RE: nenajavljeni gosti (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

vikiveki -> RE: nenajavljeni gosti (8.11.2013 15:15:43)

Ni ja nevolim nenajavljene goste a isto tako nigde i neidem doki prvo ne pozovem i vidim kakva je situacija.

Olga75 -> RE: nenajavljeni gosti (8.11.2013 18:23:55)

meni niko ne dolazi nenajavljen al bas niko
a ni ja ne idem nigde nenajavljena ( to mislim kod mame i brata i s7s ) a kod ostalih ce ne idem ako nisam pozvana

jole82 -> RE: nenajavljeni gosti (8.11.2013 18:36:51)

I ja isto ko vampiri i policija...ne dolazim ako me ne pozovu[sm=smiley36.gif]
Stvarno ne razumem to banjavanje...moja pokojna tetka je je znala tako da bane sa mužem, bivšim mužem i njihovo 4 dece (po 2 od svakog)..da oni su se družili[sm=smiley36.gif] al eto ona je jedina zvanično bila opičena ...inače niko mi ne dolazi bez poziva..a naravno najbliži mogu i sami da se najave, al da se najave, pa da dođu ako mi odgovara!

lesica -> RE: nenajavljeni gosti (27.7.2016 12:24:01)

Ne volim da idem nenajavljena, niti volim da mi se nenajavljeno dođe. Imam prag tolerancije za naj naj najbliže, ali kako matorim i taj prag tolerancije se smanjuje.

branki* -> RE: nenajavljeni gosti (27.7.2016 12:52:50)

Bez najave ne idem nigde,cak ni kod mame.uvek se najavim bar pola sata pre nego sto cu doci da vidim ne li ok,jesu tu i tako.ne volim nenajavljene goste,isto volim da mi se kaze,ako ne dan unapred,ovi bliski,tipa mama,snaja,zaova,bar pola sata,sat pre nego dodju.

Khaleesi -> RE: nenajavljeni gosti (27.7.2016 12:56:32)

Ja volim cak dan dva unapred da dogovorim vidjanje, a kada mi neko bane pa ja jos u kucnoj varijanti poludim...to bas ne volim

Sanjalicaaa -> RE: nenajavljeni gosti (27.7.2016 12:59:18)

Isto. Ne idem i ne volim kad mi dodju nenajavljeni. Doduse meni samo svekar dodje nenajavljen, ali svejedno. Jos kad udje u stan, a da i ne pokuca ili pozvoni, e tad po[sm=smiley35.gif]. Kao da se sunja ili me proverava [sm=zz_cold.gif]

branki* -> RE: nenajavljeni gosti (27.7.2016 13:11:51)

E,to moja svekrva ima obicaj da udje,a da ne kuca ili kucne i odmah ulazi,uzasava me to.zato su mi vrata uvek zakljucana!pa,neka ceka.

World -> RE: nenajavljeni gosti (27.7.2016 13:24:14)

Mislim sad u eri sredstava za komunikaciju kojih ima i previse, ne znam ko bi uopste i dolazio nenajavljen.

choopa choops -> RE: nenajavljeni gosti (27.7.2016 14:39:36)

Aaaaaaaaa kako ja ludim od ovoga. I moja svekrva se samo šunja. Odjednom mi se stvori u kući. Ili kao kucne i odmah ulazi, ne čeka da joj se da dozvola da uđe. A ja slabo zaključavam, ne sjetim se. A ovo me nervira strašno! Nekultura.

Anck Su Nmaun -> RE: nenajavljeni gosti (27.7.2016 15:11:16)

Srecom sad mi se to retko desava, pisala za sveki da ona nije imala granice, srecm daleko joj lepa kuca sto bi rekli.
Kad smo bili momak i devojka me je to nerviralo a da ne govorim sad kad imam decu. Zamisli kad negde krenemo pola sata spremanja i jos da mi neko bane...pa upucala bih ga!

Khaleesi -> RE: nenajavljeni gosti (28.7.2016 7:13:52)

Moja nije daleko, ali ne moze da bane tek tako, naucila sam je da prvo zovne[sm=jezicek.gif] hehe

isidora88 -> RE: nenajavljeni gosti (28.7.2016 7:34:08)

Meni samo tata dolazi nenajavljen, ali mi ne smeta. Jedino volim da mi se ostali jave bar pola sata, sat da stignem da se ja spremim, a bogami i stan da malo upristojim[sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: nenajavljeni gosti (6.10.2016 12:06:36)

Ijao sad kad bi neko banuo, prvo bi mm dobio po glavi jer sam u tankim majicama i cice samo sevaju. Naglasila 100 puta da mi uvek unapred kaze ako neko dolazi.

