|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR druženje u Nišu
17.2.2014 0:01:39   
17 joka
E tako vam se divim i zavidim sto nisam tu sa vama na kafici, sve ste mi prelepe i sve vas punouser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1276
19.2.2014 7:56:13   
daca77

IZVORNA PORUKA: Klarita

Daco, i ti tako mirna, fina nezna...mada tebe i ne znam puno odavde sa foruma...posecujemo razlicite teme...da

Klarita, o kome ti to pricas?user posted image
Nesto se ne prepoznajem u prici user posted image
user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1277
19.2.2014 12:57:26   
Ana13
Jeste Daco,jeste...mirna si k'o bubica user posted image
Bas su vam lepe slicice. Lepo ste kafenisale...Bas mi je zao sto nisam bila. Jole ce da mi se porodi,a ja je jos ne videh trudnu. A ni bebice nisam videla user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1278
19.2.2014 12:58:34   
Jole84
Anči ne brini,ide lepo vreme pa ćemo uskoro opet da organizujemo neku kaficu user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1279
19.2.2014 17:07:01   
Ivanka 75
Drage moje, divne ste predivne user posted image
Vidimo se na nekom sledecem okupljanju! user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1280
17.3.2014 18:13:55   
Ana13
Zenskaci,jeste li za kafenisanje ovog vikenda? user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1281
17.3.2014 18:18:22   
Klarita
Ja, ako ne ovog vikenda, onda dogodine user posted image
Cekamo ostale, ja sam za ako nije bas subota. Mladenci su user posted image Mada ako dobro ugovorimo tajming, i to ce "prekaramo"...

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1282
17.3.2014 18:29:10   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Ana13

Zenskaci,jeste li za kafenisanje ovog vikenda? user posted image

Daaaaa user posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1283
17.3.2014 19:18:18   
serpica
Mozda za vikend idem u selo videcu,ako ne idem onda sam za kao i uvekuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 1284
17.3.2014 20:24:43   
lavica28
Pa ja se nadam da cu ovog puta stici da pijem sa vama tu kafu user posted image

Ja sam za, ali jos uvek ne znam da li imam goste u subotu posto su nam prvi Mladenci. Nikog ne planiramo da zovemo jer je sva familija u drugom gradu, al sta znam dal ce se neko najavi user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1285
18.3.2014 7:46:31   
daca77
Samo vas pratim, ali ne znam sta da napisemuser posted image
Bilo bi lepo da ovg vikenda leskarim kuci i ne dodjem na druzenje, ali videcemo...

< Poruku je uredio daca77 -- 18.3.2014 7:47:08 >

(odgovor članu lavica28)
Direktna veza do poruke: 1286
18.3.2014 9:12:22   
Jole84
Za za za user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1287
18.3.2014 11:02:17   
Ana13
Ako vam vise odgovara nedelja,mozemo i tad. Kako se dogovorite. Ja nisam u Nisu onaj sledeci vikend,a nisam kafenisala sa vama zadnjih 2-3 puta,pa sam zato htela sad da vas vidim.
Daco,ti si do sada bila bas na svakom okupljanju. Mogla bi jedno da preskocis user posted image Dobices opravdani user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1288
18.3.2014 13:34:36   
Klarita
Daco, aj ti prelezi ovaj vikend user posted image Ja sam za bilo koji dan, mada bi mi vise odgovarala nedelja. Onaj tamo vikend ne mozem, mozda cu idem da se poradjam user posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1289
18.3.2014 14:11:24   
Jole84
Dacika bilo bi lepo da odležiš iako te mnogo volemo za druženje user posted image
Neka bude onda nedelja u 11h,gde? Mislim da većini više odgovara park na bulevaru,meni je svejedno kako god vam zgodno.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1290
18.3.2014 18:43:52   
Ivanka 75
Moze nedelja, 11h, dolazim user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1291
18.3.2014 19:02:20   
Ana13
Moze user posted image

Direktna veza do poruke: 1292
18.3.2014 20:05:18   
Jole84
Nadam se da će Mod,Mati,Hanka,Milenatea,Azra da vide dogovor,ako ne,poslaćemo im ovih dana sms user posted image
Jedva čekam da vas vidim user posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1293
18.3.2014 22:10:30   
Modessty
aha! Dogovarate se bez mene! E pa spazila sam! U nedelju dolazim makar na kratko! user posted image
Danilo mi je trenutno bolestan. Ima problem sa krajnicima i sinusima. Poludeću više od njegovog zapušenog nosa!
Za veikend bi trebalo da sređujemo nešto po stanu, ali mogu malo mm da ostavim samog da to obavi user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1294
18.3.2014 23:12:42   
Modessty
Nisam napisala da meni najviše odgovara parkić na bulevaru, jer se još uvek dojimo. Ali kako rešite pa ću se ja uklapati kako mogu i koliko mogu

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1295
19.3.2014 2:24:20   
Azra_
Upecala sam vas!!!user posted image
Mi smo zbog lepog vremena koje najavljuju organizovali kraći put. Po planu koji imamo vraćamo se u subotu uveče ili nedelju prepodne. Ako se vratimo u subotu, dolazim.

Vodite li dečicu???

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1296
19.3.2014 9:00:02   
Klarita
Ja je nemam gde, moja majka se razbolela...Daj Boze da ozdravi do nedelje, ali ima vec 4. dan temperaturu i kaslje strahovito. Povescu je, pa ce s tatom u set_nju ili pozoriste user posted image

Znaci, nedelja, parkic Sv Save, 11h....

Serpi, sta ces u selo,ajde s nama user posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 19.3.2014 9:01:27 >

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1297
19.3.2014 9:00:27   
lavica28
Ja u subotu imam goste iz Vranja, zbog Mladenaca, ali idu istoga dana. Potrudicu se u nedelju da dodjem, nadam se da nece jos neko da mi se najavi da prespava!!! Znaci, parikic u bulevaru u 11h! Ma prepoznacu vas po onim slikama sto sam ovde gledala :)

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1298
19.3.2014 9:58:48   
Jole84
Mod dođi makar na kratko user posted image joj i Danilo i Toma user posted image da brzo ozdrave user posted image
Azra,Klarita user posted image
Lavice prepoznaćeš nas sigurno,Klarita je uspela iz prve user posted image
dakle nedelja,parkić kod sata 11h user posted image

(odgovor članu lavica28)
Direktna veza do poruke: 1299
19.3.2014 11:55:36   
mati
Ja sam opet u manjini kojoj ne odgovara park, i ja samo dojim a Mitar ima cetri meseca, znaci najmladji je...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here