|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat]
20.2.2015 18:28:14   
choopa choops
Srculence to za 40 nedelja+7dana i ja htjedoh napisat, ali reko' da te ne ubijem u pojam user posted image

Znači nisi se još otvarala?! A dobro ne mora ni to značit, može ono da krene i kod skroz zatvorenih pa bude časkom...user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1801
20.2.2015 18:51:09   
srculence25

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Srculence to za 40 nedelja+7dana i ja htjedoh napisat, ali reko' da te ne ubijem u pojam user posted image

Znači nisi se još otvarala?! A dobro ne mora ni to značit, može ono da krene i kod skroz zatvorenih pa bude časkom...user posted image

hahahaha ovo je neki sudbinski znak pa i do 40 ima da prolupam i to mi je dugo user posted image
nekazem lepo mi je ovde sa vama i brzo prodje dan.
da vec mesec dana sam otvorena tako 4cm ili ti 2 prsta i ne mrda.Ni keks nije pomogao user posted image
Nadam se da ce kod mene biti caskom jer me bas brine sto se neotvaram

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1802
20.2.2015 18:54:35   
choopa choops
Pa ja kad sam došla onaj dan u bolnicu bila sam 2cm otvorena(to je bio 3.02.) A onda u srijedu (18.02.) 6cm user posted image Ne gubi nadu user posted image

Direktna veza do poruke: 1803
20.2.2015 18:55:29   
jovicaa
pa otvorena si zeno, ne briniuser posted image
kriticne su one sto posle kile indukcije ne mrdaju nigde.......
samo polako, zna beba kad je vreme

don't shit where you eat :))

Direktna veza do poruke: 1804
20.2.2015 19:06:50   
megi85
Vece cure,kako ste mi?
Nisam se bas dugo javljala jer nisam imala nista posebno da pisem ali vas citam i pratim svaki dan i u toku sam svega.
Ja sam u trinaestoj nedjelji i za sad je sve ok.Ove sedmice sam bila na uz i radila dabl a danas sam bila na pregledu i radila papa i briseve pa ce nalazi biti pocetkom sljedece sedmice ali vazno sve do sada je super,jedino sto se dr ne svidja moj grlic i oziljci od prvog poroda pa kako mi se cini po njenoj reakciji nije ni cr iskljucen sto me razocaralo ali sta bi ako budem morala nema mi druge neka samo sve bude dobro do kraja.
Jabudicu izgledas savrsenouser posted image
Choopo zeno obavljaj taj porod sto prije izludicu vise od ovog iscekivanja svaki put kad udjem na rr gledam prvo ima li teme poradja se choopauser posted image
Sve vasuser posted image

Direktna veza do poruke: 1805
20.2.2015 19:08:50   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: jovicaa

pa otvorena si zeno, ne briniuser posted image
kriticne su one sto posle kile indukcije ne mrdaju nigde.......
samo polako, zna beba kad je vreme

Pa i to što kažeš. Ja kad dođoh jedna je u 41-oj nedelji bila totalno zatvorena. Indukovali joj porođaj jer joj je voda bila mutna, 22h se porađala jadnica user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1806
20.2.2015 19:13:08   
jovicaa
pa da.. ja kontam da one zene koje se otvaraju i kojima se postepeno pred kraj trudnoce menja grlic nemaju brige.
znaci ide dobrim putem. mada nema pravila.. u svakom slucaju srculence treba sacekati da prirodno sam krene porodjaj, onda su najvece sanse da se lepo prirodno sama otvoris. a posto si skoro na pola puta sa otvaranjem ne briniuser posted image

Direktna veza do poruke: 1807
20.2.2015 19:24:28   
srculence25
jovice,Cupo user posted image
Nista cekam bolove ili da pukne vodenjak.
Kaze mi zaova kad sazru nokti kod bebe tad ce napolje.Pa valjda ce uskoro osecala sam neko grebanje
misleci da su to nokti user posted image
prolupala sam stvarno

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1808
20.2.2015 19:43:28   
choopa choops
megi hoću, hoću nego jabudic insistira da bude 21.02. pa da je ne odbijem user posted image

Srculence jaoooouser posted image to za nokte hahahah

Meni sad odradiše ctg, nema kontrakcija skoro uoopšte. show user posted image

Direktna veza do poruke: 1809
20.2.2015 20:09:00   
jabudic
Čupo, sjutra ćeš ti, opusti se sad, sve ti je sredjeno user posted image
hvala vam žene, nahvaliste me kao da sam neka riba, a ja samo u horoskopu user posted image
Moram tortu sebi da pravim, uh, nemam ideju. Odoh da tražim nešto po netu.

Direktna veza do poruke: 1810
20.2.2015 20:15:39   
Anoniman
Chooopoo ipak ce biti pocetak marta, jos 8 dana se strpi zenouser posted image

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 1811
20.2.2015 20:47:41   
choopa choops
hahahhaha kako sam krenula iznenadicu i samu sebe! user posted image

rekla mi je babica da bih 'ladno trebala da držim predavanja kako se pravilno ponašati na održavanju trudnoće i kako dogurati što više user posted image Da me zaposle ovdje poslije, ionako sam naučila kako se pali, gasi CTG, namještaju kalot, kako se uključuje tokoliza...Ma maltene medicinska sestra postadohuser posted image Ubrzani kurs.

