Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 6:55:05
|
|
|
|
serpica
|
Oooo Chupa pa dobro jutro,ja sam oduvek bila ranoranilac i bas mi odgovara,ovih sat vremena mira dok pijem kafu ne moze da mi zameni ni 6h sna Ima li kontrakcija?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 7:16:23
|
|
|
|
soni
|
Dobro jutro
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 7:26:00
|
|
|
|
choopa choops
|
jutro soni serpicce ja to nadoknadim noću ima, 2-3 ...Valjda nece danas na petak 13ti
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 7:52:44
|
|
|
|
choopa choops
|
srculence ne pitah prije...je l' imaš i temperaturu? Otkud grip sad bemu miša I ja svašta sanjam...Sinoć sam sanjala kako čupam obrve, ali ne mogu nikako da ih sredim nego su mi bile čupave
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 7:56:46
|
|
|
|
jabudic
|
Jutro iz kreveta. Necu ni danas na posao, mm ode da mi sredi doznake i dopuni internet, pa cu raditi kad ustanem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 8:40:02
|
|
|
|
branki*
|
hej,trudnicice superm,cestitam ti na trudnoci,da ti bude lepa i laka bas divna vest! anita,super sto si se javila,bas mislim na tebe i na sanjalicu cesto...moj boza je imao crp oko 100,spustio se antibioticima,bitno da je pokriven tamo u bolnici,pa ce se srediti sve.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 8:42:17
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro ja juce bila na kontroli Posto mi je na proslom uz bila mala trudnoca po ciklusu je bila 6+1,a po uz 4+1...pa mibje receno da dodjem za dve nedelje,juce na kontroli po ciklusu 8+0,a po uz 8n i 2 dana....beba velika sve nadoknadila i da dugacki smo 1.6cm....hehehe...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 9:09:33
|
|
|
|
mlada_mama
|
ooo adulence pa cestitam super vjest
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 11:07:04
|
|
|
|
srculence25
|
Dobro jutro.Cupo kako je? Nemam t samo me grlo boli i malaksala. Uopste me necudi svi mi dolaze virusni nemaju obzira.Kijaju kaslju ni ruku na usta nestave. I dalje oticem sad i u licu ali pritisak mi je ok. Sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 11:10:13
|
|
|
|
vonavoj
|
Anita bice to sve super!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 11:13:18
|
|
|
|
jabudic
|
Adulence, bravo za bebu! Srculence, primaklo se i tebi! I mi smo svi nešto prehladjeni, mene boli grlo, uglavnom uveče, ostalo je podnošljivo. Čupo, mora da si malo odspavala
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 11:16:09
|
|
|
|
branki*
|
srculence,tako sam i ja pred carski rez bila slinava i sva nikakva,celu trudnocu sve bilo ok i tad bas me stize prehlada i nikako da prodje,mislim se kud cu ovako slinava sa novorodjenom bebom..da ozdravis brzo choopo,nema te..kakva je situacija?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 11:20:49
|
|
|
|
superm
|
Hola, drugarice ! Sada sam i ja u ovoj temi. Divan osecaj Jutros sam imala mučnine. Imam ih vec par dana. Trenutno sam na bolovanju zbog toga sto smo i deca i ja bolesni... Dr ,ginekolog mi je rekla da bi bilo dobro da odmah otvorim bolovanje. Radim u skoli pa sam izložena virusima raznim. A meni se jos uvek ne ide na bolovanje... Sta da radim?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 11:23:53
|
|
|
|
jess021
|
Evo i nas, bila sam i sinoc privatno i sad dosla iz Betanije. Cuje se srculence mamino!! Iako je sinoc dr izmerio CRL 5 mm, a danas u Betaniji 9 mm Nema ni veze,bitno da je sve ok. Sad mi je lakse, malkec Superm, cestitam od srca. Anita, jos malo i svi cete biti zajedno. Srculence ozdravi brzo!
