Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 10:12:03
|
|
|
|
anajid
|
Ma Dijana nije bitno,niko nece potrefiti u minut.
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 10:13:53
|
|
|
|
dijana1*
|
Ok, vidimo se
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 10:14:42
|
|
|
|
NadaR
|
Vazi , ti skreni u nasu ulicu kod Slatke kuce pa cemo se sresti .
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 14:00:29
|
|
|
|
anajid
|
Evo vratih se sa susreta,bilo je super,bas smo s efino druzile ali mi je brzo proslo.Gagi.NadaRR i Dijana1 su sve tri smrsale od proslog puta,jedino sam se ja udebljala .Bas su mi se nekako prolepsale.Deca su bila super,Gagina Anastasija je bila Vukova licna dadilja a Milos Nadin nam nije prisao,bio je super.Uglavnom fino druzenje,ponovicemo opet.
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 14:02:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Niste se slikale?
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 14:06:31
|
|
|
|
anajid
|
Jesmo,stavice Dijana1 slike kad se javi.
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 14:36:20
|
|
|
|
NadaR
|
Evo i mene .. Super je bilo , bas smo se ispricale . Sada se vec dobro poynajemo pa smo skroz opustene . Moje dijete me skroz iznenadilo , igrao se sa djecom pa sam mogla opusteno da popijem kafu . Anajid , nasa drugarica ,buduca mama duplica blista . Divna trudnica Dijana i Gagi su kao djevojcurci . Dijanin Vuk je presladak . Anastasija je velika djevojka .Odusevila me koliko je imala strpljenja za Vuka . Gagi moze odmah jos jednu bebu . Dogovorile smo ubrzo novi susret
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 14:54:05
|
|
|
|
magnetic
|
Joj Bosanke moje,sto bih ja volela da vas sve upoznam.Prvom prilikom kad zapalim za Bosnu kod rodbine ima zbog mene da se okupite
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 14:58:11
|
|
|
|
anajid
|
Magnetic ,samo se javi,povescemo svu decu i ako treba iznajmiti dadilju da se lijepo ispricamo i druzimo.
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 15:00:55
|
|
|
|
magnetic
|
Dogovoreno
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 15:18:08
|
|
|
|
dijana1*
|
Evo i mene da se javim Bilo je fenomenalno, trebala sam ici u Sarajevo ali nisam, zakasnila sam (otisao je mm), ne mogu da verujem kako je vreme brzo proslo Anastasiji sam duzna najvecu cokoladu, popila sam cak 2 kafe , prepametna je i preslatka Nado generacijo Milos se bas lepo zaigrao cak je bio i malo tuzan sto moramo kuci. Gagi jos jednom super izgledas i nemas potrebe biti na dijeti , i da pohvalim Gagi nije bila u stiklama Anajid nasa slatka dupla trudnica Nadam se da cemo se uskoro ponovo dogovoriti i da ce nam doci Andrija i Kristina A Anajid ce okaciti slike posto ja ne mogu ssa ttableta.
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 15:26:28
|
|
|
|
anajid
|
Evo i nas
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 15:28:10
|
|
|
|
dijana1*
|
Ne smem ni da kazem sta je Vuk sve pojeo
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 15:30:52
|
|
|
|
anajid
|
Nema nam Gagi i ona se najela cipsa i pojela djeci sve cokolade Gagi ne ljuti se na mene molim te ,dobices jecmenik na oku! Ja se samo salim
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 15:32:57
|
|
|
|
NadaR
|
Najsladji je poljubac
|
|
[Obrisana poruka] 21.4.2012 15:37:56
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 21:54:25
|
|
|
|
branki*
|
bosno bas ste slatke !super sto ste se opustile i uzivale
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.4.2012 22:17:02
|
|
|
|
dijana1*
|
Hvala Gagi Sta god ona hoce samo da popijem kafu
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 17.2.2013 12:28:02
|
|
|
|
anajid
|
Banjalucanke gdje ste?Kad cemo mi jedan sastanak?Nado imas li evidenciju,koliko nas ima? Samo se mi ne sastajemo
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 17.2.2013 17:58:51
|
|
|
|
NadaR
|
Bilo bi super da se druzimo Ne znam gdje nam je Dijana , u BL ili za stalno u BG? Vidjela sam da ima sve vise djevojaka iz BL, nadam se da ce biti raspolozene za druzenje. Samo da se rijesimo ove zimoce pa cemo se vec organizovati
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 18.2.2013 0:28:53
|
|
|
|
dijana1*
|
Nado, Anajid Ja sam sada u BG ali cesto idem u BL, na svakih mesec - mesec ipo dana. Kada dodjem javljam se pa ako budete raspolozene doogovoricemo se za kafenisanje Ljubim vas
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2013 9:30:50
|
|
|
|
dijana1*
|
Banjalucanke hocemo li da organizujemo kaficu Dunja je poslala pokloncice za Naduu I LO pa bih ja to ponela da vam predam.
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2013 10:12:36
|
|
|
|
ivaMark
|
RR cure, hocu i ja da se druzim i ovako ne poznajem nikoga i to me ubija ovde (ali dobro, znala sam ja to i pre udaje ) Iz Srbije sam, udata tu kod vas, okolina B. Luke.. samo-termin za se blizi pa ne verujem nesto da cu uspeti da se uklopim ali eto, cisto da me imate u vidu. Velikiii pozdrav
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2013 10:26:59
|
|
|
|
NadaR
|
Ivamark, gdje si ti ? Na kojoj strani? Sta mislite da kafenisemo u subotu? Moje dijete je najstarije pa se mogu prilagoditi.
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2013 10:35:03
|
|
|
|
ivaMark
|
Prnjavor... malo mi je problem jer nema sanse da voziiim do B. Luke tako da bih morala sa mm da se uklopim a on radi... a bas bih volela
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?