|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat]
12.2.2015 18:48:57   
*boka*

IZVORNA PORUKA: serpica

IZVORNA PORUKA: Klarita

Supeeeeeeeeeeeerm, cestitam draga moja user posted image

Oho ho ko nam je svratio,aj sad brzo da izracunas Superm sta ce biti dok jabudic ceka novi uz. Posle mozda neces da stignes user posted image ili da mozesuser posted image

Hahahahahaha, pa stvarno. Mada meni nikako nisi rekla sta je za mene rekla ta tvoja kugla!

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1251
12.2.2015 18:57:28   
anita
Zdravo devojke. Kako ste?
Ja sutra sa devojcicama idem kuci. Mihajla su mi prebacili na deciju kliniku zbog povecanog crp-a,bio je 75. Istog dana na klinici mu se crp smanjio na 50 jer su mu ukljucili antibiotik.Sada je dobro sa intenzivne nege je danas prebacen na odeljenje. Rucka i napreduje sto je najbitnije.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1252
12.2.2015 19:02:49   
Ivanka 75
Bravo Anitaaaaa user posted image
Ljubimo vas svo četvoro user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1253
12.2.2015 19:08:27   
choopa choops
Bravo anita! Bravo za momka maloga user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1254
12.2.2015 19:10:04   
bubulence
Anita user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1255
12.2.2015 19:13:09   
Azra_
Anitauser posted image ! Samo hrabro! Biće dečak dobro, pa će vam se i on pridružiti!

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1256
12.2.2015 19:13:53   
choopa choops
A šta kažu kad će vam se on pridružit? Drži se, sigurno ti nije lako, ali bolje je za njega dok se ne oporavi skroz da bude tamo...user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1257
12.2.2015 19:22:52   
jabudic
Anita user posted image brzo ce i beban sa vama!
Ja pravim pitu sa zeljem, mislim da necu ni sjutra na posao. Mrzi me da ustajem u 6h30. Ovako se naspavam, pa kad pocnem.

Direktna veza do poruke: 1258
12.2.2015 19:31:53   
Valerie
user posted image anitaaa divno, sad ce i bata brzo kuci! svaka tebi cast!

superm dobrodoslaaaa user posted image
sezona septembar/oktobar ce bas biti ispunjena! bice vruce i tesko leto user posted image
blago vama sto planirate more, ja nesto ni ne razmisljam, mislim da je bolje da sedim di sam, madaaaa, ako pogodim chupin termin user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1259
12.2.2015 19:51:05   
superm
Anita, bice dobro, sreca prati hrabre!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1260
12.2.2015 20:35:06   
serpica
Anita user posted image bice sve ok,sigurno,a hoces li da se vracas u bolnicu da ga hranis ili kako? Ljubim te punooo
Valeri Chupin termin je moj,gotova je to prica,letos ja idem na moreeee user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1261
12.2.2015 20:36:19   
*boka*
Anita bice bebac dobro, vazno je da je na sigurnom, a i ti ces biti sigurnija da ostane dok skroz rezultati ne budu kako treba, pa da onda na miru uzivkate kuci. Koliko su napredovali u tezini?

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1262
12.2.2015 20:42:07   
choopa choops
Što me hvata neka nervoza user posted image

Svaki dan popodne počnem da se osjećam tako...

Čekam ctg da mi urade. Gledam kako bih naručila robicu za bebu, i nerviram se user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1263
12.2.2015 20:44:13   
Ivanka 75
Choopo, ušla si u 9ti, beba je dobro, normalno je da kao majka brineš user posted image
Izdržaćeš ti još, još samo malo user posted image

Direktna veza do poruke: 1264
12.2.2015 20:47:30   
serpica
Chupa nemoj se salis pre 20.user posted image i kazi mi jel ostajes do porodjaja u bolnici?
Boko kod nas praktikuju da bebe puste kuci kad predju 2500gr,mislim na bebe koje su ranije rodjene,mislim da to ne vazi za decu koja su mala a rodjena u terminu.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1265
12.2.2015 21:36:35   
choopa choops
Ivanka user posted image Ma smirenija asam ja sad, nego me tako s vremena na vrijeme uhvati neka nervoza i panika. Valjda i zato jer još ništa nije spremno za bebu :-D