< Poruku je uredio jess021 -- 13.2.2015 11:24:16 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 11:26:25
|
|
|
|
branki*
|
super,jess,bas mi je drago sad uzivaj malo!odlicno.. superm,ja sam odmah otvorila bolovanje,isto radim u skoli,jos nisam prelezala nikakve boginje ,niti bilo sta,pa mi nije bila nuzda da nesto navatam.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 11:26:53
|
|
|
|
vonavoj
|
superm,divno,nisam znala!! cestitam!!! Ma pravac bolovanje,ako mozes!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 11:32:11
|
|
|
|
jabudic
|
Ja sam otvorila bolovanje prije tačno mjesec, ali radim. Nekad od kuće, kao danas, a uglavnom idem u kancelariju. Mada ja nemamopasnostr od virusa u kancelariji, ali svejedno, ne prija mi baš 8h u stolici. Ovako kući malo odradim, pa prošetam, nešto uradim, presječem malo. Doduše imam i pomoćnike, ali opušteno Jess, super za bebu, eto sad možeš da se opustiš!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 11:33:07
|
|
|
|
superm
|
Mogu na bolovanje, bojim se da mi ne bude dosadno.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 11:33:55
|
|
|
|
soni
|
superm odavn sam ja tebe ovde upisala adulence bravo za mrvicu jess i za tvoju...drago mi je da je sve ok... ja ne mogu da s eoporavim od ove upale sinusa...toliki bolovi u glavi i vucem 3 ndelje...bas me plasi zbog bebe ...nocas me cepala groznica ...hocu da uzivam u trudnoci, da set__am, ne izlazim iz kuce
< Poruku je uredio soni -- 13.2.2015 11:37:44 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 12:46:12
|
|
|
|
serpica
|
Jess,adulence,superm ja jutros bila do uprave predala papire i krecemo u jasle 2.marta,onda sam izvela dete u setnju,sad spava,ja pijem kafu anita danas izlazi kuci svi zajedno
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 12:50:52
|
|
|
|
Tanjica81
|
Dan drustvo... Soni ja se ne bih brinula...nije bebi nista. Znam iz iskustva(jeste da je u pitanju bila temperatura alu i to dodje kao upala)... Superm i ja radim u školi i otvorila sam bolovanje...vise zbog toga da psihički malo ne skrenem jer smo sad hiper osetljive itd...i putovanje. Malo je dosadno u početku ali se pzno odmaram-strašno sam umorna... inace vec imam planove da mi ne bude dosadno...treba srediti ormane-odecu...i nasu i decju... i tako. A sto je najvaznije NIKO ti nece reci HVALA, a i dobijas 100%... Ne razmisljaj... Choopa ata kaze ctg? jabudic ti onda ni na UZ nisi isla? Ili mi je promaklo... Serpi bice super letovanje... Sve vas i izvinite pišem sa mobilnog...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 12:56:12
|
|
|
|
serpica
|
Nema je Chupa da se javi izgleda ode moje letovanje nego jel ste primetile da je Ipo nema vec duze vreme,da se nije porodila?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 13:02:19
|
|
|
|
choopa choops
|
Spavala sam Sad da ručam pa će mi posjeta... jess divno
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 14:56:14
|
|
|
|
Chipsy
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Spavala sam E, choopa, ja se ponadala da cu biti najbliza Juce sam bila na EUZ kod Zivanica. Sve je ok, osim sto je primetio malu povremenu aritmiju srca, tj ponekad se desi da se pretkomora zgrci pre nego sto treba. Rekao je da se to i ne smatra poremecajem, ali moze biti uzrokovano nekom srcanom anomalijom, sto kod nas nije slucaj. Rekao mi je i da na to utice kafa, caj, cokolada i gazirano i da to izbacim pa da ponovim ehokardiografiju za 2-3 nedelje. Pitala sam da li to moze da se pogorsa, on je rekao ne. Sta znam, ja sam zadovoljna, nisam se nesto zabrinula. Inace, bravo za superm, adulence, jess, anitu Izvinjavam se ako sam nekog zaboravila
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 16:04:17
|
|
|
|
superm
|
A sto je najvaznije NIKO ti nece reci HVALA, a i dobijas 100%... Ovo nisam znala... ako odem na trudnicko, dobijam 100%? Stvarno? Mislila sam da su to ukinuli
< Poruku je uredio superm -- 13.2.2015 16:14:38 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?