Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 16.3.2015 21:20:17
|
|
|
|
Maraj
|
Joj suzi mogu misliti kako se osecas al verujem da je to sve ok. Mene prestao da bolucka stomak al evo celo vece nesto mi treperi u stomaku. Ne znam sta bi to moglo biti? Treperi pa stane i sve tako naizmenicno celo vece
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 16.3.2015 21:25:22
|
|
|
|
suzi kju
|
Taman se čini mi se malo opustim desi se tako nešto što me izbaci iz koloseka, ne boli me stomak uopšte, evo sad sam išla ponovo i sad nema ništa, al uvek postoji taj glupi strah od odlaska u toalet, strašno, biće valjda sve, videću kako će biti kasnije i sutra... A Sagitaurus u pravu si i ti, ne može bas sve ni da prođe glatko, promena za organizam za 360stepeni,hormoni,materica, svašta nešto...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 16.3.2015 21:34:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Suzi, lezi , uzmi terapiju , nije to nista, govor ti neko ko isto panici, ali tako je i meni bilo. Cuvaj se, i miruj sutra! Bice sve ok :*
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 16.3.2015 21:39:42
|
|
|
|
suzi kju
|
E sad stvarno ima da lezim dok ne uđem u četvrti mesec, i ja se bas zajebavam da izvinete na izrazu... Nije prijatno nikako, al opet bilo mi je već tako i rekli da je sve u redu, pa se i sad vodim time, trudim se da ne paničim, muzu ništa nisam ni rekla...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 16.3.2015 22:29:16
|
|
|
|
jabudic
|
Suzi, odmaraj! Vjerovatno nije ništa strašno, ali da ne bi razmišljala, ako su ti već rekli da miruješ-miruj!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 16.3.2015 22:31:47
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa moram , evo javno obećavam, više ću vas smarati ovde... I dalje nema ništa, Bogu hvala, nadam se da se neće ponavljati
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 16.3.2015 22:38:42
|
|
|
|
jabudic
|
Od tikera vidim ništa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 16.3.2015 22:54:32
|
|
|
|
jovicaa
|
ja bila danas na uz-u i ctg-u. na uz-u sve ok, a na ctgu kontrakcije od 80 i 100. necu jos dugo... osecam razne simptome. ali cekamo da krene skroz prirodno. odbila sam ginekoloski pregled i otisla privatno, posto bi me u bolnici verovatno vec uveliko porodili
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 16.3.2015 22:59:44
|
|
|
|
jabudic
|
Jovice, pa super si opet, 38. nedelja, Vjerujem da to neće baš ovih dana. Možeš ti tako i do 40.izgurati.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 16.3.2015 23:22:04
|
|
|
|
jovicaa
|
joj nadam se da cu jos izdrzati.. racuna se da si 37, nedellja dok ne budes punih 38. onda si 38. i sve tako... osecam kontrakcije stalno a kaze i doktorica po ctgu da necu jos dugo. moze da krene svakog casa. ko zna koliko sam otvorena, bas zato i nisam htela da me pregleda. kaze ona da sam u pravu mogla bi jos i da cacne nesto, pa da ubrza.. ali kao ona je sigurnija kada pregleda, pa je zato htela.. ja sam lepo odbila. u sustini kaze i ona terminski je kad si punih 37 ali bilo bi dobro da jos izdrzim... ipak je sigurnije. a posteljica prvi stepen, po tome kaze da jos nije vreme bebi.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 16.3.2015 23:42:15
|
|
|
|
jabudic
|
Odmaraj jos koji dan koliko god mozes, da napunis 38, onda je sve ok.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 2:44:38
|
|
|
|
Sandra_n
|
Um hvala za recept njaaam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 3:27:05
|
|
|
|
Bokac
|
Zdravo zenske. Kod mene krenulo skroz lepo vreme. I ja sa klincima posle skolice napolju bila ceo dan pa na tekvondo sa sinom. Inace, konacno sam postavila tiker. A sto se tice uz-a i ja idem tek 31. marta. Meni sad nakon one procedure za batu rade uz svakog meseca. Videcemo do kad ce tako raditi. Ovde u regularnoj trudnoci rade uz jednom za citavu trudnocu i to je to. Doktore sam konacno sredila i sad me vodi ordinacija za visokorizicne trudnoce. A mogu vam se pohvaliti i da cu se poradjati u bolnici koja je na 7 mestu u citavoj Americi po opremljenosti i sposobnosti dr-a koji rade tu. Nakon toliko crnih stvari koje su mi se desile eto konacno nesto lepo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 6:14:03
