Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 15:03:07
|
|
|
|
NadaR
|
I ja hocu da se druzim ...
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 15:04:02
|
|
|
|
bluka
|
možda vam se i ja, samozatajno, pridružim.
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 15:04:22
|
|
|
|
pepino
|
Nado dogovorite vrijeme i mjesto,pa cu gledati da dodjem!
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 15:05:16
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: bluka možda vam se i ja, samozatajno, pridružim. Ma ne vjerujem! Ja i ti idemo,al da ne postavljaju nase face na RR,moze???
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 13.8.2010 15:06:25
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 15:07:50
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: gagi A tu steeeeeeeeeeeeeeeeeeee ,jel ja opet vrsim organizaciju susreta sram vas bilo tacno me sramota ...
|
|
[Obrisana poruka] 13.8.2010 15:09:11
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 15:10:43
|
|
|
|
bluka
|
IZVORNA PORUKA: gagi A tu steeeeeeeeeeeeeeeeeeee ,jel ja opet vrsim organizaciju susreta sram vas bilo pa, nećemo mi 'nove' valjda da organizujemo. ne znamo kako se to radi. pepi, na dolasku ćemo pretražiti prisutne i oduzeti sve aparate koje mogu da fotografišu.
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 15:12:49
|
|
|
|
NadaR
|
Ja mozEM svaki dan popodne ili ujutru ranije zbog vrucine ... Ipak ,mislim da je bolje popodne ..
|
|
[Obrisana poruka] 13.8.2010 15:13:34
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 15:15:36
|
|
|
|
NadaR
|
Hm... drugarice , pa sta radite ovaj vikend?
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 15:15:40
|
|
|
|
pepino
|
Gagi necem da se eksponiram po internetu Bluka vazi Ej zenice dogovorite se,pa javite,ja odo da ruckam,dosao mi puz,ja vikendom ne radim,radnim danima radim do pola 5 pa gledajte da mi nastelite termin
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 15:16:53
|
|
|
|
*Alexx*
|
Pozdravite mi Eugeniju, ako dodje
|
|
[Obrisana poruka] 13.8.2010 15:19:02
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 15:22:26
|
|
|
|
bluka
|
ja sutra već rezervisana i neki se roštilj spominje za nedjelju. i ja sam za prijepodne ili predveče, na vrućinu ne smijem.
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 15:25:00
|
|
|
|
dunja RR
|
obradovala me tema kada je ugleadh, nije vas dugo bilo na kafi u B.L, jupiiiii.....
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 15:47:08
|
|
|
|
NadaR
|
Ja samo ne mogu u cetvrtak .. odoh u svoj kraj na vasar
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 20:31:33
|
|
|
|
anajid
|
Evo i meneeeeeeeeee,hocu da s edruzim!Dogovorite vreme i mesto,prosli put nisam mogla bebac bio malen,a sada porastao,jupi!
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 20:33:10
|
|
|
|
pepino
|
Ajd onda vidite sledeci vikend,subota ili nedelja,koji vama termin odgovara,javite i ja cu se potruditi da dodjem
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 20:38:03
|
|
|
|
anajid
|
Moze meni odgovara sledeci vikend!Gagi hajde draga organizuj,ti vec imas iskustva sa tim!Ili Nadaa,svejedno!Bas se radujem!
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 20:38:50
|
|
|
|
anajid
|
Meni odgovara subota!Ali moze i nedelja ako se svi drugi sloze!
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 20:40:48
|
|
|
|
pepino
|
I meni je svejedno,nemam nista u planu za sledeci vikend,nadam se da nece ni iskrsnuti! Ajde javljajte Banjalucanke mjesto i vrijeme,kad skontate pisite
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 20:47:06
|
|
|
|
bluka
|
i moji planovi još nisu dobacili do sledećeg vikenda!
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 20:48:21
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: bluka i moji planovi još nisu dobacili do sledećeg vikenda! Ma ti ces nas vjesto izbjeci koda gledam!
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 13.8.2010 20:51:09
|
|
|
|
bluka
|
zovu me 'samozatajna'
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?