|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat]
16.3.2015 17:15:43   
Ivanka 75
Ne verujte osecaju user posted image
Ja sam do dana porodjaja bila sigurna da ce biti decak, rodila se Iva user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1151
16.3.2015 17:21:28   
jabudic
Suzi, je li nosiš blizance?
Postavite tikere, ništa ne pratim šta, ko, kad user posted image
Trudnička senilnost!user posted image

Ja sam za njih 2 znala da su dječaci. Isto tako sad 100% znam da je to jedna mala slatka djevojčica!
Kojoj ću se obradovati najviše na svijetu! user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1152
16.3.2015 17:24:33   
suzi kju
Aham blizanci su user posted image user posted image
Ja ipak verujem da postoji neki osećaj, bar po priči mojih sestara i drugarica, tako sam čula... Gde se postavljaju ti tikeri, ja veze nemam šta i kako, od skoro sam na forumu, i preko telefona ulazim pa samo gledam da odgovorim user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1153
16.3.2015 17:27:35   
emicaa
Jabudić i ja sam od prvog dana znala da će biti cura,i kad je na ultrazvuku rekla da izgleda ko da je žensko ali da nije 100% sigurna ja sam rekla da mi uz i ne treba jer znam da jest.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1154
16.3.2015 17:29:26   
jabudic
Suzi, evo tema: KLIK

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1155
16.3.2015 17:29:35   
serpica
Jabudic user posted image kad ides na sledeci uz?
Ja se vise i ne nadam da saznam konacno pol,idem u sredu na uz i sve nesto mislim da ce mi reci decak,tako ide re...devojcica,decak,devojcica...i sad je red na decaka user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1156
16.3.2015 17:44:28   
sagitarius
Suzi,zelim ti dve curice.Ja se isto nadam da je kod mene bar jednauser posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1157
16.3.2015 17:49:35   
jabudic
Sepri, ja mislim da je kod tebe djevojcica. Ja idem ponovo na uz tek polovinom sl.mjeseca, tako relax; znam ja da je djevojcica user posted image

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 1158
16.3.2015 18:05:23   
suzi kju
Hvala, ja to jako zelim pa se nadam da će tako i biti user posted image a biće i kod tebe, dečko i curica, najlepša kombinacija blizanaca, samo nek sve bude kako treba, volećemo ih više nego sebe šta god sa bude user posted image

Direktna veza do poruke: 1159
16.3.2015 18:06:30   
Anoniman
Ahahhaha ko o cemu vi o polovima, a ja o tome da vidim moju mrvicu sutrauser posted image

ceo dan me boli glaava, sada sam se okupala, pa da mi sto pre dodje sutra i 15huser posted image

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 1160
16.3.2015 18:19:56   
sagitarius
Ma da,UM,prekracujemo vreme.Blago tebi sto ides sutra na uz.Ja bih mogla svaki dan da idem,ali nista do kraja marta.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1161
16.3.2015 18:24:25   
suzi kju
Jedino da kupimo ultrazvuk da imamo kod kuce,nek se nadje hahha,i ja nmg da docekam sledecu nedelju,da idem na uz user posted image

Direktna veza do poruke: 1162
16.3.2015 18:28:20   
Anoniman
Ja se bas i ne radujem , jer idem u dz, a dr. je cutljiv pa nista i nece ni reci i brz je, ali bar cu da vidim mrvu do sledece nedelje i uz kod moje dr. privatnouser posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
  Direktna veza do poruke: 1163
16.3.2015 18:30:32   
suzi kju
UM svake nedelje ides da gledas bebu,hocu i jaaaa,sad sam ljubomorna,hihi salim se...I ako nije pricljiv ti ga pitaj sta te zanima bas te briga user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1164
16.3.2015 18:32:21   
Anoniman
E suzi to u pocetku, ahahha dok ne vidim da je sve okuser posted image kontrola kod moje dr je bila za dve nedelje, ali iskocio i ovaj uz u dz.

Nemas vremena da ga pitas, on to na brzinu odradi, i odmah sledeca, jer je i direktor dz.

