RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (23.3.2015 13:03:10)

Ma Ljišo lako je tebi tako sve poradit kad imaš veliku vrijednicu [sm=smiley1.gif]
Ma valjda nisam,manje boli ali još je plav.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (23.3.2015 13:24:57)

Moje dete nece da spava...kako izdrzava uz tako malo sna[sm=smiley13.gif]

eca89 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (23.3.2015 13:27:55)

Von, i ja se to cesto pitam, kako mogu tako dugo da ne spavaju[sm=zmeden.gif]!

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (23.3.2015 13:43:46)

Evo skace u njihalici! i prica! i kad je pogledam smeje mi se,odustala sam od uspavljivanja..makar je ne nosim!

wivern -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (23.3.2015 19:06:50)

Gde ste mamike.
Uspela sam da se ofarbam i sad, sa sve farbom na glavi, secem krompir za veceru. [sm=smiley36.gif]
M napokon poceo da gleda crtace, sad mogu i da se pozabavim necim. Ali majku mu, on sa 4 meseca nece da gleda sve, cim krene nesto sto ne voli dere se da ga zabavljam.

anita -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (23.3.2015 19:39:38)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Anita,mozda mu je bilo toplo? Bebe nemaju termoregulaciju. Kakva kolica imate?

trenutno imamo za dvojke. Juce smo bili u grad kolicima i jednu bebu smo nosili u kenguru. A sestra treba da mi doveze i jedna obicna.

Mariya -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (23.3.2015 21:42:55)

Dobro vece mame!!
Moja bebica napunila 6 meseci!!Kad pre?! Danas je kao glista mala, kao navijena, ne staje, podize se na sve 4, pa radi sklekove, prevrce se, pokusava da puzi. Juce mi je bila preslatka, nedeljom ujutro svi lezimo u bracnom krevetu, H do mene a Lu do tate. Sveko zagrli svoje dete i tako lezimo... I H se od mene dokotrljala do Lu i uhvatila je za ruku[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]lepotice moje.
Kako ste mame?Sanjice, jesi li bolje?Anita, koliki su ti bebci?

Trcosava -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (24.3.2015 6:50:30)

Jutro mame, juče me nema jer sammislila da ću da šenem. Ovaj mali nije spavao od 6 ujutru pa do 14h dok nisam krenula po Anu u vrtić. Odlepila sam. Uspela sam na pola da napravim novi razmeštaj u dnevnoj, sudovi su me sačekali od prethodnog dana pa sve dok nismo ušli u kuću (bili smo još napolju posle vrtića) i onda na vrat na nos sve živo ui još i proj spremila. Visio je na sisi po sat vrmena. I na kraju se toliko naždrao da je povratio. Ja sam se komirala oko pola 10 u dnevnoj.

Šta ću kad bude padala kiša pojma nemam. [sm=jezicek.gif]

mali_mis -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (24.3.2015 7:00:16)

Jutro mame [sm=kava.gif]
Trco, kad bude padala kisa, ona ce sama da uspava bebu [sm=smiley36.gif] Tako je bar slucaj kod mene. A. spava kao top kad pada kisa.
Eno ga spava pored tate, dok ne skonta da me nema u krevetu, kad skonta, pocece da se dernja.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (24.3.2015 7:07:10)

dobro jutro mame. Pijem kaficu i cim zavrsim bacam se na posao. D mi je u vrticu pa bi valjalo sto vise stvari danas da poradim. Ne znam odakle da krenem iskreno da vam kazem.
No vec cu krenuti. Kuca pa dvoriste taman ce jos malo otopliti.

D je nesto grozno spavala nemam pojma sta joj bi. Ja sam crkla nocas. Budia se i da piski i da pije i svasta. Odoh mame da procackam sta ste pisale pa da se bacim na pos'o

Trcosava -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (24.3.2015 7:14:32)

Mišu ndam se - od sutra do petka je najavljena kiša, ako ne bude spavao roknuću se

Inače gledala sam neka kolica na tri točka da uzmemo i našla neka za džabe. Dok se mm smislio, prodala su se. Danas ću da pozovem da vidim jedna ovde u okolini, ne mogu da provalim da li je boja prljavo roze ili narandžasta.

daca77 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (24.3.2015 7:23:47)

Dobro jutro, mame [sm=smiley1.gif]
Uspela da uspavam N i videcu koliko ce potrajati spavanje...malo joj i nosic zapusen i ne znam sta sem fizioloskog da joj ukapavam...
A sinoc je mm merio i nesto razmisljam sta ce nam predloziti pedijatar sl.nedelje-za 15dana je dodala samo 150gr...prosli put je mm pogresio u merenju, pa ispada da je izgubila 100gr za 10dana...

branki* -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (24.3.2015 7:36:16)

jutro,mame i do mene..
vreme oblacno i hladno,mene grlo i nos i dalje zezaju i neki glupi kasalj,cujem svi zivi su bolesljivi i prehladjeni,bzv.
boza ode u obdaniste,boka spava..juce popodne sam ga ja vodila kod defektologa ,a muz cuvao boku i super mi je bilo,isfenirala sam se malo,nasminkala,srela usput par ljudi,ispricala se,ma bas mi je prijalo mnogo.
daco,kako izgubila?kako znas da je pogresno izmerio?mi treba za par dana da idemo,bas da vidim koliko je dobila..

