RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Od đačića do đaka

Poruka

mila83 -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (4.7.2015 12:39:44)

Jeste, i ovako ima puno stvari za prvaka da se kupe,a mi dobili tako kvalitetan pribor. i ja inace volim i uzivam u tim stvarcicama.
Hvala RR i sponzoru do neba [sm=bravo.gif]

veselicaa -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (4.7.2015 13:07:08)

Mi smo nas pribor preuzeli od rodjaka tek u utorak kada smo ja i A.bile do Nisa.Sve je prelepo.obradovale su se cerkice mnogo i sve podelile.S ovog septembra polazi u predskolsko pa je i za nju bilo dosta toga.Ima na primer ona olovka sa debelom minicom koja je za pocetnike pa je to bas za nju,onda vostane bojice,debele bojice sve je to za nju a A.je uzela ostalo.Mi vec imamo stabio easy hemijsku i vise smo nego zadovoljni njome a i flomastere kupujemo samo njihove.
Hvala puno rr i Stabilo bas ste nas lepo opremili za skolu i predskolsko [sm=bravo.gif]
[img]http://www4.slikomat.com/13/0704/x73-DSCN27.jpg[/img]

Bibilib -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (4.7.2015 20:59:33)

IZVORNA PORUKA: mila83

Jao Milica dobila skolsku torbu,i sad sve iz Stabilo paketa spakovala,sve smo sacuvali za skolu,samo jedne bojice,one trouglaste koriste i stvarno divno boje...i samo razgleda i uziva u tome.
Kako je srecna i kako ste nam ulepsali polazak u skolu...Hvala jos jednom.[sm=smiley1.gif]

Mi smo pre par dana kupili ranac i takodje spakovali sav pribor koji smo dobili i neke sveske koje smo kupovali,jos da nam stignu knjige i spremni smo za prvi razred....

mila83 -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (4.7.2015 21:42:49)

IZVORNA PORUKA: Bibilib

IZVORNA PORUKA: mila83

Jao Milica dobila skolsku torbu,i sad sve iz Stabilo paketa spakovala,sve smo sacuvali za skolu,samo jedne bojice,one trouglaste koriste i stvarno divno boje...i samo razgleda i uziva u tome.
Kako je srecna i kako ste nam ulepsali polazak u skolu...Hvala jos jednom.[sm=smiley1.gif]

Mi smo pre par dana kupili ranac i takodje spakovali sav pribor koji smo dobili i neke sveske koje smo kupovali,jos da nam stignu knjige i spremni smo za prvi razred....

Mima samo pita kada ce stici knjige [sm=smiley36.gif] Joj Boze uzbudjenja[sm=smiley1.gif]

veselicaa -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (4.7.2015 21:46:58)

Mi knjige kupujemo kada podjemo u skolu,jos nismo dobili ni spisak svih knjiga koje ce da koriste ove godine.

mila83 -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (4.7.2015 21:53:11)

Mi narucili,stizu krajem avgusta,samo su nam u skoli rekli koji izdavac treba.Placamo u tri rate.

vikiveki -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (5.7.2015 0:52:36)

Mi smo knjige već platili u tri rate otplaćivali... a nisu nam rekli kada stižu...verovatno u avgustu

Anoniman -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (5.7.2015 14:35:56)

Veselice, Mila, Bibilibl divne su vam nagrade, [sm=bravo.gif] za RR[sm=bravo.gif]

veselicaa -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (5.7.2015 14:57:21)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Veselice, Mila, Bibilibl divne su vam nagrade, [sm=bravo.gif] za RR[sm=bravo.gif]

Hvala Um [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

mila83 -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (5.7.2015 15:01:24)

Hvala Um,poklon je stvarno lep i vredan ! [sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (5.7.2015 19:21:01)

Ma nagrada je odlična i jako praktična.I otišla je u prave ruke,ruke đaka

veselicaa -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (5.7.2015 21:00:36)

Veki nego sta i to u ruke odlicnog djaka.Moja A se bas obradovala [sm=bravo.gif]

Bibilib -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (6.7.2015 11:05:13)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Hvala draga,zaista vredna nagrada.....

mila83 -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (6.7.2015 11:47:47)

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Ma nagrada je odlična i jako praktična.I otišla je u prave ruke,ruke đaka

Da,da...vreme ce pokazati,necu da se hvalim...[sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (6.7.2015 11:52:39)

U Bibilibi ja nisam videla da ste i vi dobili ovu super nagradu...čestitam i vama[sm=bravo.gif]

aleksandrici -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (6.7.2015 12:50:52)

Kakva divna rubrika a ja je tek sad vidim.Steta sto sam zakasnila a pribor mi je preko neophodan.Idemo dalje....Dete je samo dete,moram da ga razumem i podrzim.

aleksandrici -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (6.7.2015 12:51:58)

Deca su izvor sveta,to vam kaze ponosna mama i cerke i sina.

aleksandrici -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (6.7.2015 12:53:43)

Uvek sam se pitala "zasto svi kazu mala deca mala briga"-sad sam trenutno u ovom drugom stadijumu.Divno je biti majka....

marketing RR -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (6.7.2015 13:00:37)

IZVORNA PORUKA: aleksandrici

Kakva divna rubrika a ja je tek sad vidim.Steta sto sam zakasnila a pribor mi je preko neophodan.Idemo dalje....Dete je samo dete,moram da ga razumem i podrzim.

Biće još školskih iznenađenja, budite uz Ringeraju :)

mila83 -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (6.7.2015 13:15:52)

IZVORNA PORUKA: marketing RR

IZVORNA PORUKA: aleksandrici

[sm=bravo.gif] Bravo ! [sm=smiley1.gif]

veselicaa -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (6.7.2015 13:17:41)

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Pa zaista ne mogu da verujem,vi ste stvarno puni iznenadjenja i stalno imate predivne poklona za svoje forumase [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

vikiveki -> RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! (6.7.2015 13:34:32)

[sm=bravo.gif] za RR i sponzore,to bi zaista bilo divno...da se još po neki đak obraduje ovako lepom priboru za polazak u školu[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]