|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat]
18.3.2015 8:56:24   
Anoniman
jutrouser posted image
ja budna odavno, popila lek, malo vas citala.
blago svima koje idu na pregled, i srecno.
ja sa unom nisam ni u pocetku spavala na stomaku, a sada dok me grudi ne bole punooo kradem i spvam na stomaku user posted image
i znam da ne treba da se protezem, a nekad to nesvesno uradimuser posted image

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 1301
18.3.2015 8:57:14   
adulence
gaga prvo dobrodosla,a sto se snova tice vrlo su cudni u mom slucaju tokom cele trudnoce...ja sam inace danas punih 13 nedelja,prosto ne znam kad pre...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1302
18.3.2015 9:00:01   
jabudic
Jutro i od nas!
Gdje se pohvalih sinoć kako divno spavam, pola noći sam buljila u plafon user posted image
Jutros jedva ustala.
Da dam djeci doručak pa da ih pošalem u dvorište i da radim.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1303
18.3.2015 9:11:08   
soni
dobar dan drage zene...

i ja lose uzas spavala..prvo sto beba lupa, smeta mi veliki stomak a i sanjala sam da me muz vara pa sam se isplakala ko kreten user posted image ...moram obvezno da se vise aktiviram i umaram da ne sanjam gluposti....

kisa, duva, tmurno al izlazim iz kuce definitivno..

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1304
18.3.2015 9:31:39   
Anoniman
bebilulu tako se i ja utripujem da su mi simptomi manji, pa se mislim da li je sve ok, jedva cekam uz kod moje dr.
npr grudi me uopste ne bole kao sa U,bole ali ne toliko, jedino po venama i bradavicama bih rekla da samuser posted image

(odgovor članu soni)
  Direktna veza do poruke: 1305
18.3.2015 9:34:18   
jabudic
Jao, Soni user posted image
Ja sam skoro sanjala da mi je muž na nekoj rehabilitaciji, i odemo mi da ga vidimo, on se brčka u bazenu, a oko njega 2 u minimalnom bikiniju, kosa do dupeta, izvajane, služe mu piće i trče oko njega.
Baš sam se potresla i bila ljuta čitav dan. Još ja i u snu trudna, još mi veći stomak, ružna, debela, užas!
A njega žene inače vole, pa mi je još teže palo, kad sam ja u ovako ruiniranom stanju user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1306
18.3.2015 9:35:00   
suzi kju
Dobro jutro debelice, ja još u krevetu, izlezavam se...
E da, vi koje idete na ulepšavanje i farbanje, meni je neko rekao da do trećeg meseca ne smem da se farbam, zbog kiseline, jel to tačno?
A imam i ja ruzne snove, ranije nikad nista nisam sanjala a sad nema noći da nešto ne sanjam, uglavnom je to da krvarim, da sam imala spontani, sanjam neke bebe, valjda od previše razmišljanja, i onda kad ustanem trk u kupatilo...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1307
18.3.2015 9:38:06   
Anoniman
Suzi , ja mislim da smeju farbe na biljnoj bazi, bez amonijaka, evo ja se kao baksuz prvi put ofarbala krajem februara, doslo mi bilo da promenim boju, em nisam znala da samuser posted image , em mi se boja nije primila ahahha, ona babska prica kod mene paliuser posted image

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 1308
18.3.2015 9:38:39   
suzi kju
Soni i Jabudic pa vi ste šašave, ja muza ne sanjam, samo to vezano za trudnoću, i često nešto nepovezano, razni likovi i tako, al se trudim da ne razmišljam, nego po bapski čim otvorim oči pogledam kroz prozor i kazu snovi se zaborave, i ima mozda istine u tome, ne znam user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1309
18.3.2015 9:38:47   
adulence
ja sam s sa Ivom normalno farbala,sada se namestilo tako da se nisam farbala od kada sam saznala da sam trudna pa je kao proslo 3 meseca ,ali ne namerno sasvim slucajno,tako da ne znam ,a i kazu da ima onih farbi bez amonijaka,pa su mozda bolje te....

