RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (22.3.2015 8:08:07)

Evo i nas [sm=smiley1.gif]
Ivkine boginje pocele da se suse, umam utisak da su ove sto su zadnje izasle dosta manje nego prve, one prve su po 1cm u precniku, ali.... bitno je da su pocele da prolaze, sporadicno se jos pojavi poneka. Ima cak i na dlanu.
Odoh da cistim, juce nisam imali smo neko desavanje uu skoli pa nisam stigla.

Trcosava -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (22.3.2015 8:10:34)

Jutric i od mene!
Em sinoć pade keks, em sam jutros dobila buđenje keksom, gde ćeš lepše [sm=smiley36.gif]

Ani smo juče uzeli nov trotinet. Muž joj prvo uzeo crveni, ne zna da je njoj plava omiljena boja. Pa smo se vracali da zamenimo. Taman ostaje i za Luku posle. A možemo i mi da ga guramo, pošto ima nosivost do 100kg.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (22.3.2015 8:18:03)

Trco [sm=smiley31.gif]
A trotinet, jel na 2 ili tri tocka?

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (22.3.2015 9:13:25)

jutro!
Trco,kod vas se kesk opasno vratio!
Meni juce jedna tacka braon,nadam se da nece vestica jos doci..ili nece doci kad budem putovala kod sestre za 1.5...posto sam prvi put posle prvog porodjaja bas tamo dobila,pa opet za dve nedelje,a bila sam tamo mesec ipo dana..slabo kupanje bilo,a bila na moru..

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (22.3.2015 9:16:57)

Jutro,Trco samo naprijed [sm=smiley36.gif]
Ništa nisam naspavana,odoh da pravim američke palačinke za doručak

Trcosava -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (22.3.2015 9:20:26)

Ivanka, i prethodni je bio na 2 točka. Ako već ne zna bajs da vozi na 2 točka, trotinet će znati. Trajalo je jedno mesec dva da skonta, ali sad piči za sve pare. Ovaj sad je bio skup, ali iskreno se nadam da će potrajati. Tražila je i rolere, ali mm kaže da nije ona još za rolere pošto je video kako kliza.
Nadam se da će da kiša prestane, juče je preplakala što nije mogla da vozi nov trotinet, hteli smo na kafu da sednemo, ali nije bilo mesta za parking.

Ček mislim da imamo i temu trotinet[sm=zmeden.gif]

Von, svaka tebi čast ako ćeš da se kupaš u moru u maju [sm=jezicek.gif] ja pre jula ne ulazim u more. Na slovenački deo ni tad.

A sex, o da - u punoj snazi!!! Mislim i tokom trudnoće je bilo ok (kako je bilo u prethodnoj) ali sad posle woohoooo

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (22.3.2015 9:25:29)

ma jok trco,necu se kupati,ali mrzim da putujem i imam,jos da idem na spavanje negde[sm=jezicek.gif]
Nikad se necu navici na [sm=hudicek1.gif]..zato cu da stavim spiralu i valjda ce mi se smanjiti obim![sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (22.3.2015 9:33:51)

Meni za put ne presdtavlja problem, pa bre kod sestre ideš.
Ja još razmišljam o spirali. Pisala sam tamo u temi

eca89 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (22.3.2015 10:42:48)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

IZVORNA PORUKA: eca89

IZVORNA PORUKA: branki RR

..pije mi se kafa...ne znam da li ima neko ogranicenje koliko kafa sme da se pije dok se doji[sm=zmeden.gif]

Branki, ja je ne pijem uopste, nekad mi zamirise kad je kuham muzu, a patronazna mi je rekla da je ne pijem, ako bas moram, da pijem onu bez kofeina.

ma pazi majku mu [sm=jezicek.gif]

ja popijem vala kafu ujutru, a desi se retko popodne da izađemo kad je lepo vreme paje i tad drmnem (mada ne olim espeso) popij bre kafu ujutru!!

