cicko -> RE: nenajavljeni gosti! (12.10.2009 12:51:04)
|
Znaci, ne mogu da verujem ovo sto pricas!!! Koji bezobrazluk! S kojim pravom? S pravom svekra??? IZVORNA PORUKA: Nedja Ja sam zbog familije mm iscupala interfon i zvono. Bili su pokvareni, i mm popravio, ja iscupala. Svekar pita sto ne popravimo-ja mu lepo kazem da se svi koji dolaze kod nas najavljuju, a on me pita a sta ako je on u prolazu pa hoce da dodje?!?!?!!? On inace nikad i ne zvoni nego udje gospodin covek svojim kljucem, kao i svekrva. Imali su obicaj da dodju nenajavljeni i budu tu satima, dolazili kasno uvece, ili zorom...par puta u "nezgodno vreme"...Onda je svekar jednom upao kad sam samo u gacama isla od kupatila do sobe (trudna), i prolazila pored ulaznih vrata na koja je on u tom trenu ulazio. Pokrila grudi rukama, gledam ga belo, a on nista, okrenu se covek i udje u dnevni boravak. Tad im je mm zabranio da dolaze nenajavljeni, ali se i sad omakne. A od ostalih me stiti pokvaren interfon i izgovor da ne cujem kucanje iz dnevne sobe. Ne zanima me uopste, onaj ko ne moze makar da nazove da kaze da ce doci, pa da se makar upristojim i sklonim nered koji je cesta pojava kod nas u stanu, nije mi dobrodosao u tom trenutku. I to vec sad svi znaju [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|