
pa svi mogu bilo gde osim Mati.Ja cekam nju da kaze gde moze zbog dece

Direktna veza do poruke: 1320
22.3.2014 10:29:32   
daca77
Au...sto ste postale komplikovane...sreca vasa pa mene nema, inace bih vas dovukla na jedno mestouser posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1321
22.3.2014 10:42:29   
Ana13
Odoh ja do grada u shoping,pa cu da izvidim situaciju user posted image
Ne znam kako cete vi sa kolicima po kazandzijskom... Jos nedelja...bice guzve...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1322
22.3.2014 18:40:10   
Jole84
Mati znaš da si mi mnogo draga al moram da ti kažem,prvo naljutila si se bez razloga a drugo sad te sve čekamo da se smiluješ da kažeš gde ti odgovara.
user posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1323
22.3.2014 20:13:11   
Ivanka 75
Ajde, javite se za sutra, ja i Mod cemo biti u centru oko pola 12... user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1324
22.3.2014 20:17:39   
lavica28
ja sam za za sutra, samo da vas iscitam gore gde se nalazimo, cini mi se da vise nije bulevaruser posted image

Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here