Animsaj9 -> RE: nenajavljeni gosti (26.10.2016 11:41:43)

Strasno me nervira kad se neko ne najavi barem dan ranije , a poceko me je nervirati kad se najavi sat ili dva ranije , i onda kad nisam kuci ili jednostavno ne mogu , onda je uvek jaoooo pa vi uvek zauzeti

isidora88 -> RE: nenajavljeni gosti (26.10.2016 12:01:09)

neki dan nam smo spremali stan, a sin pita ko nam dolazi, naviklo dete da se stan srejduje samo kad imamo goste [sm=jezicek.gif]

choopa choops -> RE: nenajavljeni gosti (26.10.2016 14:14:10)

IZVORNA PORUKA: isidora88

neki dan nam smo spremali stan, a sin pita ko nam dolazi, naviklo dete da se stan srejduje samo kad imamo goste [sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif]

I ja sam jednom dobila ovo pitanje! Strašno![sm=smiley36.gif]

jess021 -> RE: nenajavljeni gosti (26.10.2016 14:19:34)

Choopo, pratim te u stopu[sm=smiley1.gif]
Isi, jel tako stoje stvari?[sm=smiley36.gif]
Retko koji me obraduju, uglavnom popiz...

Milena18 -> RE: nenajavljeni gosti (26.10.2016 14:24:39)

Uuuu vidi, tema baš za mene... Ja muku mučim sa nenajavljenim gostima. Pre nego što se M rodila i nije mi toliko smetalo, ali sad bih tiganjem u glavu svakog ko mi se tako pojavi na vratima [sm=smiley36.gif] Posebno me nervira kad im lepo kažem da se bebi spava, a oni ništa - i dalje joj se unose u lice, pipkaju je, pričaju joj glasno, a ona sve nervoznija. Da pop***** samo. Ja nigde ne idem nenajavljena, ne znam što onda isti ti ljudi ne mogu da se na isti način ponašaju prema nama.

isidora88 -> RE: nenajavljeni gosti (26.10.2016 15:12:31)

hahah jess kod nas je vecito haos, dok mm nije tu, onda odrzavam stan, asli cim on dodje ja se opustim i eto haosa za 2 sata, ova deca samo mrve po stanu, ja samo slazem sudove u sudoperu i oko nje, i onda mm odlepi kad krene da sredjuje[sm=jezicek.gif]

Animsaj9 -> RE: nenajavljeni gosti (26.10.2016 16:04:10)

Da poludim kad dodju, a D se unervozi pred kupanje, a oni zasednu.

branki* -> RE: nenajavljeni gosti (26.10.2016 17:59:40)

nekad mi prijaju,kako kad,mada cesce ne,volim da mi se najave,jer volim da svojim gostima iznesem i neko posluzenje,tipa kolac ili gibanica ili pica,a to nemam uvek spremljeno.stan mi je uglavnom sredjen,tu nemam problem,ali stvarno volim da ugostim i da gostima bude prijatno,tako da vise volim da se najave makar sat ili 2 unapred.

Animsaj9 -> RE: nenajavljeni gosti (26.10.2016 18:06:36)

Branki mene su poceli nervirati i ovi sto se najaljuju sat ili dva u napred [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: nenajavljeni gosti (26.10.2016 18:12:16)

animsaj,ti imas malu bebu jos uvek,a to jeste nezgodno,ona on ima svoj ritam neki,a tad se sve poremeti,i jos umesto da odmoris nekad,ti titrs oko gostiju,meni je boka dok je bila beba kad nam neko dodje bila uzasna,prevristi skoro sve vreme[sm=smiley13.gif]

Animsaj9 -> RE: nenajavljeni gosti (26.10.2016 18:17:58)

pa David je u nekoj fazi da place od nepoznatog ili ljudi koje ne vidi dugo, i bas mi je nezgodno, bas to sto kazes mali je on, hocu njega da smirim, a gosti da ne budu zapostavljeni

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>