Jabude ne pominji torte...Ću dumrem! Znate kakve kolače ovdje dobijaju ove žene što nisu na dijeti. A ja šipak (ali ne kao voće) user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1812
20.2.2015 21:07:29   
jabudic
Ne mogu da pravim tortu, mnogo sam umorna. Vidjecu ujutro. Sad sam se bas iznervirala da bih plakala od muke...user posted image

Direktna veza do poruke: 1813
20.2.2015 21:32:51   
jess021
Jabudicu, sta je bilo? Mani tortu, kupi sutra negde.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1814
20.2.2015 21:44:55   
Mariya

IZVORNA PORUKA: choopa choops
hahahaha wiv ne znam šta je s ovim porodiljama, trebale su davno da se presel, al' zabušavaju user posted image

Čupo,ja zadnjih 10 dana dolazim samo da vidim šta je sa tobomuser posted image da vidim kad ćemo da navijamouser posted image i da vidim hoće li jabud roditi malu imenjakinjuuser posted image
A mame nemaju vremena da pišu u temi, a ovde među trudnicama se uvek nešto dešava...
I naravno, da vam udelim koji pametan savetuser posted image
Azra-suv griz, zrna pirinča, zrna pasulja, ja to nisam mogla da progutam, bljak. Bademi, lešnici jabuke, jogurt mi je malo tj nakratko pomagao. reci sestri da uzme Rennie, on može u trudnoći, mene je spašavao.
Srculence, pitala si kod mama, ja ti savetujem da odmah uzmeš biogaju i počneš da mu daješ čim oko 7-10 dana, pošto on može od rodjenja i da ne čekaš da dobije grčeve pa onda eksperimentišeš. Ja sam H odmah dala biogaju i ni g od grčeva nije imala.

Direktna veza do poruke: 1815
20.2.2015 22:01:18   
serpica
Eeee dobro vece
Koga Chupo da ne odbijes???? jabudica a? A moje letovanje???? Ajde imas jos par sati inace cu da ladim noge u bazenu ovog leta user posted image
Jabudic profi fotka user posted image
Ja sam celo popodne bila na roditeljskom,sad me boli glava,knjige za 5.raz 13000din,skola u prirodi 20000din,jednodnevna ekskurzija 3000din ajem meni bolje da nisam ni isla...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1816
20.2.2015 22:04:33   
anci kv
šerpi,više košta osnovna,nego fax

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1817
20.2.2015 22:28:55   
serpica

IZVORNA PORUKA: anci kv

šerpi,više košta osnovna,nego fax

Anci ovo je samo za stariju a mladja krece septembra u prvi tu me tek cekaju knjige i ekskurzije user posted image nego nek su mi one zive i zdrave a ja cu kako umem i znam da im priustim bar ono sto deca pamte celog zivota.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1818
20.2.2015 22:34:16   
anci kv
Šerpi,svega će da bude,polako

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1819
20.2.2015 22:51:22   
jovicaa
joj mene bas kontrakcije hvataju... bzv, cim sam malo vise aktivna, danas smo bili u bebi sopingu, mislim da smo kupili sve, ono osnovno. pa videcemo naknadno sta bude trebalo.. oprala sam jednu turu bebinih stvari, ostaje jos jedna, sutra mi stize komoda, odlucili smo se za neku koja je kod sveki, nista joj ne fali, a tako smo se ispucali danas, 10 000 din, nemamo i za komodu... svasta nas je stiglo sad.

a meni kontrakcije budu i bolne.... bljak, nadam se da se necu prevremeno poroditi. jos 2 nedelje i ulazim u deveti, ali moram izgurati bar jos 3.

ja mislim cupo da tebe puste kuci, napravis jedan krug po stanu, vratila bi se odmah na porodjajuser posted image

Direktna veza do poruke: 1820
20.2.2015 22:53:38   
serpica
Ja vas pozdravljam odoh da spavam..laku noc..
Chupa ajde ujutru da vidim lepe vesti user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1821
20.2.2015 23:21:51   
jabudic
Cupo, jos po ure pa nek ide zivot user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1822
20.2.2015 23:29:01   
srculence25
Jabude nemoj da si skromna ako mi kazemo da jesi onda jesi lepa riba.
Cupo ceka rodjendan od jess oa ce onda user posted image
Serpi nadam se da ce moci mladje dete da nasledi nesto od knjiga bas je papreno.
Hvala Mariya

Direktna veza do poruke: 1823
20.2.2015 23:35:21   
jabudic
Hvala Srculence! Ipak napravih tortu. Sin mi se rastuzio, nije mi nista kupio, onda su imali hitan sastanak sa tatom u sobi, gdje im je on rekao jednu tajnu, a oni su toliko utisavali jedan drugog, da sam shvatila da je neko iznenadjene sakriveno u ostavi user posted image

Direktna veza do poruke: 1824
20.2.2015 23:39:39   
jovicaa
joj mene ubi gorusicauser posted image
a nemam nista protiv nje u kuci.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here