veselicaa -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (11.3.2015 15:38:26)
|
Hvala puno divnoj rr i sponzoru na ovoj divnoj nagradi [sm=bravo.gif] Ja sam se prijavila jer vec znate da imam cerkicu koja je treci razred,najbolji je djak u odeljenju i bas sam zelela da je obradujem ovim divnim Stabilo proizvodima. Zao mi je sto vise mama koje imaju djake nije ucestvovalo,ja sam razumela da posto je nagrada skolski pribor onda treba da budu aktivnije skolske teme i da mame razmenjuju iskustva.Evo ja sam od pocetka navijala za Serpicu i bas mi je zao sto i ona,pored mene nije jedna od dobitnica. Saljem podatke u pp,javljam cim stigne pribor i naravno stavljam slicicu.Moja A. ce biti odusevljena,vec imamo hemisku Stabilo,bojice i flomastere i stvarno nam se dopadaju zbog vrhunskog kvaliteta.Ona jos ne zna,jer im ne govorim za nagradne igre ali obradovace se kada stigne postar. Mila cestitam,ubedljiva pobeda,bas si bila vredna.Bibi,cestitam i tebi,ti volis nagradne igre pa nisam ni sumnjala da ces pobediti. Jos jednom hvala Rr i Stabilo,bas ste me obradovali [sm=bravo.gif]
|
|
|
|