RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (25.3.2015 13:23:00)

Evo je na meni spava,kašalj je stalno budi.Ali ovako gledajući ne bih nikad rekla da je nešto muči.

eca89 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (25.3.2015 14:44:09)

Emice, da ti beba brzo ozdravi, a i sve ostale bebe. Mi smo jutros isli u Ljubljanu da predamo za pasos, ona je prespavala cijeli put, tamo smo je jedva probudili, javila se nije, iako su se ostala djeca kraj nje bas derala, ali ona nista, evo i sad spava, kao zaklana, noc ce da bude vesela, a mozda je i zbog kise, koga ce ga znati. Sve vas ljubim [sm=smiley27.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (25.3.2015 14:50:04)

Eco ti živiš u Ljubljani,moj ujko je bio u Trbovlju,nije daleko od Ljubljane.

eca89 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (25.3.2015 15:14:37)

Ne zivim, ja zivim u Celju, to je nekih 70km, od Ljubljane. A, ti si Dobojka[sm=smiley36.gif]? Ja sam rodom iz Dervente, a Doboj mi je jako drag, tamo sam studirala.

wivern -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (25.3.2015 15:28:33)

Ahoj zene..
Eco blago tebi, moj M cim ga stavimo u jaje u kolima se dere kao da ga koljemo, i tako dok se ne umori od dranja.

I moj M je iz SLO, dapace iz Maribora [sm=zz_happy.png][sm=zz_giggle.gif]

ja sam resila da se pozabavim kucom, pocela sam danas sa ribanjem, sta mogu zavrsicu preko dana a ostalo sam resila veceras kad M zaspi. Pa dok ne sredim sve ne lezem da spavam.

eca89 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (25.3.2015 15:49:10)

He, he ma ona samo ako cuje da se pali motor, odmah je zaspala (mamini geni, saobracajac mamin)[sm=smiley36.gif], ili u kolicima, odmah zaspi.

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (25.3.2015 16:10:07)

Da Eco ja sam Dobojka a nisam nikad u Derventi bila a tako je blizu.
Mi išle do sveki,trebale i do prodavnice ali previše vjetar duva pa smo odgodile.

Kata90 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (25.3.2015 17:20:20)

IZVORNA PORUKA: srculence25

Kato kako je mali?jel hoce na ruke?Moj M ceo dan nece da zaspi budan i samo kenjkavi
Inace mamike jel vi praktikujete kupanje beba svako vece tj svaki dan?

Dobro je Hvala Bogu,nije da nece na ruke ali mi ga nenosamo nisam ga bas navikavala na to,a em mi je i dosta tezak.......pa zasto da se lomim kad cuti i kad ga spustim.......Ja ne kupam bebu svaki dan,vec svaki drugi......tako sam ga navikla nema potrebe oni nisu prljavi........jedino kad dodje toplije onda cu svaki dan zbog znoja.......

Mariya -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (25.3.2015 22:09:36)

IZVORNA PORUKA: srculence25
kupala bih ga ja sama ali se bojim da voda ne udje u usi a imam i kupko za kupanje ali mi je nekako jos mali i nestabilan da ja sama
prevrcem.

Jao srculence...Pa sta ce mu biti ako mu udje voda u usi? Ako i slucajno udje, obrises peskirom odmah, stapicem za usi posle kupanja, pa kapicu na glavu 10ak minuta i nista mu nece biti. A sto se tice migoljenja, tek ce se migoljiti za nekoliko nedelja, pa bolje sad da naucis da ga drzis dok je mali nego posle kad bude veci i jaci. Moras da naucis, osim ako neces da ti ga sveki kupa jos mesecima[sm=jezicek.gif]
Dobro vece mame! Mi okupani, namazani, pa se igramo. Jos malo i na spavanje[sm=zz_sleep.gif]
Wiv, pa je li moguce da malisa ne voli da se vozi? Moje obe vole i obe spavaju u autu[sm=smiley1.gif]

mirkam -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (25.3.2015 22:11:49)

Vece mamice.
Nisam virkala sto godina, pa evo uhvatih koji minut sada.
Nisam nista citala u nazad, snimila sam samo da je T malo prehladila i nadam se da ce brzo proci i da su ostala djecica zdrava.
Mi smo u glavnom ok, osim sto M i dalje nece da se pusti da hoda.Ta njegova nevidjena opreznost je vec pocela po malo da me nervira.Jos nije posteno pao, cuva se to je bruka.Po nekad se zaboravi pa predje ne drzeci ce od jednog predmeta do drugog, al samo ponekad [sm=smiley13.gif]
Emice, kako se bjese tvoja T pustila? I ona je nesto zabusavala sa pustanjem cini mi se.

