Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 19:06:33
|
|
|
|
suzi kju
|
Sandra,iste smo,mada meni je cini mi se vec manje muka,da li je od te donat vode koju sam uzela da pijem ili prolazi ne znam... Uglavnom,sad sam pojela pola tegle kiselih krastavcica,do sad mi se nije trazilo kiselo,sad mi je leglo kao budali samar
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 19:28:10
|
|
|
|
jabudic
|
Gdje ste, žene? Moji momci sad večerali, ja nešto nisam gladna. Danas smo kasno stigli iz bolnice, pa nisu ni spavali. Malo me je prošla glavobolja, ali nisam odmorila. Crtaju mi sinovi raj
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 19:32:57
|
|
|
|
Valerie
|
jovice, ja mislim da ni "prave" ne moraju da bole. mene na pocetku nisu, a bile su na 5-6 minuta. bolele su one od 100 na ctg, ali ni to ne odmah jako. meri vreme, jedino je to presudno, ako je desetak u istom ritmu, ja bih krenula sa pakovanjem :) nek potvrdi jos neko kome je samo krenulo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 19:40:07
|
|
|
|
jabudic
|
Ni meni nisu bile nešto previše bolne, stigla sam do porodilišta lagano, a na 4-5 min. Tek kad su mi pred kraj dali indukciju tada me je boljelo. Inače, ja često imam bolove, ali ne osjećam stezanje, kod mene je obrnuto
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 19:42:13
|
|
|
|
vonavoj
|
Jovice,nije mi bio Tadic na porodjaju,on me je samo primio,jer mi je bio termin..a poradjao me DR Vasic,on je nacelnik! On je super,mlad i zajebant! Babice su sve super! Ali su pedijatrijske sve grozne,na to se spremi..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 20:21:03
|
|
|
|
superm
|
Ja ne znam šta znači imati kontrakcije!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 20:23:36
|
|
|
|
suzi kju
|
Ni ja,mozda necu ni saznati,posto ce me poradjati carskim rezom,jedino ako se ne javljaju i pre onda cu saznati...Videcemo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 20:50:22
|
|
|
|
jovicaa
|
Imam ovakve iste vec dva meseca unazad s vremena na vreme, pa po tome znam, pretpostavljam da to nije to. Jako mi se stegne ceo stomak pa popusti...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 20:57:36
|
|
|
|
lesica
|
Jovice, na koliko imaš kontrakcije, i koliko frekventno? Zapravo evo nam i teme da osvežimo znanje Prvi simptomi porođaja
< Poruku je uredio lesica RR -- 27.3.2015 20:59:47 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 21:34:56
|
|
|
|
serpica
|
Samo da vam mahnem na kratko i odoh u krevet,kisa ne staje celo popodne,uzas... jovice verovatno se sprema polako,prati vreme..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 21:49:19
|
|
|
|
bubulence
|
Vece sinjorite moje! Serpi draga ajde u krevet.! Do sutra da si mi kao nova! Jovice, ja sam dan pre porodjaja isla na selo, sat ipo kolima i mislila sam da necu preziveti. Nekolilo puta smo stajali, mkslila sam da cu se poroditi usput. Posto ti je treci porodjaj kreni na prve pravilne kontrakcije. A o PA sam cula bas lepe stvari. Uostalom imamo Von da kaze...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 21:52:57
|
|
|
|
*boka*
|
MAMEEEEE!!! Primate li nazad vasu drugaricu okruglicu??? Ne mogu recima da vam opisem u kakvoj sam MASINI poslednjih mesec dana! Otvorila sam lokal koji razradjujem i imam jako puno posla, radim i u skolici sve to vreme, putovala sam 3 puta za ovih mesec dana odrzavala seminare po Srbiji, sad me ceka jos Makedonija i Hrvatska, ne znam vise ni gde spavam Izdrzala sam super sve, ali sam zato fasovala neke kontrakcije i sada moram malo da usporim tempo. Eto to je jedini razlog sto me ovako dugo nema, ne stizem da se nakacim na net na duze, jedino uvece imam prilike, ali tad sam toliko umorna da cesto ni ne upalim kompjuter, vec se samo izvrnem u krevet. Zato pojma nemam sta se ovde desavalo, nadam se da ste mi sve dobro, da niste zaboravili drugaricu i da niste ljute na mene Jaaaako mi nedostajete!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 21:57:04
|
|
|
|
serpica
|
Boko pitala ja za tebe par puta,bitno da si dobro i narvno uvek dobrodosla Bubi idem ovog momenta laku noc devojke
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 21:59:54
|
|
|
|
*boka*
|
Znam da ste pitale, prenela mi je jabudica nasa, poslala mi na FB poruku, nadam se da vas je pozdravila od mene. Sad sam se malo uhodala sa salonom, pa cemo se opet druziti svakodnevno
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 22:06:42
|
|
|
|
vonavoj
|
