margom -> RE: Vantelesna oplodnja XV (26.4.2015 10:58:54)
|
Andjo (ja te vec prekrstih heheheee), posle dve biohemijske trudnoce smatram da bi i lekari trbali da "zele" da me posalju na dodatne analize, jer ne shvatam poentu ponavljanja postupaka vantelesne iznova i iznova i trovanje zena hormonima, a dobijanje non stop istog rezultata.......a posto bas i ne vidim neku njihovu spremnost da se time pozabave resila sam ili da ih prisilim na to ili da sama na svoju ruku odradim sve sto od analiza postoji...Znas kako, ne zelim da stalno potenciram godine jer ima i dosta strijih zena od mene u ovome sto mi je bilo tesko da poverujem, ali niti ja vise imam vremena za gubljenje, o parama i da ne govorim, a zivci su mi odavno potroseni, drzim se za mrvu preostalih... Tako da, u svakom slucaju u narednim danima cu uzeti upute za prvostepenu komisiju i predati papire, pa se nadam da cu makar taj administrativni deo zavrsiti pre godisnjih odmora, a onda cu probati da se opustim i odmorim od svega ako je to ikako moguce....pre drugog pokusaja..... Ali sigurno necu vise nikada sve prepustiti doktorima i verovati im 100%.....
|
|
|
|