|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR druženje u Nišu
22.3.2014 22:11:25   
Jole84
Da li hoćete devojke koje ne znaju gde je igraonica (a ne znam ni ja,mada znam gde je kafić skaj pa ćemo da se snađemo user posted image ) da se nađemo u pola 12 kod Čape i Kalče spomenika,pa ćemo onda da pozovemo Mod i Ivanku da vidimo gde su,šta mislite?

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1351
22.3.2014 22:16:47   
Ivanka 75
Ja se slazem user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1352
22.3.2014 22:27:03   
Jole84
Superiška user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1353
22.3.2014 22:36:44   
lavica28
Ja dolazim iz Mokranjceve, tako da se slazem, nalazimo se tamo Jole!! user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1354
22.3.2014 22:59:49   
Klarita
I ja se slazem. Vidimo se u pola12 user posted image

(odgovor članu lavica28)
Direktna veza do poruke: 1355
23.3.2014 0:22:20   
Azra_
Mod, slatko se nasmejah na ovo tvoje ˝a neću moći da se naspavam kao vi˝! Ne stižeš verovatno da pratiš, ali moje dete od kada se rodilo nije vezalo u kontinuitetu da spava duže od 3 sata. Ne uspava se pre 23h nikad i onda krene igranka. Moje noći su bile i ostale besane i neprospavane. Verovala ili ne, ja se navikoh. Ne kažem da mi ne fali da se odvalim od spavanja i odmorim, ali toga nema već dugo pa sam zaboravila kako je.

Većina vas, koliko vidim, dolazi bez dece, pa mi je žao da detetu uskratim malo trčkaranja i šetnje po prirodi sa drugarima na uštrb vikend gužve na asfaltu bez društva ostale dečice. Dakle, dete i ja idemo u jutarnju nabavku, pa ako procenim da imamo vremena i za park i druženje sa vama, dolazimo, ako ne, idemo samo u parkić. Rado bih pričala sa vama i družila se, ali sada su takve okolnosti...

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1356
23.3.2014 5:54:31   
Modessty
Bolje da ne odgovorim na ovaj poslednji post jer će tema otići u pogrešnom pravcu.
Dakle u 11.30 kod Čape :-) Za one koji smatraju da smo vredne toga da se u nedelju pre podne druže sa nama nemajkama koje vode decu na asfalt.
eto morala sam

Izvinjavam se unapred na ovakvom postu.
Znači opominjem samu sebe da je ovo tema o druženju u našem lepom gradu. KO je slobodan izvolte, ko nije slobodan ništa drugi put. Ne morate se pravdati zašto ne možete ili nećete.
Molim da nastavite da pišete o datoj temi, a sve ostalo nastavite u temama određenim za to.
daklem odo ja u Ne volim.. ili neku sličnu temu

< Poruku je uredio Modessty RR -- 23.3.2014 6:24:06 >

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1357
23.3.2014 10:25:57   
Azra_
Jao bre Mod, ništa ne smem da kažem, sve shvatiš pogrešno! I moje dete ide na asfalt i nisam manje dobra ili loša majka zbog toga, kao ni vi. Zaista, ali najstvarnije, nisam imala nikakvu ružnu nameru i već se osećam kao negativac jer se svaki moj post izokrene i ode u nekom bzvz smeru. Možda to tako stvarno deluje kad se pročita i ja se izvinjavam svima.

Volim RR druženja! Sa dečicom i bez njih! Na asfaltu i u parku! Danas ne dolazimo! Lep provod svima!

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1358
23.3.2014 14:43:21   
Ivanka 75
Jaoooo dto mi je prijalo druzenje danas! Skoro 3 sata druzenja sa diiiivnim zenicama!
Ljubim vas sve!
P.S. Slike naknadno, neko nas je slikao telefonom... user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1359
23.3.2014 16:47:04   
daca77
E bas mi zao sto nisam dosla na druzenjeuser posted image
MM je hteo da me doveze na sat vremena, ali sam ipak odbila i ostala kod kuce.

