Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 20:53:18
|
|
|
|
pepino
|
Mene bas i ne zovu,al mogu ti reci da nisam bas za slikanja i stavljanja na forum slika sa susreta,ne zbog cura sa foruma vec zbog drugih ljudi i mnogih stvari,recu vam to kad se vidimo
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 13.8.2010 20:58:52
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 21:00:36
|
|
|
|
bluka
|
ako mame dolaze sa klincima, najbolje da one predlože.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 13.8.2010 21:02:03
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 21:03:43
|
|
|
|
bluka
|
onda mogu i ja sestrične pa da bude pravi cirkus
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 21:05:54
|
|
|
|
bluka
|
IZVORNA PORUKA: gagi Jao ako ja povedem djecu to ce biti cirkus,vec kontam da zovem mamu e, a da ti nisi moja sestra???
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 13.8.2010 21:06:07
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 13.8.2010 21:07:16
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 21:10:32
|
|
|
|
bluka
|
šapnuću ti na druženju. ozbiljno, ako dolazite sa podmlatkom, znate gdje vam je najbolje sa njima.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 13.8.2010 21:11:30
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 21:38:13
|
|
|
|
pepino
|
Kako god odlucite,a povedite slobodno,mi cemo cuvati,bice djeca dobra
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 14.8.2010 5:43:48
|
|
|
|
dijana1*
|
Devojke i ]ja bih da se druzim sa vama ako me primate Bebica je malo porasla i sada redovno setamo
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 14.8.2010 10:21:51
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 14.8.2010 13:37:17
|
|
|
|
NadaR
|
Ja ne znam gdje su ti baloni Nikad ne idem tamo , nekako mi nije ni usput a i nemam nikog tamo ! objasnite mi to pa dolazimo Mishko i ja ..
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 14.8.2010 15:31:33
|
|
|
|
pepino
|
A jel kad kazes kod Rebrovca mislis na Rebrovacku crkvu ili? A za balone prvi put cujem,ali nema veze,gdje god da dogovorite objasnicete mi otprilike gdje se nalazi i mm ce naci,bolje poznaje B.L. od mene pa mislim da nista nece biti problem!
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 14.8.2010 16:07:16
|
|
|
|
anajid
|
Joj ni ja ne znam gdje su ti baloni,neka nam Gagi objasni,pa ce dodjemo!Ima li jos nekog iz okoline da bi sa nama?Ja znam Strelitizia ili tako nesto,ko jos?
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 14.8.2010 16:59:19
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 14.8.2010 17:44:39
|
|
|
|
eugenija
|
Ebo vas život, ove moje banjalučanke nisu normalne nikako Sa Gagi sam izašla jedno veče, i ženi pade na pamet u ponoć da zove muža da nas upozna I navalila, vi ste isti, vi ste isti, moraš ga upoznati .. I ebote, dođe čovek Kad ono, stvarno mi isti Napričasmo se mi pošteno ostatak večeri I u autu dok nas je vozao, reče ženi, pa Eugenija je moja ljubavnica .. Uglavnom, super je lik, imali smo dosta zajedničkih tema! Ali ipak je Gagi moja drugarica i nju više volim A i njih dvoje su pravi tim! Onda na Demofestu nabasam na Jelenu038, i ona sa mužem Jaooo, moraš upoznati Eugeniju, reče mu ona, i kaže meni, čak sam otvarala po rr neke linkove sa tvojim slikama i pokazivala te mužu da vidi jel te možda zna, gradska raja, ovo, ono Ajd dobro, ok je i on, nasmijan tip, nije mu lako sa ovom malom beštijom Kad u neka doba stiže meni sms od Jece: Evo nas na livadici, ajd dođi Naravoučenije: Ekipa je u BL - dođite i posjetite blentavu raju
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 14.8.2010 21:28:06
|
|
|
|
anajid
|
Eugi
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 15.8.2010 9:56:51
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 16.8.2010 10:42:37
|
|
|
|
bluka
|
IZVORNA PORUKA: gagi Drage moje to je kod rebrovacke crkve.Prede se most ima kafic marko polo,ide se stazom kraj vrbasa pa na lijevu stranu ima tih stvarcica u'za djecu.Uglavnom razmjenicemo telefone pa se dogovorimo sada mi odosmo na balone ja znam gdje je to.
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 16.8.2010 10:49:40
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: bluka IZVORNA PORUKA: gagi Drage moje to je kod rebrovacke crkve.Prede se most ima kafic marko polo,ide se stazom kraj vrbasa pa na lijevu stranu ima tih stvarcica u'za djecu.Uglavnom razmjenicemo telefone pa se dogovorimo sada mi odosmo na balone ja znam gdje je to. Sta ti vrijedi sto znas kad ces se izvuci da ne dodjes na kraju!?
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 16.8.2010 10:51:24
|
|
|
|
bluka
|
a možda vas mogu dvogledom špijunirati sa svog balkončića.
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 16.8.2010 10:57:42
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: bluka a možda vas mogu dvogledom špijunirati sa svog balkončića. To ce sigurno biti prije nego sto ces se pojaviti
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 16.8.2010 15:15:08
|
|
|
|
anajid
|
Ja i dalje ne znam,ali znam gde je Rebrovacka crkva,pa snaci cu se nekako!Onda jel dovodimo decu?Da znam da li da povedem Andriju ili ne?
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?