Klarita -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (25.3.2015 22:39:23)

mirkaaaaaaaam, nema te 100 godina[sm=smiley1.gif] vazno da ste generalno dobro...pa pustice se, ne brini[sm=smiley1.gif] Bolje da je oprezan nego da ide glavom kroz zid sto kazu...

Srculenece, slazem se da je bolje da se navikavas da kupas sama dok je jos mali, jer cim ocvrsne onda je jos gore...evo ja N nema sanse sama da okupam..on se mrda neprestano...uzas jedan...a taman sam se bila navikla lepo da ga tusiram sama u kupatilu...odavno se ne kupa u kadici.

srculence25 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (25.3.2015 23:46:06)

Vece mamike.E da vam iznesem izvestaj [sm=jezicek.gif]
Uspesno sam okupala M uz pomoc kupka.Malo mi je bilo frka oko okretanja ali proslo je.
Za divno cudo uopste nije plakao malo kao kenjkao ali nije se puno bunio [sm=smiley1.gif]
Nego psole kupanja je jeo i razbudio se nije zaspao kako obicno bude da nestigne ni da podrigne.
Mozda zato sto su ga mucili grcevi.
Inace ga bas cesto muce a ima i muku kad kaki i dok spava nocu cujem ga kako stenje ili zaplace ali sve u snu.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (25.3.2015 23:54:07)

Bravo Srculence [sm=bravo.gif]
Mora da mu bilo zanimljivo da ga mama kupa pa nije hteo da zaspi [sm=smiley1.gif]

srculence25 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (26.3.2015 0:05:38)

Da,bas sam se iznenadila kako je bio miran.Ziveo kupko [sm=smiley36.gif]
Dosla posle sveki a ja sva vazna kazem okupan je a ona ce na to pa kako pa ja kazem eto lako uz pomoc kupka a ona opet pa kako [sm=jezicek.gif]

Mariya -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (26.3.2015 0:07:52)

Bravo[sm=bravo.gif]
pa da,mališi je bilo interesantno da ga mama kkupa!menjace se on još,taman se naviknes i uhvatis ritam a on se ppromeni...Helena je uvek spavala posle kupanja do pre 2 meseca
sad je kupanje razbudi.

Trcosava -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (26.3.2015 6:16:45)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Eco ti živiš u Ljubljani,moj ujko je bio u Trbovlju,nije daleko od Ljubljane.

Što mi čudno kad neko kaže po srpski neka mesta u Sloveniji [sm=smiley36.gif]
Btw tamo sam operisala vene

Jutro žene. Ovaj moj je tako tako, uhvati ga manija da se dere, pa ne znam šta sa njim da radim. Kiša juče, kiša danas, kiša će i sutra da bude [sm=smiley13.gif] ništa od šetnje. Barem sam kao rezervisala kolica. Samo čekam čovek da mi pošalje sliku spreda i da potvrdim.

U kući me skoro sve živo nervira, ne mogu da se okrenem. I tako, izgleda da me ovov vreme ubija malo u pojam

branki* -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (26.3.2015 6:51:56)

jutro,mame i od mene...
mene sinoc tako uhvatio neki suv kasalj,pa na svake 3 sekunde,uzas jedan.dam muzu da uspava bojanu,jer ja ne mogu,i zaspala negde oko 8,pola 9 i on legao sa njom,a ja u drugu sobu.i spavala je sve do 10 do 4 kad me budio da je dojim.ja ne verujem,nikad toliko nije spavala.znaci da moze!sta joj bi,i sad se pitam...svekrva prehladjena,ne moze da vodi bozu,pa ga muz malopre odvede u obdaniste,morace da izadje ranije da ga vrati,sta da mu radim...
dosadna je ova prehlada bas,bas..
queen i mirka,bas vas dugo nema,mirke pogotovo.
trco,ja sam vec pisala za bokino vristanje i dranje kad ne znam sta cu joj[sm=smiley13.gif]

Trcosava -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (26.3.2015 6:58:37)

Branki, očevi su čudo [sm=jezicek.gif] Evo ovaj moj nije sinoć uspavljivao (mali se uspavao na sisi) i budio se oko 3! A taja kad ga uspava na rukama spava do 5 lebac mu žarki

Branki, znam bedak mi da pišem jer ovo moje dete se ne dere toliko, juče i prekjuče se više dere nego inače. Pojam nemam koji mu je. Nije kako, jedino to, ali obično kaki kad ja jedem papriku (doduče juče sam jela punjenu, ali opet). A kad prdne - mila majko [sm=smiley11.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (26.3.2015 7:03:52)

Dobro jutro mame.

