Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 20:35:12
|
|
|
|
jabudic
|
Soni, ti, Šerpi i ja ako saznamo do porodjaja biće dobro
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 20:54:09
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Soni, ti, Šerpi i ja ako saznamo do porodjaja biće dobro ma ti vec znas sigurno da je devojka i mora da bude...ja cu sutra slatko da se smejem na uz.. Soni ako je na 4d decak onda valjda nema sumnje.. btw najela sam se bas ko prase,deca su u krevetu,mm dreme na fotelji,a meni se jos uvek ne spava ne mogu da verujem
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 20:59:29
|
|
|
|
jabudic
|
Šerpi, kod mene samo mm spava na dvosjedu. Djeca da odgledaju neki crtani, pa će i oni. Ja kako ne ranim ujutro mogu dugo da izdržim. Sinoć smo legli oko pola 1. Više se ne trudim da počnem da radim u 8h. Kad se naspavam radim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 21:02:51
|
|
|
|
serpica
|
Ma ja sam nesto bas umorna u poslednje vreme jedva izdrzim do 22h kakvi 00h ja sam tad u desetom snu jos ako odspavam 3,4h u kontinuitetu bude odlicno. A svako jutro ustajem u 6h i navikla sam na to,legnem ponekad u podne i odspavam malo...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 21:06:27
|
|
|
|
Jekica_88
|
Ja bih volela prvo da mi bude devojcica, vec sam joj dala ime Emilija ako je devojcica ( iako moj muz hoce da se zove Milica ), ali imam osecaj da je decak i to vrlo jak osecaj, naravno radovacu se podjednako i decaku
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 21:07:48
|
|
|
|
Chipsy
|
Cao, zenice. Ja lezem oko 2 Moram jedno glupavo pitanje da postavim : kako vi spavate, na boku, ledjima? Ja spavam na boku, ali nekako nagnuto napred i onda ispada kao da se malo navalim na stomak. Moze li to da steti bebici? UM, Suzi, super sto je sve ok
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 21:12:53
|
|
|
|
jabudic
|
Chipsy, ja se ne navalim, nego fino legnem na stomak Dok god mogu da se švercijem ja spavam na stomaku. Kad više ne mogu onda se mučim dok se ne porodim. Šerpi, meni je 6h prerano! Ja kad idem u kancelariju ustajem oko 6h40 i baš me to slomi. Ranije sam ustajala normalno, ali evo sad volim da spavam. Ne nešto predugo, ali bar do 8h. A kako zaspim ne budim se. Može mi neko ponijeti i djecu i kuću, I don''t care
< Poruku je uredio jabudic -- 17.3.2015 21:22:56 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 21:24:24
|
|
|
|
serpica
|
Jaoo kakav stomak,ja na stomaku ne spavam od neke 7,8 nedelje a inace sam uvek spavala na stomaku drugacije ne umem i zato mi sad bas tesko pada spavanje na boku,i to moram na desnom jer kad legnem na levom gusi me,kao da ne mogu da disem,a kad lezim na desnom onda nekako izbacim ruku koja me inace boli ma dok se namestim prodje pola noci...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 21:26:01
|
|
|
|
suzi kju
|
Čipsi baš si lepo pitanje postavila, to je i mene kopkalo, ja obožavam da spavam na stomaku a sad izbegavam, i nekako mi najviše prija na leđima da spavam... Ja lezem ugl u 23h,tad mi je stanica za utrogestan i tad legnem, a ranije sam oko 2-3... I ja imam već neka imena u glavi hihi, al otom potom
< Poruku je uredio suzi kju -- 17.3.2015 21:27:21 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 21:35:16
|
|
|
|
jabudic
|
Meni stvarno ne smeta na stomaku. Bar još uvjek ne! Ali kad je baš velik onda spavam na boku, ali jednim dijelom na stomaku.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 21:40:32
|
|
|
|
suzi kju
|
Meni se stomak još uvek ne primećuje, al me strah da njima ne naškodim ako lezim na stomaku, nekad tokom noći verovatno legnem delom na stoma, a mm se probudi i gura me da se okrenen da ne lezim na stomaku hahha hit, oboje smo ludi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 21:41:00
|
|
|
|
serpica
|
Ja kad bih sa ovolikim stomak legla na stomak tacno bih bebu izbacila na usta... izvinjavam se na opisu..jabudicu zavidim ti.. a ja polako odoh u krevet..laku noc vam zelim drugraice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 21:41:52
|
|
|
|
soni
|
Bas ... IZVORNA PORUKA: jabudic Soni, ti, Šerpi i ja ako saznamo do porodjaja biće dobro
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 21:43:41
|
|
|
|
soni
|