daca77 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (24.3.2015 7:39:04)

Branki, merena je na nekoj staroj kuhinjskoj vagi, pa racunam da je pogresio, ali ovo sinoc me bas zbuni...za 15 dana u 4.mesecu samo 150gr[sm=zmeden.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (24.3.2015 7:43:53)

mene to isto to nekako zbunjuje..ajde,bar da ne jedu cesto,nego samo vise na sisi!i ova moja,kazem ti,koliko jede i koliko puta sisa,trebalo bi da je kao bumbar!a,ona nije.
pitanje ta vaga koliko je precizna.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (24.3.2015 7:46:17)

Dobro jutro! Meni i dalje nije dobro. Sinoc sam sa prvim kokoskama legla. Ali me sve vreme nervirao mm koji je ukljucivao masine i zavrsavao po kuci. Nisam zatvorila vrata od sobe. I onda sam gundjala.
T je otisla u vrtic. Sofija je budna. U toku noci je tako jecala da smo skocili iz kreveta. Nije htela da je mm drzi nego ja. Kad je videla T u mraku to je bio najlepsi osmeh. Odmah je prestala da place.
Svakog ponedeljka T vezba sa logopedom slovo R. Kaze vaspitacica da joj je rekla da to nije alarmantno.

daca77 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (24.3.2015 7:48:13)

Danas posle 14h zovem DZ da zakazem za vakcinu, pa cemo videti...vaga je dobra...bar do sada je tako bilo, ali beba mora biti bas mirna...

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (24.3.2015 7:55:05)

Dobro jutro,noć nam je bila katastrofa,opet je počela sa ne spavanjem.Svaki čas se budila i kenkala.danas opet vraćam mlijeko bez laktoze,mislim da je to muči jer prducka često,manje nego prošli put ali više nego inače.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (24.3.2015 8:01:45)

IZVORNA PORUKA: daca77

Dobro jutro, mame [sm=smiley1.gif]
Uspela da uspavam N i videcu koliko ce potrajati spavanje...malo joj i nosic zapusen i ne znam sta sem fizioloskog da joj ukapavam...
A sinoc je mm merio i nesto razmisljam sta ce nam predloziti pedijatar sl.nedelje-za 15dana je dodala samo 150gr...prosli put je mm pogresio u merenju, pa ispada da je izgubila 100gr za 10dana...

meni je D u cetvrtom mesecu kao i tvoja N dodala 150 grama ali za CEO MESEC. Rekla nam dr da uvedemo dohranu a ako ne prihvata dohranu da sa 4,5 meseca krenemo sa cvrstom. Tako i bilo dohranu nije htela tacno bi uvek izbacila dohranu iz sebe makar joj ja dala ii samo 30ml prosto joj nije prijala i mi krenuli sa cvrstim. Normalno je sve to oni naglo uspore da dobijaju na kilazi. Moja je udvostrucila tezinu vec pre nego sto je navrsila puna 3 meseca, a taman je do godine utrostrucila. Dugo je stajala na nekih 7kg. A bila je jako jako buca beba i onda posle superiska

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (24.3.2015 8:31:04)

Dobro jutro mame dama [sm=smiley1.gif]
Mi ustali, Ivka kašljala noćas kad je zaspala pa je malo mučilo dok se smirilo, posle joj nije smetalo. Da li su vaša deca kasljala kad su imala varičele?
Ja pijuckam kaficu i uživkam [sm=smiley1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (24.3.2015 8:40:46)

T nije, a Sofija jeste i to dosta

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (24.3.2015 8:47:43)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Noćas je baš kašljala kad je zaspala, vrtela se i nikako da se smiri, baš sam se uznemirila. Evo jutros ne kašlje.
Dajem joj Prospan (pisala sam negde gore u temi)

eca89 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (24.3.2015 11:51:42)

Dobar dan mame, mi smo ustale u pola 10h, bas smo se naspavale. Ona i sad spava, kad se probudi idemo sa prijeteljicom na kafu i mal u setnji, lijep dan. Sve vas ljubim mamike.

srculence25 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (24.3.2015 12:46:40)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Moje dete nece da spava...kako izdrzava uz tako malo sna[sm=smiley13.gif]

nece ni moje od jutros je budan [sm=jezicek.gif]
Danas prvi dan pocinjem da kuvam.Od kad sam se porodila mm bio na dijeti [sm=jezicek.gif]
kako je divan dan suncan jedva cekam da krenemo u setnju posle 6 nedelja.

Klarita -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (24.3.2015 12:50:39)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Noćas je baš kašljala kad je zaspala, vrtela se i nikako da se smiri, baš sam se uznemirila. Evo jutros ne kašlje.
Dajem joj Prospan (pisala sam negde gore u temi)

Ivankice, moji oboje kasljali i od kume moje deca, svo cetvoro u isto vreme imali...ono pred NG[sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>