Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 20.8.2010 13:23:14
|
|
|
|
dijana1*
|
Ja potvrdjujem da cu doci sa svojim decakom, ako bude plakao vredi za njih 10 Samo ja nikoga ne znam, kako cu vas prepoznati? Jel se vi svi znate ?
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 20.8.2010 14:36:20
|
|
|
|
pepino
|
Ovako;Gagi i Eugi se znaju! Ja znam licno i personalno samo Bluku Al vas sviju znam sa foruma kako izgledate,pa i ti Dijana trazi slike ostalih (mene i Bluke nema u javnim albumima,ako hoces poslacu ti PP sa mojim albumom,da vidis kako ja izgledam,ako ti ista znaci,jer cu mozda i kasniti )? Ja imam broj tel. od Gagi,Bluke i Eugi,pa cu ih svakako zvati i dati im mog puza na tel. da mu objasne gdje ste
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 20.8.2010 14:49:30
|
|
|
|
dijana1*
|
Jednostavno gde bude najvise dece tu ste
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 20.8.2010 14:51:08
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 Jednostavno gde bude najvise dece tu ste Ma da,skontacemo se nekako valjda,ajd ako hoces poslacu ti sad preko PP moj br.tel. pa zovi ako se ne snadjes i ako ti zatreba pomoc!?
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 20.8.2010 14:57:51
|
|
|
|
dijana1*
|
Pepino moze
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 20.8.2010 15:02:16
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 Pepino moze Poslala
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 20.8.2010 21:02:30
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 20.8.2010 21:18:42
|
|
|
|
anajid
|
Vidimooooo seeeeeeeeeee!
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 20.8.2010 21:26:19
|
|
|
|
pepino
|
Vidimo,Gagi zovem te ako ne uspijemo naci gdje ste da nam objasnis!
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 20.8.2010 21:53:04
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 20.8.2010 22:01:56
|
|
|
|
dunja RR
|
jedva čekam sličice Pepi, hoćeš li se slikati?
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 20.8.2010 22:02:45
|
|
|
|
dijana1*
|
Da potvrdimo i mi dolazimo Jedva cekam da vas upoznam uzivo
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 20.8.2010 22:18:10
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR jedva čekam sličice Pepi, hoćeš li se slikati? Iskrena da ti budem Dunja nadala sam se da ce doci i Bluka,pa ako ona pristane posto je samozatajna i ja bi,ali ona najvjerovatnije nece moci doci,pa ne znam Nosim aparat obavezno i slikam nas,a da mene postave ne znam,ne krijem se od vas,vec mi bezveze da neko ko me poznaje naleti na mene i da cita moje probleme,moje kukanje itd....
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 20.8.2010 23:28:12
|
|
|
|
bluka
|
drage djevojke, imala sam veliku želju doći da vas upoznam, ali mi se, izgleda, ne da. imali smo nesrećan slučaj u porodici, i nisam sigurna da ću naći malo slobodnog vremena da dođem. u svakom slučaju, lijepo se družite. a biće, nadam se, još prilika i za mene.
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.8.2010 8:26:30
|
|
|
|
pepino
|
Bice Bluka! Ja sam vam najdalje pa sam cesto dole,a vi mozete da se vidite cesto,sve ste relativno blizu! Da sve bude ok,a vidjecemo se!
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 21.8.2010 8:51:01
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.8.2010 8:53:17
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: gagi Ajde pa se jos malo vidimo Ja od 7 ne mozem spavati,od uzbudjenje,imam tremu Gagi kakvo je vrijeme,sta ti oblacis danas? Da se znam orjentisati,znam da su najavili lijepo vrijeme,ali ovde od jutros tmurno,neka maglustina se navila
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 21.8.2010 8:56:35
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.8.2010 8:59:07
|
|
|
|
pepino
|
Ma znam,al nekako mi malo neugodno,kao dejt na slijepo,sta cu kad sam takva,ispocetka stidljiva,al kad se opustim... Meljem za 5! Znaci moze minjak!?
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 21.8.2010 9:01:29
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.8.2010 9:07:31
|
|
|
|
pepino
|
Odo i ja da se sminkam malo,cekam dragog da doruckujemo pa krecemo,vidjamo se!
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 21.8.2010 22:04:33
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.8.2010 22:09:40
|
|
|
|
dijana1*
|
Gagi Kada smo kod komsija upravo su zavrsili I meni su sve devojke super Pepino, Gagi, Anajid, Tijana
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 21.8.2010 22:11:02
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.8.2010 22:11:09
|
|
|
|
pepino
|
Evo mene ko je pito za mene!? Zene ja dosla kuci,pa na selo,glava me zabolila,maloprije sam proliv da prostite dobila,mora da sam neki virus zakacila,haraju mojim gradom Sad ce i slikice ako ne budem zaboravila kako se stavljaju
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?