|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat]
22.2.2015 12:01:58   
Maraj
Jao jess i meni je dunulo pre dve godine da iz plavog idem u smedje. Kao da odmorim kosu od farbanja. Ja sam se duplo vise tada farbala jer je ispod smedje izbijala plava tako da sam se cesce farbala i uvek celu duzinu. Tako da sam se opet vratils u plavo. Nema, jednom plava- uvek plavauser posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1876
22.2.2015 12:20:27   
branki*
jess,ljubim i ja tebeuser posted image pravo da ti kazem,ja nesto smorena sva,sve mi smeta i sve me nervira i sva sam bezvoljna..boza standardno,kazu da je dobar,mada ja ovih dana samo negativne strane vidim,boka dobro,sisa,spava i nosi se,to su joj aktivnostiuser posted image
maraj,i ja se zanosila da predjem iz plave u smedje,nisam znala da i to moze biti problemuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1877
22.2.2015 13:09:31   
ishler
Branki ti znas da sam ja godinama bila plava,malo pre porodjaja se prefarbala u smedje i evo vec mesecima smedja,farbam se na 2m izrastak ne vidi uopste a sa plave se malo ispere za nijansu,ja sam prezadovolljna,mozda zavisi od farbe i frizera,ali meni je ovo spas....

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1878
22.2.2015 13:13:06   
ivaMark

IZVORNA PORUKA: srculence25

I ja mislim da bi me stavili na indukciju.
Sa druge strane bojim da se nesto ne inskomplikuje dok ja cekam

Srculence, slezem se sa jovicom... Prvi porodjaj mi je indukovan, bukvalno na zatvoren grlic a za drugi su hteli da me smeste u porodiliste ali ja sam odbila i cekala da samo krene user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1879
22.2.2015 13:57:15   
jess021
Joj i ja kontam da ce mi, kad se prefarbam, ispod te smedje izbijati plava. Frizerka mi je rekla da kupim neku Macadamia farbu od 100ml, koja ce mi biti dovoljna za celu duzinu, jer moja kosa je do pola ledja.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1880
22.2.2015 15:32:22   
srculence25
Pocela sam sa kontrolama ctg u vrbas tamo cu se poradjati.E sad sleduje mi da se javim na xtg u sredu a tad mi pada termin.Dr u dz gde sam vodila trudnocu je cesto odsutan.
Branki sva sam od zivaca sve me nervira.cep i dalje ispada,neotvaram se i nemam vise ni lazne kontrakcije a termin u sredu pada.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1881
22.2.2015 16:04:37   
serpica
Srculence ne brini mozda odjednom krene i zavrsis brzo,javljaj nam kako stoje stvari user posted image
Ja uzela da peglam neki ves mali spava,a onda da ih sredjujem za sutra...pije mi se kafa pa ko je za user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 1882
22.2.2015 17:07:13   
jabudic
Samo da vam se javnem. Sestra i drugarica su mi dosle na vikend, pa ne stizem da se javim. Cupa ceka svoj rodjendan, to je posle Anite postala tradicija. Ljubim vas!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1883
22.2.2015 18:26:53   
choopa choops
Samo da javim da je sve po starom. Nego nemam net :-(

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1884
22.2.2015 21:51:06   
vonavoj
Choopa,bice do termina!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1885
22.2.2015 22:06:16   
adulence
Gde ste stomaci,danas se bas malo pisalo,nedelja pa smo se svi bacili na uzivanciju....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1886
22.2.2015 22:40:10   
serpica
Mene ubi danas ovo vreme,kisa oblacno nismao ni izlazili user posted image odoh ja u krevet inadam se da ce sutra biti lep dan.
laku noc user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1887
23.2.2015 0:25:30   
srculence25
Do petka najavili kisurinu ,ja sam danas prespavala po podne.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1888
23.2.2015 0:44:21   
amelia
Laku noc trudnicice ja samo da vam mahnem...sram me da vam kazem da ceo dan leskarim i krotim. spavam mucnine jos me nisu popustile povracam ali ne kao ranije sada 2x dnevno nekad i 1x ali mucnine traju po ceo dan.. chopa jos uvek je 2 u 1 nema novosti ja mislila da se vec porodilauser posted image srculence bas se priblizilo jos samo malouser posted image ja u cetvrtak ponovo radim krvnu sliku i urin. euz mi je zakazan tek za 13 april ne mogu docekati bas mi izgleda daleko user posted image

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 1889
23.2.2015 6:31:17   
serpica
Dobro jutro user posted image user posted image ima li koga za kafu?
ja se svakog jutra budim sa ovim glupim bolom u ruci,i evo oper ne osecam saku user posted image ,nije to toliko nepodnosljivo koliko me nervira jer nista ne mogu da uradim.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1890
23.2.2015 6:41:41   
branki*
serpi,evo i ja pijem kafu,pa da spremam bozu za obdaniste..danas nam dolaze kumoivi da vide bebu,pa kasnije da smuckam lava kolac,sve sam pripremila...sta ti to sa rukom,zasto te boli?

branki

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1891
23.2.2015 6:44:47   
serpica
Branki kaze dr da verovatno beba naleze na neki nerv pa zbog toga. Nema tu leka dok se ne porodim,nekad prodje u toku dana,a nekad i ne,bas odvratan osecaj,jos desna ruka,treba da pravim tortu za sutra a ne znam kako cu.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1892
23.2.2015 6:46:59   
branki*
uh,bre,bzv...i tako citav dan boli?verovatno jeste tako sto kaze dr..ja se ono zalila da me boli u trudnoci ispod levog rebra i tacno je sigurno beba tu negde nesto nalegla i bolelo me.posle nekih nedelju ili 2 je proslo...
a,da,tvojoj ceri je rodjendan sutrauser posted image

< Poruku je uredio branki RR -- 23.2.2015 6:48:31 >

branki

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1893
23.2.2015 6:50:09   
serpica
Ma procice user posted image jeste rodjendan,puni 10 god a kao da je juce bilo user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1894
23.2.2015 6:54:32   
Sanjica26 RR
Serpice mene je tako bolela noga . Isto mi je tako dr rekao. Nazalost sad me ta ista noga boli. Uopste ne mogu da se okrecem u krevetu. Kad treba da podignem Sofiju to radim sa mukom. Isla sam pre neki dan kod fizijatra. Dijagnoza je da su mi oslabili misici.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1895
23.2.2015 6:56:38   
serpica
Uh bre ispada da je uzrok trudnoca jel da?user posted image I mene je bolelo u prosloj trudnoci isto kao i sada ali je proslo posle porodjaja.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1896
23.2.2015 7:58:22   
Maraj
Dobro jutrouser posted image
jess srecan rodjendanuser posted image koju si tortu pravila

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1897
23.2.2015 7:59:28   
Trcosava
Samo da zagrlim moje trudnice user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1898
23.2.2015 8:02:23   
serpica

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Samo da zagrlim moje trudnice user posted image

user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1899
23.2.2015 8:06:39   
bubulence
Srecan rodjendan i od mene jess!
Serpi hvala za kaficu! Citala sam o tome da u trudnoci cesro trnu delovi tela, meni je svega par puta trnula noga.
Gde je Čupa?
Mi smo juce celo popodne proveli u NS u TC. isli da sopingujemo a sebi sam kupila samo jedne helanke... Sada smo kod mojih pa malo kasnije krecemo kuci, vodim i mamu sa sobom...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here