margom -> RE: Vantelesna oplodnja XV (30.4.2015 21:28:20)
|
E pa devojke moje, ja danas navrat nanos prodjoh prvostepenu i to pola sata pre kraja radnog vremena....uspela sam da iskoristim sve analize od ove tek zavrsene VTO, neke mi isticu za mesec, pa sad natenane cekam drugostepenu u Visegradskoj......Cak su se i one dr u komisiji zacudile kako sam deset dana nakon prve VTO dosla sa pripremljenom dokumentacijom za drugu....Doduse, nedostajao mi je nalaz sa UZ, ali sam to jutros pribavila jer sam inace morala da idem na kontrolni UZ posle zavrsene VTO na klinici gde smo radili proces. Inace doktorka kaze da je na UZ sve OK, imam i jedan folikul, uskoro ce ovulacija..... Posto kod njih imamo eskime, dogovoreno je da FET ne radimo pre jeseni, a do tada su mi i oni dali spisak dodatnih analiza, a ostalo je da dogovorimo sta cemo za histero........Inace u razgovoru sa embriologom i direktorom klinike oko neuspeha ove VTO i biohemijske trudnoce, kao sto smo i ovde na forumu vise puta diskutovale, misterija je sam proces imlantacije i oni tvrde da je njima jako vazna cinjenica da dolazi makar do biohemijskih trudnoca, sto znaci da se "dole" ipak nesto desava i da samo treba pokusavati....na moju konstataciju da bi mozda trebalo nesto od dodatnih analiza uraditi rekli su da ocekujem da ce mi sigurno nesto naci prilikom pretraga jer cim neko ima auto-imuno oboljenje tipa Hasimoto sindrom, velika je verovatnoca da tu postoji jos nekoliko faktora.... Tako da je dogovor da im se javim kada uradim sve analize pa cemo videti sta dalje.....
|
|
|
|