Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2013 10:46:01
|
|
|
|
NadaR
|
Stvarno ?! Ja sam iz Prnjavora ,tj iz Mravice . Sad zivim u Trnu .
< Poruku je uredio Nada RR -- 3.4.2013 10:47:24 >
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2013 10:51:06
|
|
|
|
ivaMark
|
Juce sam prosla bas kroz Trn
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2013 10:57:38
|
|
|
|
Dada81
|
Kako ste slatke,sad tek vidim sliku od prosle godine! Ja sam blize dragoj nam Srbiji ,mada i do tamo trebam 2 sata,a do Banjaluke i 4h gotov...
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2013 11:03:34
|
|
|
|
ivaMark
|
Dado.. u kom delu mu to dodjes?
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2013 12:45:56
|
|
|
|
dijana1*
|
IvaMark bilo bi lepo da dodjes, sto nas je vise to bolje Nado ja isto mogu lako da se uklopim, a gde su nam Anajid, LO, Malenac, World ima li jos neko. Zenice javite se
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2013 12:46:51
|
|
|
|
dijana1*
|
Dado na bus i dodji nam
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2013 12:55:42
|
|
|
|
ivaMark
|
Dijana, bilo bi lepo i ja kazem, samo da se ukolpi mm sa poslom jer nema sanse da ja vozim , ove nedelje radi prvu... trebalo bi i u subotu da je tako...
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 4.4.2013 7:44:36
|
|
|
|
dijana1*
|
Hoce li jos neko na kaficu? Zene gde ste
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 4.4.2013 12:08:17
|
|
|
|
ivaMark
|
Nema nikoga
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 4.4.2013 12:17:32
|
|
|
|
World
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Kako ste slatke,sad tek vidim sliku od prosle godine! Ja sam blize dragoj nam Srbiji ,mada i do tamo trebam 2 sata,a do Banjaluke i 4h gotov... gdje zivis dado?
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 4.4.2013 12:20:06
|
|
|
|
World
|
ja sam za pijenje kafe... jeste li imale u vidu neko mjesto gdje mozemo povesti djecu ili idemo solo?
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 4.4.2013 12:23:31
|
|
|
|
little_one
|
Hej, ja i ne vidjeh da se ova tema podigla! Ja sam za kaficu, subota mi odgovara...samo sto World kaze...gdje cemo? Meni odgovara sve izmedju 3 i 7 popodne u tom periodu sam slobodna
< Poruku je uredio little_one -- 4.4.2013 12:24:40 >
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 4.4.2013 12:25:45
|
|
|
|
dijana1*
|
Super Sta mislite ima igraonica u Boski, teta ih cuva a mi odmah pored igraonice pijemu kafu. Sto je najbitnije vidimo ih sve vreme I ne mogu nam pobeci
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 4.4.2013 12:29:14
|
|
|
|
World
|
ova moja svakako jos ne moze da bjezi... mislim da se ne mozemo kolicima popeti u bosku?! ali moze se i ostaviti sa tajom kod kuce nakratko.. za nuzdu...
< Poruku je uredio World -- 4.4.2013 12:30:02 >
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 4.4.2013 12:33:38
|
|
|
|
little_one
|
Moze se s kolicima gore, samo treba biti snalazljiv Ja nisam planirala da vodim Andreu, jos mi je mala a tajo ce da je pricuva kuci...samo jedino mogu u ovom vremenskom rasponu...izmedju 3 i 7 popodne - valjda je dovoljno
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 4.4.2013 12:45:13
|
|
|
|
ivaMark
|
Znaci, ima nas mogla bih i ja tako popodne, ali sa malim zakasnjenjem, jer mm radi do pola tri... pa dok stignemo, znaci oko cetiri bih mogla da budem tu
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 4.4.2013 12:56:00
|
|
|
|
little_one
|
Cetiri i meni odgovara...:) Hocemo li u 4 gore u boski kod igraonice??? Nadam se da ce se jos zena prijaviti! Jel treba rezervisati sto gore? Cisto da imamo pogled na igraonicu zbog mama koje dolaze s klincima?
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 4.4.2013 13:33:32
|
|
|
|
Dada81
|
IvaMark,Dijana,World,Little one drage moje,Bijeljina-Brcko sam vam ja,daleko svima,a neka sredina..
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 4.4.2013 13:41:24
|
|
|
|
World
|
uu super, meni nije daleko, ja sam ti u bn cesto...
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 4.4.2013 13:54:52
|
|
|
|
Dada81
|
Jesi,super.Javi se kad budes tu,nadam se samo da ces me uhvatiti kad sam slobodna,bice mi drago.
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 4.4.2013 14:33:37
|
|
|
|
ivaMark
|
Dado, jeste malko daleko.. znam kada putijem za Srbiju da mi je skoro pa kuci sam
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 4.4.2013 15:50:05
|
|
|
|
dunja RR
|
I čekamo sličice
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 4.4.2013 15:54:51
|
|
|
|
dijana1*
|
Naravno da ce biti I slike Dolaze : Nada RR IvaMark LO World Dijana1 RR Malenac, Anajid hocete li I vi? Onda ni ja necu voditi Vuka jer on tada spava I zao mi je da ga cimam.
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 4.4.2013 16:02:46
|
|
|
|
NadaR
|
Meni bi M. trebao na vikemd u Prnjavor tako da dolazim sama da se ispricam bez jurnjave .
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 4.4.2013 16:12:47
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark Dado, jeste malko daleko.. znam kada putujem za Srbiju da mi je skoro pa kuci sam Bas tako draga moja..A,za ove lepe susrete,ja sam uvek ni na nebu ni na zemlji..A,jednom ce me zapasti valjda da nekom prisustvuje ,lepo mi se provedite Anajid nam je bas zaposlena oko decice,puna kuca,mada ko zna,nije se duze javljala. Dijana,ja tek sad vidim da si RR
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?