|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR druženje u Nišu
20.12.2013 18:33:11   
daca77
Drage, zelim vam lepo druzenje user posted image ...zao mi je sto necu moci da vam se pridruzim, jer cu biti u Novom Sadu.user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1201
21.12.2013 0:03:04   
Azra_
Mi ćemo biti na druženju sa Dekom, nakon toga, pravac spavanjac. Muž ima obaveze, ja moram ostati s klincem, tako da ne stižem za nastavak druženja.user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1202
21.12.2013 13:00:04   
Jole84
Devojke lepo se provedite,ja nažalost moram na slavu,i to na dva mesta,inače bih navratila bar na kratko da vas vidim.
jedva čekamo slike user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1203
12.2.2014 7:53:02   
daca77
Nislijke, dodje lepo vreme, a mi nesto zatajismo kada je u pitanju user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1204
12.2.2014 8:14:02   
serpica
Daco ako mi verujes juce sam isto to pomislilauser posted image trebalo i da se organizujemo

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1205
12.2.2014 8:59:24   
Ana13
Ako mi verujete,juce sam usla na temu da vidim ima li nekog kafenisanja user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1206
12.2.2014 10:28:32   
Klarita
Evo, ja se prijavljujem.Sad nema sta da iskrsne, ne trudnickom samuser posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1207
12.2.2014 11:13:36   
serpica
E pa onda nislijke sta mislite za subotu ako bude lepo vreme recimo oko 11h?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1208
12.2.2014 11:43:06   
Klarita
Park Sv Saveuser posted image ? Mislim ako je lepo vreme user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1209
12.2.2014 11:44:35   
serpica
Da da,parkic ako se i ostali slazuuser posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1210
12.2.2014 11:50:21   
Klarita
Onda user posted image
Ajde, Nislijke, kude ste???

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1211
12.2.2014 11:56:46   
Jole84
Šerpi a baš sam htela da te zovem da pravimo neku organizaciju user posted image
Ja sam za,taman da mi prestane i kašalj dotle,znači subota u 11? user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1212
12.2.2014 12:27:47   
mati
Ha , ha i ja sam isto juce pomoslila. Mi smo bili na Bubnju, tamo je prelepo, postavili letnjikovce i bas je super... Mozemo nekad da se org kad je toplo za izlet, odgovarace svima ya crtice i trudnice da uzivaju, a decica da se izjure...
A sada cemo propustiti jer nam je daleko park...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1213
12.2.2014 12:29:41   
hanka
Ja moram da mirujem do utorka tako da zenskaci zelim vam suncano,toplo i veselo druzenje
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1214
12.2.2014 12:32:50   
Jole84
Hankić ne mogu da te uhvatim na temema,jel bio transfer? Samo odmarkaj draga pa ćeš onda da častiš user posted image
Mati ti bi nas na Bubanj a user posted image user posted image user posted image
ajde vidi bar na kratko navrni user posted image
Klarita trudnjačo konačno da te upoznam user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1215
12.2.2014 12:37:41   
hanka
Jole,trudnjaco nasa user posted image nisam uopste bila na forumu,bio transfer,odmaram

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1216
12.2.2014 12:43:08   
mati
Ko o cemu trudnica o ... ustipcima.user posted image Nema sanse Jole , Mitar sisa na dva sata, izgubicu sat u putu dok stignem i vrati se, ako dolazim sama, a ako bi iso i bebac, izmaltretirala bi ga puno, daleko nam je, a vecini izgleda odg park, i tako...
Hanka, navijamo... Vidis kako nas je krenulo u Nis...user posted image

< Poruku je uredio mati -- 12.2.2014 12:44:23 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1217
12.2.2014 12:44:17   
Jole84
Slala sam ti pp,nešto nemam brojeve u telefonu,menjala sam mrežu (isti broj),mada sam ispitivala Maju user posted image
Odmaraj a mi navijamo i prašimo punooooo user posted image

Meni je svejedno gde je,bitno da vas vidim user posted image Važi Mati,onda se mi s tobom organizujemo neki drugi dan,ljubi klince.

< Poruku je uredio Jole84 -- 12.2.2014 12:45:44 >

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1218
12.2.2014 12:48:19   
daca77
Odgovara mi, ali samo ako ne idem kod roditelja...potrudicu se da odlozim za nedeljuuser posted image
A vodite red sta radite na Bubnju, ja sam pored sumice...cas mogu skoknuti tamo...
Hanka, odmaraj user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1219
12.2.2014 13:47:59   
Klarita
Eeee, pa ja predlozih park jer taj deo Nisa najvise volim...ali ako neko ima neku drugu ideju, slobodno neka iznese, necu mu nistauser posted image Salim se naravno...Nisam bila nijednom na RR druzenje, ovo ce mi bude prvouser posted image

Ne zakazujem dr i pregled dok se ne sazna tacan datum i vreme za Niiiiiiiiisuser posted image
A, moram da pitam, sa decom ili ne? Ja jes'' da sam trudna, ali si imam i Klaru...hm, mozda ostane kod bake i deke...hhmmmm, ce vidimo, ajde!

< Poruku je uredio Klarita -- 12.2.2014 13:48:45 >

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1220
12.2.2014 14:27:11   
serpica
Onda dogovoreno subota u 11h. Da pitamo i niskog MODeratora da li moze?user posted image
Klarita ja na svako druzenje vodim po neko deteuser posted image nislijke se navikle na to valjda nikome ne smeta..i ovog puta idu dvoje Tara i Toma a mozda podje i Lena ako ne ode u selo sa mm.
Hanka a nemaaaaa te da mi javnes a?user posted image eto ga taj decko blizu je znam ja...mada ipak navijam za devojku...cisto da se zna ako Deki cita...user posted image
Jole,Daco i ostale jedva cekam da vas vidimuser posted image
Mati zasto maltretiranje,pa ubaci ga u kolica lepo ce da spavka a za dojenje cemo negde da te sakrijemo....user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1221
13.2.2014 10:21:43   
hanka
Serpi user posted image odusevljavas me,javicu se ja mislim sledece nedelje user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1222
13.2.2014 11:02:33   
Jole84
Hankić i ja navijam za dečaka,biram zeta za moju devojku,a prija mi odgovara user posted image
Šerpi ne znam da li smeš da ne vodiš moje dete user posted image
Jedva čekam da vas vidim sve user posted image
Jesi li pustila poruku Mod?
Klarita vodi si Klarče,naravno user posted image user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1223
13.2.2014 11:22:03   
serpica
Zene cula sam se sa Mod ona ima neke obaveze ali odlozice ih ako se sve dogovorimo da se nadjemo,ceka da joj javim,znaci,da li svima odgovara subota u 11h u parkicu na bulevaru?user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1224
13.2.2014 11:33:03   
Modessty
najgori sam moderator jer me nigde nema user posted image user posted image

ja se slažem za subotu u 11h i meni parkić najviše odgovara. Nikolica prikolica ide samnom naravno, a Danilo će vervatno da šeta sa tatom, ali ako nam tata bude radio onda će i veliki bata sa nama. Već sam Danila dojila u javnosti pa ako zatreba i Nikolu da dojim neće biti proiblema user posted image A i ima nas dota pa će imati ko da me malo sakrije user posted image Eto volem da "bludničim" na javnim mestima user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here