Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 21.2.2015 16:20:29
|
|
|
|
eca89
|
Srecan rodjendanko, jabude !
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 21.2.2015 17:09:28
|
|
|
|
choopa choops
|
jabudicu kakva torta!!!! jovice samo lezi, evo ja guram danima samo zato jer ležim, čim hodam krenu bolovi...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 21.2.2015 17:18:29
|
|
|
|
serpica
|
Vratih se i ja..bila malo u setnju pa po neke sitnice i sad sam kuci,i mene poceo da boli stomak,tacno sam se opteretila sad sam digla noge i pijem kafu.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 21.2.2015 17:47:27
|
|
|
|
choopa choops
|
Jabudicu izgleda da ce ova mala i tebe da iskulira serpice i ja popih kafu, donio mi MM u termos. Baš mi je prijala... Meni je beba nešto potkočila pod bubreg,ne mogu se okrenut na lijevo uopšte
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 21.2.2015 18:38:15
|
|
|
|
srculence25
|
Jabude lepotice srecan ti rodjendan Cupo tvoja bebana se namestila kako njoj odgovara. Tako mojoj drugarici nekako bila pidbocena celu trudnocu nije se mogla ispraviti Meni termin u sredu neznam javicu ae tad u bolnicu ako ne pre.Pa neka vide sta ce samnom
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 21.2.2015 19:55:49
|
|
|
|
jovicaa
|
samo cekaj da prirodno krene srculence, mani se njihovih indukcija. da choopa kontam da mi najvise prija lezanje i da tada ima najmanje kontrakcija.. al meni djavo ne da mira, samo bih radila nesto po kuci, posto klinci nisu tu. ali trudim se da ipak lezim barem dobar deo dana. a kada se vrate u utorak videcu kako dalje.. morace mm vise da se angazuje. ali budu li se od akcije nastavile kontrakcije stvarno cu gledati da odlezim jos ovih par nedelja, kad mi djavo ne da mira. i danas sam malo sedela prepodne, pa mi se slosilo od proliva, lezala, kao ameba sa dvoseda, na krevet, i sve tako i na kraju ustala oprala kupatilo onako u visini sto mogu i sporet, sredjivala stvari.. ne mogu, ali srecom nisu se pogorsale kontrakcije odmah posle ssam legla i sad lezim.
< Poruku je uredio jovicaa -- 21.2.2015 19:57:14 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 21.2.2015 20:29:56
|
|
|
|
Sandra_n
|
Pa kada se svi kladite ajde i ja 28.02
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 21.2.2015 20:37:02
|
|
|
|
*boka*
|
Caos drage Opet sam u guzvi i poslu, malo pre sam tek usla u kucu. Svratila sam samo da vidim jeste li i dalje sve na broju, pogotovo Choopsi da li je jos tu i da cestitam Jabudu rodjendan. JABUDE SRECAN TI DIVAN DAN!!! Znas sta ti od svega najvise zelim! Odoh da kupam dete i da je pakujem u krevet, pa cu da provirim posle ponovo. Veeeeliki cmok za sve!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 21.2.2015 20:43:52
|
|
|
|
soni
|
masem vam
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 21.2.2015 21:06:59
|
|
|
|
srculence25
|
I ja mislim da bi me stavili na indukciju. Sa druge strane bojim da se nesto ne inskomplikuje dok ja cekam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 21.2.2015 21:50:48
|
|
|
|
serpica
|
Ja da popijem caj i odoh u krevet,danas sam izvadila bebece stvari ali jos uvek nista ne odvajam cekam sledeci uz da budem sigurna
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 21.2.2015 22:07:36
|
|
|
|
srculence25
|
Ooo serpi spremas se polako Da ti imas za oba pola stvarcice. I ja upravo pijem caj. O Cupo cupice gde si?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 21.2.2015 22:13:26
|
|
|
|
serpica
|
Srculence imam sad da, mada vise imam za devojcice tako da cu posle sledeceg uz da odvajam i ako treba jos nesto da kupim. zelim vam laku noc devojke
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 21.2.2015 22:31:24
|
|
|
|
vonavoj
|
Nema choope? Gleda pinkove zvezde!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 22.2.2015 1:05:40
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Nema choope? Gleda pinkove zvezde! hahahha istina Evo sad završilo, pa idem na spavanje. Bila dr maloprije kaže molim te nemoj noćas, ima neku Amerikanku u zenu, leluja kroz sobu sa mužem, pusta muziku za opuštanje i čeka da se što prirodnije porodi Ovo je pozorište ovdje. Ili ludnica Ja imam nekih kontrakcija, čep i dalje curiiiiii.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 22.2.2015 1:16:59
|
|
|
|
Chipsy
|
Srecan rodjendan, jabude
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 22.2.2015 1:49:25
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 I ja mislim da bi me stavili na indukciju. Sa druge strane bojim da se nesto ne inskomplikuje dok ja cekam zasto bi se iskomplikovalo, samo opusteno... a i sigurno ides redovno na kontrole tako da nema mesta strahu
< Poruku je uredio jovicaa -- 22.2.2015 1:50:38 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 22.2.2015 7:56:46
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro,kafica moze? Ivka i ja ustale,sad cemo jos malo dorucak pa sve redom....ja jedva cekam neku moju kontrolu,ali pre doubl testa nema ....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 22.2.2015 7:58:27
|
|
|
|
bubulence
|
Čupo prijavi se! Srculence i ti ces jos malo... Gde mi je moja draga Serpi sa kaficom!? Evo ja cu skuvati jednu za sve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 22.2.2015 7:59:07
|
|
|
|
choopa choops
|
Jutro Mi danas opušteno, duže spavali jer je vikend. Upravo na ctgu. Trenutno mi izgleda da ni danas neće biti ništa od porođaja. Dosadila sam sama sebi. Kiša sipi., mnogo volim to
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 22.2.2015 8:11:27
|
|
|
|
IVA 11
|
Choopo, tu si! Aj sa srećom da što prije izađete odatle! 😀 Kako ste drugarice? Pozdrav za sve.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 22.2.2015 8:15:17
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! Sve ste na broju! Choopo,nek te puste kuci,odmah ce da krene
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 22.2.2015 8:25:08
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Čupo prijavi se! Srculence i ti ces jos malo... Gde mi je moja draga Serpi sa kaficom!? Evo ja cu skuvati jednu za sve Dobro jutro,tu sam draga,malo sam se uspavala od jutros evo nadoknadicu sa jos jednom
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 22.2.2015 8:25:46
|
|
|
|
branki*
|
choopo,jos si tu srculence,kako je kod tebe stanje? kod na s oblacno i bzv..ja kao i ovo vreme.bar sam se ofarbala,videcu kakva ce boja ispasti,citavu trudnocu nisam mogla da izvucem svoju plavu boju,nego sve bzv nesto..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 22.2.2015 11:09:03
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! I kod nas vreme katastrofa, a jos mm bolestan. Danas zvali goste zbog mog rodjusa, koji je sutra, ali izgleda da cemo otkazati zurku Choopo, vidim da ja da ce to biti sutra Branki, kako si ti? Boza, Bokica? Ljubim vas sve Sto se tice farbanja, ja imam izrastak vise od 2cm. Kontam da se prefarbam u neku smedju, smara me ovo plavo.
< Poruku je uredio jess021 -- 22.2.2015 11:10:18 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?