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1310
18.3.2015 9:40:00   
suzi kju
A ne moram ni da se farbam ićiću malo šarenaaaa hihi, uvodim novi trenduser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1311
18.3.2015 9:40:57   
jess021
I ja sam poranila, budna sam od 7huser posted image
Ja jos uvek spavam na stomaku, nekad ne mogu bas da se namestim zbog grudi, ali snalazim se. I ja danas idem na ulepsavanje, na depilacijuuser posted image
Suzi, ja sam se ofarbala sa Garnier Olia farbom, bez amonijaka j i uopste ne smrdi, milina.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1312
18.3.2015 9:41:56   
Anoniman
a ja kupila novu farbu lorealovu led cokoladnu bez amonijaka, i sada je ne isprobah , kada ja budem mogla proci ce joj rokuser posted image

ne da mi se iz moje crne pa to ti jeuser posted image

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 1313
18.3.2015 9:43:19   
jabudic
Suzi, meni jako teško padaju ove promjene na mom tijelu, plus imam problem zadržavanja tečnosti i često sam natečena i nikakva. I ne osjećam se baš fino, samoj sebi sam kao morž. To je ono što ne volim u trudnoći, koliko god pazio, ne pitaš se, pogotovo ako ti je organizam sličan mom i sklon gojenju.
Noćas sam u snu odlučila da više ne jedem hleb i slatkiše user posted image
I vjerovatno mi je i tada došlo u snu kako sam ja nikakva, a mm zgodan i stvoriše se ove dvije dostojne njega, da mu prave društvo user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1314
18.3.2015 9:43:41   
suzi kju
Pa mogu i da se ofarbam, al neću svakako dok ne idem sledeće nedelje na ultrazvuk...
A što se tiče simptoma, juče kad sam to prokrvarila, čitav dan mi je bilo muka, pa sam se u svom strahu i nasmejala,čim mi je muka znači da su oni još tu, pošto mi je svašta prošlo kroz glavu...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1315
18.3.2015 9:47:12   
suzi kju
Jabudic razumem te, svi smo mi različiti, a i podsvest je čudo, i u snove ti dođe nešto što ti na javi nebi ni palo na pamet, al dobro... Vole oni nas i debeljuškaste i neofarbane user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1316
18.3.2015 9:54:48   
Anoniman
Mene malo grebucka grlo, smem li nesto da naprstim, npr Unin sprej apis golauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1317
18.3.2015 9:57:17   
jabudic
Da podvučem, ja sam ofarbana user posted image
Ali debeljuškastu ne volim ni samu sebe, pa ne očekujem ni drugi da me vole user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1318
18.3.2015 9:58:43   
branki*
farbanje i minival u trudnociuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1319
18.3.2015 10:10:13   
superm
Vozdra! Kiss za sve user posted image
Juce sam se divno osećala, sinoć povracala i od jutros se vučem ko mačka po kuci...

< Poruku je uredio superm -- 18.3.2015 10:14:05 >

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1320
18.3.2015 10:15:01   
suzi kju
Hahah obavezno podvuci user posted image
Meni je prva trudnoća koja ide, hvala Bogu kako treba i jedva čekam da počne da mi se poznaje stomak, i da se beba mrducka, biću najponosnija debeljuca user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1321
18.3.2015 10:28:56   
jess021
Ja sam se najela i odoh u skitnju, sutra opet kazu kisa, pa da iskoristim lepo vreme.
Bye, bye!!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1322
18.3.2015 10:29:12   
adulence
i ja sam stalno ofarbana,a ovih dana mi se bas nesto ne da da otrcim do frizera,ahahahahha....i ja sam sebi onako sva pihtijasta,bljaak,ali sve u rok slzbe,posle cu da se istanjim kao i sa Ivkom...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1323
18.3.2015 10:40:51   
Maraj
Ja sam se ofarbala sredinom januara pred VTO od tad ne. Inace ombre je u modi user posted image
Jess jer se ti farbas u pkavo? Kako ti je izvukla ta farba bez amonijaka. Ja imam crveni pigment pa sa svakom farbom ispadnem gotovo isto i ako uzimam pepeljaste nijanse. Ja mislila da se ofarbam za mozda dve nedelje

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1324
18.3.2015 10:48:29   
suzi kju
Maraj i ja sam se farbala tad otprilike, sad se ošišam i isfeniram a obzirom da moram više da odmaram i budem u kući, farbaću se za par nedelja, taman kad napunim tri meseca...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here