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 1165
16.3.2015 18:36:25   
suzi kju
Meni je doktorka iz doma zdravlja naglasila da ako necu voditi trudncu kod nje ,vec u drugoj ustanovi,kod nje nemam uz niti ista,jedino doznake recept za utrgestan i laboratoriju,to je sve...mada i nemam neku zelju da idem kod nje,svi u domu zdravlja su mi nekako tupavi,vise verujem kinickim lekarima,nekako su mi iskusniji pogotovo ako postoji neki prboblem...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1166
16.3.2015 18:42:02   
Anoniman
Mi u nasem gradu nemamo porodiliste, vec u susednom gradu, i u njemu ja i vodim trudnocu, i sa U sam, privatno kod te dr. sto radi u porodilistu.

A posto mi mama radi u nasem dz-u, onda odem kod ovog dr po upute za laboratoriju, za utrogestan, i on mora da mi da uput za porodiliste, pa ipak moram kod njega da idem.

< Poruku je uredio Unina mama -- 16.3.2015 18:44:59 >

Direktna veza do poruke: 1167
16.3.2015 18:50:12   
suzi kju
Da,razumem,idem ja kod ove moje po upute i sve one papire koji mi trebaju,ali za uz ii pregled ne,a i kazem,nemam zelju da me ona pregleda,pa se i ne opterecujem time,javi sutra sta ti je rekao doktor,ako nesto i kaze posto je cutljiv hihihuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1168
16.3.2015 19:13:43   
Maraj
Uf i ja tek krajem meseca na uz....
mene danas posle podne poceo da bolucka stomak. Isla sam sa bratom da kupi patike i kad sam se vratila zaboleo me onako nisko nusta strasno al sam celo poske podne prelezala. Hvala Bogu proslo je

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1169
16.3.2015 19:17:44   
Anoniman
Suzi morace da napise ahahah.
Maraj odmaraj malo, dok udjes u sigurnu zonuuser posted image
Ja se isfenirala, trebala bi da se peglam, ali me mrziuser posted image Pojela sam upravo 3 kivija, i jede mi se jos nesto.user posted image

Direktna veza do poruke: 1170
16.3.2015 19:33:16   
jabudic
Ja idem u DZ u Budvi, kod predivne doktorke, ali nažalost moram da se poradjam negdje drugo, jer u BD nema porodilište.
Najvjerovatnije ću u Kotoru. Imaću 3 djece iz 3 različita grada user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1171
16.3.2015 20:49:34   
adulence
Dobro vece evo i ja malo da mahnem,danas ceo dan u gostima ,dok smo dosli kuci,srrdili Ivku uspavali,evo i ja se izvrnula i cekam mm da mi ljusti kivi,mljac....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1172
16.3.2015 20:49:57   
serpica

IZVORNA PORUKA: jabudic

Sepri, ja mislim da je kod tebe djevojcica. Ja idem ponovo na uz tek polovinom sl.mjeseca, tako relax; znam ja da je djevojcica user posted image

Jabude,ma i ja mislim da je devojcica nego garantujem da ce ovaj dr privatno da kaze da je decak user posted image kako god....neka kod tebe bude curica ja mogu i sa jos jednim pisonjom nije problem.... neka me muka hvata sutra cim odvedem dete u vrtic idem kod zubara,nije me strah ali mi se onako mesa u stomakuuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1173
16.3.2015 21:05:30   
suzi kju
Malo sam danas više šetala i po kući po nešto i sad u toaletu opet kao pre desetak dana bledo bledo roze na toalet papiru, primam progesteron na treći dan, bas sam ga danas primila, već su mi rekli da je to normalno al opet me strah, to nije čista krv, niti to curi,već samo malkiceee kad se obrišem user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1174
16.3.2015 21:14:54   
sagitarius
Suzi,meni je tako bilo do pre desetak dana.Bude neko malo krvarenje,pa ne bude.Sve dok nije jako i crveno,nije za brigu.Znam da je iritantno,ali izgleda da je to taj prvi osetljivi period,kada prodje prvi trimestar bice lakse.Pokusaj da se ne nerviras oko toga.Imaj u vidu da ti se materica siri,nosis dve bebe,hormoni divljaju...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here