Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.8.2010 22:18:20
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: gagi IZVORNA PORUKA: dijana1 Gagi Kada smo kod komsija upravo su zavrsili I meni su sve devojke super Pepino, Gagi, Anajid, Tijana Bar ti nije dosadno ma ko ce to vise slusati
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.8.2010 22:19:06
|
|
|
|
dijana1*
|
Pepino stavi neku gde smo fino ispale Ako ima
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.8.2010 22:27:03
|
|
|
|
pepino
|
Zene imam problem da kopiram kod slike,budite strpljive,nadam se da cu uspjeti veceras! Dijana nemam puno slika,stavicu sve koje sam uslikala,ti imas samo na jednoj!
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.8.2010 22:32:26
|
|
|
|
pepino
|
Evo prvo da vidim hocu li uspjeti Gagi i Dijana(Anajid) i naravno Dijanin ljepotan
< Poruku je uredio pepino -- 21.8.2010 22:33:37 >
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.8.2010 22:42:19
|
|
|
|
pepino
|
I opet oni I mali medenko
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.8.2010 22:54:41
|
|
|
|
pepino
|
Gagi i Tatjana(Dijanina sestra) Vuk sa mamom (Dijana1) Vuk I jos jednom Vuk
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.8.2010 22:57:17
|
|
|
|
dijana1*
|
Jaoooo vidi nas Svi su slatki ali bebice su posebne
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.8.2010 23:04:34
|
|
|
|
pepino
|
Teta Gagi i mali mis Neki uljez i Vuk I meni najljepsa slika,pogledajte samo te osmjehe
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.8.2010 23:07:52
|
|
|
|
pepino
|
Eto zenice toliko od mene,to su sve slike
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.8.2010 23:23:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Prelepe ste Pepi koja si ti ali stvarno pitam, ne mogu te naći?
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 21.8.2010 23:25:51
|
|
|
|
pepino
|
Pa kako Dunja kad sam sve lijepo objasnila?
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 22.8.2010 0:06:23
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: pepino Pa kako Dunja kad sam sve lijepo objasnila? ko je ovaj uljez
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 22.8.2010 0:07:13
|
|
|
|
dunja RR
|
sumnjam da si ti uljez po jednoj tvojoj osobini ( fizičkoj) koju si naglasila
< Poruku je uredio dunja RR -- 22.8.2010 0:21:01 >
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 22.8.2010 10:12:08
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR sumnjam da si ti uljez po jednoj tvojoj osobini ( fizičkoj) koju si naglasila Kojoj?
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 22.8.2010 10:20:13
|
|
|
|
Lu
|
Viti ti ljepotica iz Banjaluke Ženske jeste vi punoljetne Ipak, mali miš i Vuk su najslađi Eugi nije bila s vama?
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 22.8.2010 10:20:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Uljez, pa ti si prelepa
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 22.8.2010 10:21:16
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Viti ti ljepotica iz Banjaluke Ženske jeste vi punoljetne Ipak, mali miš i Vuk su najslađi Eugi nije bila s vama? Nije Lu,nije se javila!Ja sam mislila da ce se cuti sa Gagi,da ce mozda doci,ali nije
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 22.8.2010 10:22:19
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Uljez, pa ti si prelepa Hvala Sanjice,nisam bas nesto lijepo ispala,ali dobro.... Sad cete me zvati ,,uljez,,
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 22.8.2010 10:25:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma, sta nisi dobro ispala. Nikad nismo zadovoljne. Da ti pokazem ja moje slike, pa ces videti sta je losa slika.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 22.8.2010 10:26:08 >
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 22.8.2010 10:27:15
|
|
|
|
pepino
|
Sad cu ti poslati PP A za to si u pravu,ja nekada ispadnem i gora,al ova je slika ,,onako,,
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 22.8.2010 11:24:52
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 22.8.2010 11:30:04
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: pepino IZVORNA PORUKA: dunja RR sumnjam da si ti uljez po jednoj tvojoj osobini ( fizičkoj) koju si naglasila Kojoj? hahahahaha, pa spominjala si da si vitka ali sa malo većim, hm pa znaš, sojkama to mi liči na uljeza...... uljez je mnogo sladak
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 22.8.2010 11:32:07
|
|
|
|
LillyT
|
ŽenMske (sada onaj smajli koji iskolači oči) baš ste...vauuuuu. I sve ste slatkice, sve do jedne
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 22.8.2010 11:38:12
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: pepino IZVORNA PORUKA: dunja RR sumnjam da si ti uljez po jednoj tvojoj osobini ( fizičkoj) koju si naglasila Kojoj? hahahahaha, pa spominjala si da si vitka ali sa malo većim, hm pa znaš, sojkama to mi liči na uljeza...... uljez je mnogo sladak Pa tako je,noge i ruke su mi malo mrsave,ne puno,a grudi mi jesu vece naspram tijela,nek se izjasne ostale Gagi moras tako ispasti kad nisi bila raspolozena da se slikas Al ne zezaj,dobro si ispala,jedino na onoj slici sto drzis bebana si zazmirila,pa sta,al sto jest jest ljepsa si uzivo!Prava slatkica Lillyt hvala
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 22.8.2010 12:21:06
|
|
|
|
anajid
|
Cure susret je bio za 10!Meni je bilo odlicno!Slike su prelepe,a ti Gagi ne zezaj super si!Mada si uzivo puno lepsa,komad i po ! @Pepi je jako slatka,komunikativna,iskrena,zanimljiva!Sa sve sojkama,ohoho,extra ! @Dijana mi isto u pocetku delovala stidljiva,ali nas oborila sa pricom o svojim susedima ! @Gagi,strpljiva,stalozena,smirena!Napusile se kao nikad! Ljubim vas i da uskoro ponovimo susret u malo vecem drustvu!
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?