Sta ces Trco, ja jadnice neiskusno dijete, pa sve slusam sta mi god kazu [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]!

branki* -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (22.3.2015 13:26:36)

caos,mame!
ja opet sama sa decom,mm naravno radi..od kako se boka rodila,bukvalno nijedan dan nije prosao,a da on nije isao na posao..oboje spavaju..meni se pije kafa,a mrzi me da kuvam..lep je dan danas.

jabudic -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (22.3.2015 13:33:30)

Branki, evo ja sad skuvala i sjela za komp! Izvoli i ti jednu [sm=kava.gif]
Djecu sam spakovala u krevet, muž ode da jednom komšiji nešto doveze (dobrica), a ja malo odmaram.
Nešto smo svi kilavi danas, mm se jutros skupio kao kukavica, muka mu, pa kao da se od muke umire.
I meni je muka, i malo me sinusi bole, a dan odvratan i mračan, pravi za ne ustati iz kreveta.
I tako [sm=smiley1.gif]

serpica -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (22.3.2015 13:43:12)

Branki,falite u trudnicke teme..Trca i Bubi i jos po koja mama [sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (22.3.2015 13:43:25)

jabudic,hvala za kafu puno[sm=smiley31.gif]
ma i ja sam sva kilava,nos mi samo curi,a glas mi je kao kafanskoj pevacici posle tezge.

branki* -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (22.3.2015 13:44:33)

IZVORNA PORUKA: serpica

serpi,draga,ja od sad u trudnicke teme samo kao gost[sm=smiley36.gif]a,nema nam bubi,bas je odavno nema...

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (22.3.2015 14:05:33)

Mame, da pitam....
Ivka ima boginje a pocela je da kasljuca, ima li to neke veze jedno s drugim? Ima boginjice na nepcima.

Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (22.3.2015 15:13:02)

vanka draga, kasalj ide ponekad uz varicelle. Kao prateci simptom. Evo sad sam proverila. Spada u spektar uobicajenih simptoma. Naravno, kao i sve, dosta je individualno kako se kod kog deteta bolest ispoljava. Ali ne treba da brines. Pozdravljam te[sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (22.3.2015 15:16:55)

Pretpostavila sam da se možda virus proširio i na disajne puteve. Dala sam joj Prospan, sirup od bokvice, može?

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (22.3.2015 16:16:48)

IZVORNA PORUKA: branki RR

IZVORNA PORUKA: serpica

serpi,draga,ja od sad u trudnicke teme samo kao gost[sm=smiley36.gif]a,nema nam bubi,bas je odavno nema...

Bubi se dala u skitanje,a i stalno ima goste!
Bas je dugo nema!
Ja spremila gibanicu,dolazi mm sestra od ujaka na babine[sm=jezicek.gif]. Ima cerku kao T i stalno je bila bolesna!
Setali smo dva sata danas,bas se umorim!

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (22.3.2015 16:18:22)

Ivanka,na sta ti najbolje reaguje? Mojoj za kasalj najbolje altiprim p.
Branki,jeste ga probali?

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (22.3.2015 16:32:38)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ivanka,na sta ti najbolje reaguje? Mojoj za kasalj najbolje altiprim p.

Nikad nismo probali Altirprim,ovaj prospan je kao biljni a ne bih da joj dajem nešto jako zbog boginja.

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (22.3.2015 17:00:18)

Hello i od nas. [sm=smiley1.gif] Ja nisam ni popila kafu danas kad je vec spominjete...
Danas provodimo dan zajedno , cak smo i zajedno pravili krem corbu od bundeve [sm=smiley1.gif] Elena se polako odvikava od sike... samo da nam noc prodje kako treba. Ako ne bude sveze kao sinoc jos malo idemo u drugu setnju pa klopa i drugi spavanjac .

choopa choops -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (22.3.2015 19:05:15)

Haj :-)))

Moja beba ima problema sa stolicom. Nisu grčevi, ali ne kaki nego samo jednom ili nijednom dnevno, pa se muči [sm=zmeden.gif] Sad čitam kažete ne smije čokolada, kafa...Ja sve konzumiram osim kupusa, graška, pasulja....Možda bih trebala da izbacim kafu...Vidjeću.

branki ispiraj grlo čajem od žalfije ili slanom vodom...

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (22.3.2015 19:54:27)

Ćao mame,od danas probavam Dori davati normalno mlijeko da vidim kako će reagovati a nešto joj koka ima sitnih bobuljica,samo tu,mažem ih cinkom ali crveni se,kao da su suve,pojma nemam šta je.Ako se ne smiri moraću je odvesti dr da pogleda.
Ivanka da cura brzo ozdravi.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (22.3.2015 21:15:06)

Altiprim p je biljni. Josif Pancic[sm=smiley1.gif]

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (22.3.2015 22:17:58)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Altiprim p je biljni. Josif Pancic[sm=smiley1.gif]

Hvala Von [sm=smiley31.gif]

Ako sutra bude kasljala vise znaci da Prospan ne deluje a ja cu ujutru ipak kupiti Altiprim, nece da se baci (ionako Prospan pri kraju)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>