Boko,svaka ti cast!! O nasem porodilistu iz mog iskustva sve super! Moja drugarica ima lose iskustvo,sve zavisi od dr i porodilje sigurno,neko se brze otvara..ide sve svojim tokom..a neko losije prodje!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 22:12:39
|
|
|
|
jovicaa
|
svakih par minuta ali ne znaci to nista kod mene, imala sam vec jednu laznu uzbunu pre 10 dana. cak sam i babicu zvala, rekla mi je cekamo jos simptoma, kuckam kasnije moram decu da uspavam.. pravila sam kiflice.. juce se vozila do panceva i nazad, ne vredi nista..ahaha, nece bebac skoro.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 22:34:33
|
|
|
|
choopa choops
|
Hej žene drage Ja sam rodila najzahtjevniju bebu na planeti Evo je na meni, rekla sam MMu da mi donese komp. Inace vas čitam sa moba ali mi j teško da pišem. Još povrh svega imam puno nekih obaveza i totalno sam ispala iz forme za RR Sve vas pozdravljan, a poseban za Chipsy i Boku jabude miša mu zeca pa kud to da ga snađe sad??? Nisam ukapirača je li u Ko ili Pg? Drži se bre ti si žena lavica (a ne ribica ) Biće to sve dobro! jovice ismijala sam se za ono "nikad duže trudna")Ja sam imala taj osjećaj u ovoh trudnoći iako sam bila najkraće trudna :-))))))). Želim ti da dpguraš do termina!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 22:40:59
|
|
|
|
jabudic
|
Čupo, Boko, nedostajete ovdje Čupo, u Kotoru je, ima cimera nekog super duhovitog popa i ludo se zabavlja Biće dobro! Ja spakovah momke u krevet, tek sad. Izvlačili su se na pinkove zvjezdice, pa na crtanje, pa samo još ovo, još ono, i eno ih cerekaju se u sobi, još ne spavaju. Ja se istuširala, kuvam čaj, i da malo iskuliram, premnogo sam posla danas imala i jurila svuda sa sve dvije (tri) prikolice. Ogromna mi ova kuća bez mm, sve me strah da me neko ne gleda kroz prozor koji btw imam 5 na dnevnoj, 1 u kuhinji, 1 ogromni citavom duzinom stepenista. Može da me prati kroz čitavu kuću
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 22:49:33
|
|
|
|
choopa choops
|
Ajd dobro bar ti je blizu ;-) Kakvi su ovi muški, moraju oni bit u centru pažnje, pa to ti je Šalim se, samo nek' sve bude dobro... I vi meni nedostajete Što reč ti, moraću da se naviknem na kuckanje sa moba
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 22:51:38
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Ogromna mi ova kuća bez mm, sve me strah da me neko ne gleda kroz prozor koji btw imam 5 na dnevnoj, 1 u kuhinji, 1 ogromni citavom duzinom stepenista. Može da me prati kroz čitavu kuću Šta? Je l' bi voljela da ti je svekrva sad tu? Ćuti i uživaj
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 22:52:32
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Ajd dobro bar ti je blizu ;-) Kakvi su ovi muški, moraju oni bit u centru pažnje, pa to ti je Šalim se, samo nek' sve bude dobro... I vi meni nedostajete Što reč ti, moraću da se naviknem na kuckanje sa moba Ma mogu ja biti deset puta trudna, on mora biti kilaviji od mene, pa to ti je čudo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 23:01:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Choopo samo sto sam pomislila sta je s tobom. Nesto te nema. Ljubi to mace.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 23:04:11
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: jabudic Ogromna mi ova kuća bez mm, sve me strah da me neko ne gleda kroz prozor koji btw imam 5 na dnevnoj, 1 u kuhinji, 1 ogromni citavom duzinom stepenista. Može da me prati kroz čitavu kuću Šta? Je l' bi voljela da ti je svekrva sad tu? Ćuti i uživaj Hahaha, momentalno sam izliječena
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 23:07:15
|
|
|
|
choopa choops
|
Sanjice :-* Kad ste već pisale o dijeljenju tema...Što se mene tiče, meni bi odgovaralo da su čak i trudnice spojene sa mamama Ovako sam rastrzana, ne znam kud bih prije Ajte odoh sad, sutra idemo do Bd ili Dbk, a sa troje (ovakve) djece je to skoro pa nemoguća misija.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 23:13:10
|
|
|
|
jovicaa
|
super choopa, vi ste vec uhodane merila par komada koliko sam uspela dok sam lezala sa decom i citala zeku sargarepicu bilo je ovako otprilike koliko sam ispratila. na 7 minuta krene blaza, pa za minut jace zatezanje i tako tri kontrakcije, znaci kad se navrsi sedmi minut blaza, pa u sledecem minutu jaca. i onda sam otisla da kakim , pa sam izgubila red. evo sad cu da gledam opet... recimo da su bile na 7-8 minuta
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?