Ja samo kratko. Otpratila sam Ducu u vrtic evo pijem kaficu na brzaka sam je spremila da je vozi tata iako i ja danas imam auto ali ne pada mi na pamet da je vozim juce sam se iznervirala fest jer sam se dugo zadrzala u selu pa nisam pocela da radim odmah napolju ko sto sam htela pa pola nisam stigla. Danas ne mrdam od kuce ima posla.

Branki da te sto pre prodje.

Sanjice ja se nadam da si ok.

Emice ti si bre od celika sta da ti kazem tebi ni ne treba ni uteha ni nista[sm=jezicek.gif] ti si navikla na ekstremne uslove.

Ivanka nadam se da se boginjice suse.

Ljubim vas.

Pozdrav

branki* -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (26.3.2015 7:06:26)

ja nisam uspela da povezem njeno dranje i moju ishranu,stvarno.ima dana kad je super,a ima dana kad je sva razdrazljiva i nervozna.
i sad se cudim za spavanje,ja ga pitam-pa,sta si joj radio,kako je toliko spavala..on kaze-pa,dobar sam covek,beba oseca,ti si sva nervozna,pa se budi pored tebe[sm=jezicek.gif]
kod nas sunce...

Trcosava -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (26.3.2015 7:13:58)

IZVORNA PORUKA: branki RR

ja nisam uspela da povezem njeno dranje i moju ishranu,stvarno.ima dana kad je super,a ima dana kad je sva razdrazljiva i nervozna.
i sad se cudim za spavanje,ja ga pitam-pa,sta si joj radio,kako je toliko spavala..on kaze-pa,dobar sam covek,beba oseca,ti si sva nervozna,pa se budi pored tebe[sm=jezicek.gif]
kod nas sunce...

Ali to je ste tako, mislim na tvoju nervozu. Ti si ceo dan sa njom i sve što ide uz to pride. On dođe i nije toliko nervozan. Mene na sve to Ana iznervira u roku od odmah [sm=smiley13.gif]

mali_mis -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (26.3.2015 7:27:09)

Jutro mame [sm=kava.gif]
Mi smo se juce setkali, pa smo brali cvece, pa je A. namrvio to cvece cim smo usli u stan.
Inace, boji se kosave. Kad zaduva onako jako, pa zafijuce, on trk kod mene [sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (26.3.2015 7:38:53)

Dobro jutro! Ljiso hvala sto mislis na mene. Jos uvek kasljem. Na sve to sam i dobila. Bas samnervozna.
ITeodora od jutros slinavi.
Branki to sto ti je rekao muz je istina. Ceo dan si kod kuce i naravno da si nervozna. Bebe to osecaju. Moj mm cim preyzme neko dete one se odmah umire. Ako je vec dobar covek moze svako vece tako. [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]
Moji cim au otisli u vrtic moja pegla i ja smo pocele da se druzimo. Valjda ova mala nece jos.

srculence25 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (26.3.2015 7:42:06)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

IZVORNA PORUKA: branki RR

kod nas sunce...

Ali to je ste tako, mislim na tvoju nervozu. Ti si ceo dan sa njom i sve što ide uz to pride. On dođe i nije toliko nervozan. Mene na sve to Ana iznervira u roku od odmah [sm=smiley13.gif]

ovako je slucaj i kod nas.Mm kad ga uspava spava sve testerise.Uz sve to pride i ja sam nervozna.Nocas se probudio da siki u 3
deran onako lepo naspavan nece da zaspi i kenjkavi.U roku od 5 min 3 x sam ustajala i zadnji put vidno inervirana.Kaze mm pa nemoj tako kako mozes [sm=zmeden.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (26.3.2015 7:47:52)

Pa koji baksuz trebaš biti da te dva dana pred selidbu poćne hvatati gripa [sm=zz_banghead.gif]
T se budila cjelu noć kašljajući,pa joj se nos zatvori,i tako bilo nam je zanimljivo.U pola 10 je vodim pedijatru.
Mirkam ona je uz namještaj hodala i jedno veče hodala pored zida i samo se pustila,falila joj sedmica da napuni 15 mjeseci.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>