Direktna veza do poruke: 1360
23.3.2014 18:31:20   
mati
Dacika user posted image
Azra ,trebalo je da dodjes...
Kafic nije bio za decicu, ali smo se snasli nekako kad su stigla... Mi smo tek sad usli u stan i ja sam gotova...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1361
23.3.2014 18:44:55   
Ivanka 75
Iskreno, ja ne pamtim kad sam zadnji out bila u Pleasure, mislila sam da jos ima onaj deo za decu napolju saklackalicama, toboganima i ljuljaskama, mozda je sad negde unutra, posto imaju ona vrata tamo dalje...

Meni bilo sjajno, sto se i videlo jer usta nisam zatvorila user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1362
23.3.2014 19:07:13   
Modessty
meni je baš trebalo da malo izađem iz kuće. A Danilo se uspavao oko 16h i još spava.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 1363
23.3.2014 19:21:27   
Modessty
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1364
23.3.2014 20:31:54   
Ivanka 75
a vidju nas kaki smo ubaviuser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1365
23.3.2014 20:36:29   
Ivanka 75
oprostite, molim vas sto moje dete na 2 slike cacka nos user posted image
konacno je i to naucila

Direktna veza do poruke: 1366
23.3.2014 21:04:14   
Anoniman
Jole user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1367
23.3.2014 21:08:41   
Ivanka 75
sleva nadesno, za one koji nas ne znaju

lavica, Mati sa Mitrom, Klarita sa Klarom, Ana13, Ivanka75 sa Ivom, jole84, Moddesty sa Nikolom i Danilom napreduser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1368
23.3.2014 21:14:56   
serpica
Drage moje nislijke zao mi je sto ovog puta nisam mogla da se druzim sa vama,vidim da ste sve preslatke i da imamo novog clana u druziniuser posted image ljubim vas sve i nadam se uskoro ponovnom okupljanju...
Decica su najlepsa ne zamerite,da se opet vidimo dok su nam trudnjace jos 2 u 1user posted image a posle i sa prinovama.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 1369
23.3.2014 21:33:07   
Jeltje
Bas ste mi sve slatke i vidi se da ste uzivale....Steta sto nismo sve blizu pa da organizujemo jedno veeeliko druzenje...user posted image

Veliki ljuuuubac za sve, divneeeee ste user posted image user posted image

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1370
23.3.2014 21:38:29   
jole82
Jao nišlijke al ste ubave user posted image pu pu...što bi babe rekleuser posted image
Bilo vam je lepo vidi se user posted image
Dečica medići pravi!
Al ne zamerite, poseban poljubac šaljem mom Jaretu user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 1371
23.3.2014 21:56:05   
nata11

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

oprostite, molim vas sto moje dete na 2 slike cacka nos user posted image
konacno je i to naucila

Ne mari preslatka je i kada cacka nos user posted image
Sve ste divne ali ja moram biti pristrasna pa da posaljem jedno user posted image za ovu divnu trudnu plavusicu.

Direktna veza do poruke: 1372
23.3.2014 22:10:18   
17 joka
PREDIVNE sve a decica medici najslađi

Ivanka bez brigeuser posted image

Kumo divna si sijas user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1373
23.3.2014 22:17:52   
Ivanka 75
Mojoj Ivi danas nije bio dobar dan, na rodjendanu plakala, u kaficu nije ali je zato kod kuce nadoknadila za mesec dana, plakala pre spavanja, kad se probudila bila neutesna pola sata, a celo vece pusta suzu za svaku sitnicu, te nije to ta cokolada, te nrcu da Rozeta pkace, te nemoj to, ne ovo, tamo vamo samo suze... user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1374
24.3.2014 0:01:19   
Trcosava
Ivanka draga si stegla onu plazmu hehehehe

Divne ste drage moje nišlijke user posted image

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here