STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Od đačića do đaka

Poruka

lesica -> STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (10.2.2015 15:05:02)

Kompanija STABILO nagradiće 3 Ringerajina člana, koja budu dala najveći doprinos forumu rubrike Dete, sa po poklon paketom školskog pribora u vrednosti od 3.500 RSD! Takmičenje traje od 10.2. do 10.3.2015. (zaključno sa 10.3.), a pravo učešća imaju svi registrovani Ringerajini članovi.

[img]http://www.dodaj.rs/f/2w/U7/Xurhk2f/stabilo-gift-paket.jpg[/img]

Šta je potrebno da uradite da bi ste postali dobitnik jedne od sjajnih nagrada?

Najpre trebate da budete član Ringeraje, zatim trebate biti ulogovani i što aktivniji na forumu rubrike Dete, što znači da u periodu takmičenja napišete što veći broj postova u okviru foruma rubrike Dete, jer će vas upravo postovi odvesti do sjajnih STABILO nagrada!

Što se objava na forumu tiče, bitno je da budu sadržajne i da odgovaraju temi! U protivnom, biće obrisane i neće se smatrati validnim za takmičenje. Podrazumeva se da se poštuju Opšti uslovi i pravila korišćenja foruma.

I korisnici iz inostranstva mogu učestvovati u takmičenju, a ukoliko osvoje nagradu, ista se šalje na adresu u Srbiji (rodbina, prijatelji). Nakon završetka takmičenja, nagrade će biti poslate na adrese dobitnika (poštarinu plaća sponzor).
Istražite Ringerajin forum rubrike Dete OVDE i videćete koliko sjajnih oblasti i tema je tu! Tema u kojima ćete naći mnogo korisnih saveta ali i tema koje ćete baš vi obogatiti korisnim informacijama.

Pratite STABILO temu i novosti u okviru nje! Podelite iskustva sa nama a vezana za STABILO proizvode!

Tastature i miševe u ruke i bacite se na posao!

Pišite, pišite, pišite ...

Pročitajte više >>>

marketing RR -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (10.2.2015 15:17:48)

Pišite drage mame, STABILO vas daruje vrednim nagradama [sm=bravo.gif]

Peace* -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (10.2.2015 15:27:00)

[sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif]

serpica -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (10.2.2015 15:37:46)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] odlicna nagrada

lesica -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (10.2.2015 15:40:41)

Da znate da jeste odlična nagrada!!!

Sad se samo aktivirajte i piskarajte u forumu dete ( sve nešto zaboravljamo tu da pišemo)

I srećnooo!!!

veselicaa -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (10.2.2015 16:16:20)

Prelepa nagrada,bravo za Stabilo i Ringeraju [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Moja A.ima stabilo easy,kupili smo joj jos u prvom razredu i ne menja je.
Posebno mi je drago sto ce se malo aktivirati tema Dete jer cesto budem u situaciji da nemam sta da pisem,jer uglavnom clanice imaju bebe a moje smizle su velike.A bas bih volela da podelim iskustva sa mamama koje imaju djake i predskolce.

vikiveki -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (10.2.2015 19:15:03)

[sm=bravo.gif] za ovako lepe nagrade. Ja od mojih školaraca i ne mogu više da budem aktivna na forumu kao nekada ali slažem se sa ostalima da malo više treba aktivirati forum Dete[sm=bravo.gif]

Figaro88 -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (10.2.2015 20:21:35)

Super nagrada[sm=bravo.gif]

lanajelena -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (11.2.2015 11:47:35)

Wow odlicna nagrada,konacno ce zaziveti i teme u kojima imam sta da pisem [sm=bravo.gif]

Olga75 -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (11.2.2015 12:16:22)

super [sm=bravo.gif]
al bi nam leglo skolski pribor pa da cekamo septembar a imamo zarezac [sm=smiley36.gif]

Tajčica -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (12.2.2015 15:49:58)

Sjajan sponzor i sjajna nagrada [sm=bravo.gif]

marketing RR -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (13.2.2015 2:30:47)

Drago nam je da vam se dopadaju nagrade, a drago nam je i što ste se provrednili na forumu DETE, baš je vesela atmosfera [sm=bravo.gif]

branki* -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (13.2.2015 9:36:24)

bas odlicna nagrada,bravo za rr i sponzora[sm=bravo.gif]nadam se da ce obradovati nekog skolarca[sm=smiley1.gif]

veselicaa -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (13.2.2015 19:21:48)

Nagrada je predivna a najvise mi se dopada sto ce biti nagradjeni forumasi koji su najaktivniji.Posebno mi je drago sto je forum Dete bas aktivan i ima toliko tema koje su zanimljive da mi je pravo zadovoljstvo da pisem.Zaista sve pohvale za Ringeraju a i za Stabilo [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

Bibilib -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (16.2.2015 20:24:32)

Nagrada je bas dobra i dobro ce doci onima koji se pripremaju za polazak u skolu,odnosno bice idealan poklon prvacima....[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]mi u septembru krecemo u prvi razred....

marketing RR -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (16.2.2015 20:33:06)

Baš ste nam vredne, bravo mamike [sm=bravo.gif]

Bibilib -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (16.2.2015 22:32:28)

Zadnjih nekoliko dana imam jako malo vramena da budem na forumu i uopste na netu...poceli smo po malo da vezbamo i pripremamo se psihicki za skolu,kako se treba ponasati,koga treba slusati itd.[sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (19.2.2015 17:14:08)

Lepa i korisna nagrada, bravo za Ringeraju i sponzora! Mi imamo prvacica od septembra, ali tesko da sa njih troje kod kuce mogu da budem aktivna na forumima. Bilo nagrade ili ne, ovaj sajt me odusevljava iz dana u dan sve vise i rado ga preporucujem svojim prijateljicama, narocito buducim majkama! Bravo ! [sm=bravo.gif]

marketing RR -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (20.2.2015 1:22:21)

Drago nam je da vam se dopada nagrada i naš portal, hvala vam na lepim rečima [sm=smiley31.gif]

jelenan -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (20.2.2015 12:37:09)

Divne nagrade, mi smo djaci prvaci i koristimo stabilo easy drvene bojice i prezadovoljni smo jer su boje super a zuta je stvarno zuta [sm=bravo.gif]

Bibilib -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (20.2.2015 13:32:46)

Mi smo do skoro imali flomastere koje je Marko dobio kad je kremuo u vrtic od nasih prijatelja ali su se potrosili,ostale su samo olovke [sm=smiley36.gif]

Tajčica -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (24.2.2015 17:37:22)

[sm=sloncek.gif]

marketing RR -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (9.3.2015 1:25:04)

Uskoro saznajemo ko su 3 najaktivnija člana na forumu Dete!
Šta mislite, ko je vredni i srećni trojac?

I, naravno, borba još traje [sm=bravo.gif]

serpica -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (9.3.2015 6:15:21)

Mila,Veselica i Bibilib nema omaske [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (9.3.2015 6:16:52)

mila,veselica i ne znam ko jos...

Stranica: [1] 2 3 4   Sledeća stranica >   >>