I meni je sad vec ogroman...stvara mi nervozu i ceo dan sam nervozna i troma..a imam dete i moram da joj se posvetim a ne mogu ni da sedim gusim se niti da lezim
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 21:54:39
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja se tako ne snalazin da pisem sa telefons dq je to pakao. I babe od sto godina bolje pisu nego jq. Elem ja sam cijelu trudnociu provla lezeci i to nw lijevom boku. Kazu da je tako bolje za bebu kso radi nekakve prokrvljenosti i sta ti ja znam. Uglavnom mislila sam kad se rodi da ce da bude spljostena jer sam je konstantno prignjecivqla ali nije :-D . Unisti me ovaj telefon. Ovo je mucenje. Ali uspqvljujem malu a rado bi se s vqma druzila tipkajuci ali kad sam smotana -P
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 21:56:12
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: serpica Ja kad bih sa ovolikim stomak legla na stomak tacno bih bebu izbacila na usta... izvinjavam se na opisu..jabudicu zavidim ti.. a ja polako odoh u krevet..laku noc vam zelim drugraice Čupo, razumijemo mi sve! Nekad i sa kompa tako pišem
< Poruku je uredio jabudic -- 17.3.2015 21:57:40 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 6:14:16
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro devojke ajde na .....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 6:36:26
|
|
|
|
adulence
|
Evo i me dobro jutro ,serpi moze kafica,ja cu sad jos malo da budim mm za posao i da apremam Ivku za vrtic,danascu malo da se ulepsavam ,pa kad nju odvedem i obavim dorucak odoh da se farbam...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 6:45:04
|
|
|
|
serpica
|
Ado dobro jutro..i ja cu danans da se farbam i feniram kosa mi je uzasna..a i idem vecras kod dr pa mora da budem lepa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 6:45:39
|
|
|
|
lesica
|
Dobro jutro drage! I ja da se javim konacno. Vidim sve u redu, svi na broju. Ja sam opet lose spavala... danima je tako no doooobro jos malo jos samo malo kod mene. Btw, nikako da se pohvalim da mi je proslog cetvrtka ispao cep pa sad kao sve cekamo, uglavnom kako god danas je punih 36 nedelja pa kad bude. Sad jos da otpratim ove moje u vrtic i na posao a ja nazad u horizontalu na dremku.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 6:49:45
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro ja cu sad da pristavim caj.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 6:50:22
|
|
|
|
serpica
|
Les priblizilo se kad ispratimo jovicu, tebe i Soni, ja cu da pocnem da panicim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 6:52:32
|
|
|
|
adulence
|
Danas je dan za sredjivanje...jeeeee...i ja danas idem kod dr nisim mu rezultate double testa... Lesice jos samo malkice....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 8:05:01
|
|
|
|
GagaT
|
Dobro jutro lepotice, prvo da vam zahvalim na lepim zeljama i toploj dobrodoslici. Suzy laknulo mi je kad sam videla da ste dobro. Mislila sam tebe na svom pregledu i pitala sam doktora da li je samo jedna beba tu? Drugo sto se tice spavanja ja najvise volim na ledjima ali me nocu probudi protezanje, istezanje donjeg stomaka a negde dam citala da se ne treba protezati. Inace ja imam vecernje mucnine koje postaju jako izrazene od 17h desa vas se i da povratim. Ono sto mene nervira osim polozaja u vezi spavanja jesu cudni, strasni snovi. Sta vi sanjate, i kako se osecate ili ste se osecale u 9-toj nedeljici?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 8:06:18
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro žene! Baš je lijep osjećajkad iščitaš koju stranicu i nađeš novu trudnicu - gaga čestitam, da sve bude onako školski. UM ne mogu da vjerujem za vodu i UZ. Ja bila do sad dva puta i dr nije palo na pamet da me ne pregleda vaginalno. Mislim da će to raditi pod obavezno dokle god bude mogla. Suzi, baš si me obradovala da je sve ok, pratila sam šta ćeš javiti... Što se tiče spavanja na stomaku, ja bih rado ali ne mogu. Ne od stomaka jer sam na početku već od sika . Baš bole! Jutros sam opet dala nalaz urina, pila sam 7 dana prolom i Pančićev čaj pa ćemo vidjeti da li je nešto bolje. Meni je kontrola tek za dvije sedmice, ne mogu da iščekam, brinem se da li je sve ok. Umišljam da imam manje simptoma i tako to... Noćas sam čak sanjala da krvarim, užas. Ubiće me neizvjesnost.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?