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro devojke.... Bokac bas mi je drago ja pijem kafu a da budim dete za vrtic a onda odoh kod zubara.. sad polako da iscitam sta ste pisale jer sinoc sam zaspala u 21:20h... nisam izdrzala..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 7:10:13
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro i od mene suzi kako si od jutros?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 7:58:48
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro drugari....kako ste? Ja ovo moje dete ostavljam jos danas kod kuce sva je slinava i zapusena,pa neka je jos danas kod kuce...i mm mi je slobodan ,tako da ssmo svi zajedno...ja sam inave dobro jedino sto nocu ustajem sto puta da piskim....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 8:37:31
|
|
|
|
Maraj
|
Jao i ja. Doduse jednom ustajem sto je za mene mnogo. Nikada nisam ustajala nocu da piskim pa mi i ovo predstavlja da kazem sladak napor. Ranije kako legnem tako se probudim a sad me pred zoru probudi bol u donjem delu ledja pa moram da ustanem i zbog toga
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 8:41:08
|
|
|
|
bubulence
|
Zdravo okruglice moje.! Svratih samo da vas pozdravim i popijem Serpicinu kafu, danima nisam dolazila da je pijem pa mi bas nedostaje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 8:46:08
|
|
|
|
jabudic
|
Jutro ! Mene čitavu noć boljelo "srce", još me nije pustilo, ne mogu fino da udahnem. Predebela sam za moje malo srce, to je veliko opterećenje Ja sad počinjem da radim, malo kasnim, ali baš me briga, sinoć sam do 22h raduckala. Evo kafa za ove koji su malo kasnije ustali
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 9:16:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutro , ja jutos ustala u 7, kucala post, i on mi nije otisao pa sam jos malo odspavala, danas mi je bas muka, nisam ni za sta i od vode mi je muka! Gde nam je Suzi?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 9:39:46
|
|
|
|
soni
|
Dobar dan trudnice....Na broju smo?? Ja pijuckam kafu pa cu rucak da skuvam i odoh do ikee dakupim posteljinice za bebu...i jorgancic...Kupila sma tamo i za Lunu i kao nove su ...Dobijamo prolecnu decu i sad razmisljam da cu lupati glavu kako da ga/ je obucem...Da kupujem jaknice 62 br koje ce nositi mesc dana pa posle na jesen ne moze , al dobro slate muke Jabudic digne ti se i zeludac pa jos kad lezis na levoj strani pritisnes vise, meni je tako stalno :D Suzi odmaraj...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 9:50:39
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro i od mene, noćas nisam mogla da spavam, tek sam zaspala negde pred zoru, bas sam uplašena i svašta nešto mi je prošlo kroz glavu... I dalje ima nečega, sad je više braon, oskudnije nego sinoć, u ponedeljak idem na uz, ne znam da li da čekam do tad ili da idem ranije
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 9:52:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Suzi ja mislim da ti nije nista, jer ti se vec desavalo, ali da bi ti bilo psihicki lakse, idi pre ponedeljka, bar da se uveris i sama da je sve ok! Soniiii blago tebi vec kupovina a reci mi je li znas pol bebice?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 10:02:15
|
|
|
|
branki*
|
soni,a sta nosis sad ?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 17.3.2015 10:04:10
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Soniiii blago tebi vec kupovina haha,unina,mislim da ti ovo jedva cekas od sveg srca ti zelim decaka jednog,pa da mu kupujes!moram malo da te diram
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?