Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 10:12:03
|
|
|
|
anajid
|
Ma Dijana nije bitno,niko nece potrefiti u minut.
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 10:13:53
|
|
|
|
dijana1*
|
Ok, vidimo se
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 10:14:42
|
|
|
|
NadaR
|
Vazi , ti skreni u nasu ulicu kod Slatke kuce pa cemo se sresti .
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 14:00:29
|
|
|
|
anajid
|
Evo vratih se sa susreta,bilo je super,bas smo s efino druzile ali mi je brzo proslo.Gagi.NadaRR i Dijana1 su sve tri smrsale od proslog puta,jedino sam se ja udebljala .Bas su mi se nekako prolepsale.Deca su bila super,Gagina Anastasija je bila Vukova licna dadilja a Milos Nadin nam nije prisao,bio je super.Uglavnom fino druzenje,ponovicemo opet.
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 14:02:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Niste se slikale?
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 14:06:31
|
|
|
|
anajid
|
Jesmo,stavice Dijana1 slike kad se javi.
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 14:36:20
|
|
|
|
NadaR
|
Evo i mene .. Super je bilo , bas smo se ispricale . Sada se vec dobro poynajemo pa smo skroz opustene . Moje dijete me skroz iznenadilo , igrao se sa djecom pa sam mogla opusteno da popijem kafu . Anajid , nasa drugarica ,buduca mama duplica blista . Divna trudnica Dijana i Gagi su kao djevojcurci . Dijanin Vuk je presladak . Anastasija je velika djevojka .Odusevila me koliko je imala strpljenja za Vuka . Gagi moze odmah jos jednu bebu . Dogovorile smo ubrzo novi susret
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 14:54:05
|
|
|
|
magnetic
|
Joj Bosanke moje,sto bih ja volela da vas sve upoznam.Prvom prilikom kad zapalim za Bosnu kod rodbine ima zbog mene da se okupite
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 14:58:11
|
|
|
|
anajid
|
Magnetic ,samo se javi,povescemo svu decu i ako treba iznajmiti dadilju da se lijepo ispricamo i druzimo.
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 15:00:55
|
|
|
|
magnetic
|
Dogovoreno
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 15:18:08
|
|
|
|
dijana1*
|
Evo i mene da se javim Bilo je fenomenalno, trebala sam ici u Sarajevo ali nisam, zakasnila sam (otisao je mm), ne mogu da verujem kako je vreme brzo proslo Anastasiji sam duzna najvecu cokoladu, popila sam cak 2 kafe , prepametna je i preslatka Nado generacijo Milos se bas lepo zaigrao cak je bio i malo tuzan sto moramo kuci. Gagi jos jednom super izgledas i nemas potrebe biti na dijeti , i da pohvalim Gagi nije bila u stiklama Anajid nasa slatka dupla trudnica Nadam se da cemo se uskoro ponovo dogovoriti i da ce nam doci Andrija i Kristina A Anajid ce okaciti slike posto ja ne mogu ssa ttableta.
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 15:26:28
|
|
|
|
anajid
|
Evo i nas
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 15:28:10
|
|
|
|
dijana1*
|
Ne smem ni da kazem sta je Vuk sve pojeo
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 15:30:52
|
|
|
|
anajid
|
Nema nam Gagi i ona se najela cipsa i pojela djeci sve cokolade Gagi ne ljuti se na mene molim te ,dobices jecmenik na oku! Ja se samo salim
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 15:32:57
|
|
|
|
NadaR
|
Najsladji je poljubac
|
|
[Obrisana poruka] 21.4.2012 15:37:56
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 21:54:25
|
|
|
|
branki*
|
bosno bas ste slatke !super sto ste se opustile i uzivale
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 22:17:02
|
|
|
|
dijana1*
|
Hvala Gagi Sta god ona hoce samo da popijem kafu
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 17.2.2013 12:28:02
|
|
|
|
anajid
|
Banjalucanke gdje ste?Kad cemo mi jedan sastanak?Nado imas li evidenciju,koliko nas ima? Samo se mi ne sastajemo
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 17.2.2013 17:58:51
|
|
|
|
NadaR
|
Bilo bi super da se druzimo Ne znam gdje nam je Dijana , u BL ili za stalno u BG? Vidjela sam da ima sve vise djevojaka iz BL, nadam se da ce biti raspolozene za druzenje. Samo da se rijesimo ove zimoce pa cemo se vec organizovati
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 18.2.2013 0:28:53
|
|
|
|
dijana1*
|
Nado, Anajid Ja sam sada u BG ali cesto idem u BL, na svakih mesec - mesec ipo dana. Kada dodjem javljam se pa ako budete raspolozene doogovoricemo se za kafenisanje Ljubim vas
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2013 9:30:50
|
|
|
|
dijana1*
|
Banjalucanke hocemo li da organizujemo kaficu Dunja je poslala pokloncice za Naduu I LO pa bih ja to ponela da vam predam.
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2013 10:12:36
|
|
|
|
ivaMark
|
RR cure, hocu i ja da se druzim i ovako ne poznajem nikoga i to me ubija ovde (ali dobro, znala sam ja to i pre udaje ) Iz Srbije sam, udata tu kod vas, okolina B. Luke.. samo-termin za se blizi pa ne verujem nesto da cu uspeti da se uklopim ali eto, cisto da me imate u vidu. Velikiii pozdrav
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2013 10:26:59
|
|
|
|
NadaR
|
Ivamark, gdje si ti ? Na kojoj strani? Sta mislite da kafenisemo u subotu? Moje dijete je najstarije pa se mogu prilagoditi.
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2013 10:35:03
|
|
|
|
ivaMark
|
Prnjavor... malo mi je problem jer nema sanse da voziiim do B. Luke tako da bih morala sa mm da se uklopim a on radi... a bas bih volela
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?