|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR druženje u Nišu
13.2.2014 12:06:41   
Klarita
Dovozi me mm, a za Klaru jos je pod znakom pitanja... Jedva cekam da vas sve upoznam user posted image
Jole, ne bih da te plasim, kad vidis besnu Klaru mislimuser posted image Tako da, ce vidimo, al' se vidimouser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1226
13.2.2014 18:28:43   
Modessty
curke pišite ko dolazi?

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1227
13.2.2014 22:49:27   
Ivanka 75
Mi ne dolazimo, idemo u KG za vikend.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1228
13.2.2014 22:56:21   
Jole84
Mod samo ti doji,taman da naučim nešto user posted image Ja dolazim sigurno user posted image
Klarita ne brini nećem se plašim,mene mala deca uglavnom vole user posted image
Ivankice baš mi žao što opet ne možeš user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1229
14.2.2014 0:04:15   
Azra_
user posted image Ja ne dolazim. Nismo u Nišu!

P.S. Mod, sliku ćeš mi čuvati izgleda do sledećeg Deda Mraza. Sada će lepše vreme pa ćemo se češće viđati valjda.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1230
14.2.2014 8:47:08   
daca77
Ja dolazim user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1231
14.2.2014 8:50:05   
serpica
Moze onda sutra, u 11h,parkic kod sata?user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1232
14.2.2014 9:00:17   
Modessty
dolazim user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1233
14.2.2014 9:02:35   
daca77
Ja na proslom sastanku konacno videla satuser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1234
14.2.2014 9:38:10   
Modessty
user posted image joooj Daco!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1235
14.2.2014 9:46:40   
lavica28
Jaaaa opet ne moguuu user posted image
Danas mi dolaze mm-ovi mama i tata na vikend, sveki ide danas na zakazan pregled u Kc.... inace nisu bili jos od prosle godine.....
Valjda cu vas sve upoznati dok se ne porodim user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1236
14.2.2014 10:34:54   
serpica
I ja dolazim izgleda sa sva tri poklopcicauser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu lavica28)
Direktna veza do poruke: 1237
14.2.2014 12:32:47   
Ana13
Ja opet ne dolazim. Kad god se okupljate meni ispred kuce,ja ne mogu da dodjem user posted image
Muz me vodi na put za dan zaljubljenih. Krecemo veceras.
Lepo se provedite devojke user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1238
14.2.2014 15:58:47   
mati
Mi bi mozda mogli da dodjemo ako se pomeri za 12h?

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1239
14.2.2014 19:00:09   
serpica
Mati pa ne znam kako kazu devojke,ajde do veceras da utanacimo da se ne cekamo,meni sat vremena ne znaci ali ajde da sacekamo ostale da se izjasne.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1240
14.2.2014 19:18:28   
Klarita
Javljajte do veceras do ponoci user posted image Meni je svejedno...ali moj "vozac" bi voleo da zna user posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 14.2.2014 19:19:21 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1241
14.2.2014 19:29:46   
Jole84
I meni je svejedno,kad god vam odgovara user posted image I u 11 i u 12. Bitno da Daca zna gde je sat user posted image
Anči lepo si ti provedi na putu,a videćemo se uskoro opet user posted image
Lavice,Azra sledeći put vi organizujete user posted image user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1242
14.2.2014 22:14:15   
serpica
I sta smo dogovorilie 11 ili 12h?

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1243
14.2.2014 22:36:51   
Klarita
Ja bih zbog Mati 12h...Mod?

< Poruku je uredio Klarita -- 14.2.2014 22:37:12 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1244
14.2.2014 23:05:50   
Jole84
Ajde neka bude 11h pošto nisu sve videle,pa da ne dođe do zabune a mi ćemo Mati svakako da sačekamo i oko 12,samo zvrcni neku od nas da vidiš gde smo,jel može?

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1245
14.2.2014 23:50:22   
Azra_
IZVORNA PORUKA: Jole84

Lavice,Azra sledeći put vi organizujete user posted image user posted image

Meni je to jača strana! Ništa ne brinite. Samo se bojim da bih vas naterala da idemo u provod i bančimo celu noć, a nije red, imamo dečicu, što kod kuće, što u stomaku!user posted image

Lep provod ženske...

< Poruku je uredio Azra_ -- 14.2.2014 23:51:03 >

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1246
14.2.2014 23:54:26   
Klarita
Znaci u 11h kod sata...ako ja vas ne prepoznam, vi cete mene po velikom stomaku na veelikoj zeni, sa detetom duge crne kose koje trci ispred mene i svadjamo se, da ne kazem derem se user posted image ipak sa K dolazim, deluje mi kao idealno vreme za igru po parku (sa tatom, dok mi pijemo kafu) user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1247
15.2.2014 7:12:58   
Modessty
Vidimo se u 11h kod sata. Mati kad stigneš u park zovi da ti kažemo gde smo
Sinoć nisam bila kod kuće i nisam ni videla poruku. Izvini

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1248
15.2.2014 7:55:26   
serpica
Znaci 11h..vidimo se.user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1249
15.2.2014 11:19:52   
Modessty
Čekamo Klaritu i dacu.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here