Anoniman -> RE: nenajavljeni gosti! (12.10.2009 15:39:57)
|
IZVORNA PORUKA: gagi Jeste Tasho sve to stoji .Ja sam u ovoj prepisci pisala privatnost moju.Svekar mi je kupio stan to stoji ali zato skoro stalno kod nas i dolazi nenajavljen.Jednostavno nemamo svog mira. Da, o tome ste pisale na početku, krenulo je od Neđinog svekra, i to sam složila da je grozno (ne znam dal sam napisala ili sam se samo u sebi složila). I to je u kontextu teme. Ali posle se nastavilo drugačijom prepiskom... IZVORNA PORUKA: melania Ovo je gore Gago od tvog slucaja.Naime svekar je kupio stan mm ali na njegovo ime.Ja mu kazem da mi je to nelogicno zasto bi davao pare na porez a mm ga ne bi platio jer mu je prvi stan,taman bi imali za vantelesnu koja je jako skupa.Zasto da cekamo i da se mucimo da skupimo taj novac kad on kaze ja sam tako odlucio i tacka.Ja nemem nazalost decu,dace Bog da ih imam ali tako nesto ne bi nikad uradila,zar nisam u pravu.Pa sve i da je moj otac tako nesto uradio oterala bi ga dodjavola,nemam reci.To malo ljudi zna jer je mene toga sramota,a mm je svejedno sto je meni nelogicno skroz! Ja ne vidim problem. Čovek je odlučio da kupi stan, i učinio je to onako kako on hoće za svoje pare. Da vam nije kupio stan, još sporije biste skupljali pare za VTO! Ne opravdavam ga, ali razumem. Napisala sam negde pre... A to da ja ništa ne kapiram melanija, moj post koji sam gore napisala, a kaliopi ga citirala, se odnosio na ovo: IZVORNA PORUKA: melania Sto je najgore on zivi u sto kvadrata a mi u 40,pa reci ko je tu lud!Takva sebicnost i egoizam su mi skroz neverovatni,ko da ce u grob nesto da odnese.Nemoj da me neko shvati pogresno ali neki zaista ne zasluzuju da budu roditelji. i na ovo: IZVORNA PORUKA: melania Onaj stan ce ostaviti zaovi na njeno ime,mislim boli me uvo ali mi je i zao. Toliko o tome da se ne piše o nezahvalnosti! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|