bonita -> RE: nenajavljeni gosti! (12.10.2009 17:58:36)
|
he he,iscitah temu od reci do reci. Ovako,ja iskreno ne znam sta je bolje,da li kada ti neko ostavi nesto u nasledstvo ili ne? MM i meni niko za 1 e nije pomogao,sve smo sami.Tako da mogu ici uzdignute glave,jer sam ponosna na ono sto smo sami stekli,a i ne dugujem nikom nista. S druge strane me boli,na neki nacin,jer je pitanje kolko roditelj misli na svoje dete,kada je u stanju da na samom pocetku novog porodicnog zivota niko ne zapita.Da li to moje dete ima od cega da zivi[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image],znajuci pritom,da nema nista svoje,ni stan,ni namestaj.ama bas nista.Ne znam.Nije dobro ni jedno ni drugo. Npr,ja i setra ce mo naslediti porodicnu kucu na pola,ali to nam je u Srbiji i ovde mi ne znaci puno. Ali kada sam na odmoru,imam svoj krov nad glavom,i jedan plus,sto necu morati nista od nekretnina kupovati u domovini. Inace nemam problem s nezvanim gostima,jer se kod nas ovde to nekako podrazumeva da se uvek najavis ili da ti se najave,i to uvek vikendom.Radnim danima poseta nema. Dok sam bila kod mojih,bilo je ko na autobuskoj stanici,ali imala sam svoj sprat sa sestrom,pa kad nam dosade mi se prosto povucemo.
|
|
|
|