Radili smo ctg, opet neke sitne kontr.

hahahah serpice neću, čekam :)))

Ako se ne porodim ranije, biću tu do srijede iduće, 18.02., tad sam 37ned.user posted image I taman da odem da kupim robu za bebu i da se vratim u petak 20-tog user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1266
12.2.2015 21:49:42   
serpica
Moze Chupa,moze,slazem se user posted image ,
ja odoh da spavam,ovo je moje vreme,a danas sam posebno umorna,sutra idem da potpisem ugovor za vrtic i krecemo boze zdravlje 2.marta user posted image
laku noc user posted image

Direktna veza do poruke: 1267
12.2.2015 21:51:48   
choopa choops
Laku noć :-)

Nemoj i ti da me sanjaš sa asepsolom user posted image

Ja sad pojedoh nešto, pa ću malo da čitam po netu, a onda možda i ja pokušam da zaspem, mada koliko sam spavala preko dana, večeras neću prije 3h user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1268
12.2.2015 22:04:14   
Valerie

Valeri Chupin termin je moj,gotova je to prica,letos ja idem na moreeee user posted image

ma tako i treba, ja cu biti trokrilna, a i sta ima da se kuvam, sledece prolece je moje user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1269
12.2.2015 22:08:05   
serpica

IZVORNA PORUKA: Valerie

ma tako i treba, ja cu biti trokrilna, a i sta ima da se kuvam, sledece prolece je moje user posted image

user posted image a sta mislis kakva cu biti ja sa ( boze zdravlja ) cetvoro dece,celulitom i visnulom kozom na sve strane,user posted image ali kad je more u pitanju bas me briga..e sad odoh laku noc drugarice

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1270
12.2.2015 22:14:34   
Valerie
sa cetvercem ces biti najsrecnija, najlepsa i najbogatija sigurno user posted image

pricala sam sa mojom dr o ponovljenim cr, ma kaze radili smo ih i 4. tako da :) mislila sam i na tebe. ja cu oko 20. septembra, taman da celo leto uhcem pod klimom (bas ce mi biti lose). i cekam vase izvestaje sa plazU. user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1271
13.2.2015 0:54:48   
srculence25
Zdravo drage mene od juce sastavila gripa pa sam prelezela ceo dan.Pokusavala sam da pisem preko mob pa nije htelo stalno neki eror.
Idem unazad da iscitam sta ste pisale

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1272
13.2.2015 1:48:12   
srculence25
Cupo user posted image usla u 9-ti a ja moje isto odbrojavam jao tako su mi spori dani.
Da napomenem da imam bas ruzne snove verovatno sam i opterecena.Samo da bude sve ok do kraja.
Inace Cupo ja se kladim za 19.02 ubacite me na spisak za kladjenje user posted image
Jess kako je prosao uz?nisam videla da si pisala ili mi je promaklo.

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1273
13.2.2015 6:37:58   
serpica
Dobro jutro user posted image a nigde nikog da mi pravi drustvo.user posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1274
13.2.2015 6:45:23   
choopa choops

Dobro jutro user posted image a nigde nikog da mi pravi drustvo.user posted image

Ko kaže? user posted image

user posted image

Čekam ctg, pa vizitu pa doručak. Divim se ljudima koji stalno rano ustaju, ja ne vooooooooooolim rano buđenje user posted image
IZVORNA PORUKA: choopa choops

hahaha idemo kladionica otvorena:

Chipsy 14.02.
Trcosava 16.02.
Velerie 17.02.
Tanjica 18.02.
srculence 19.02.
serpica 20.02.
jabudic nepristrasno 21.02.
vonavoj,soni,bubulence 22.02.
jess021 23.02.
boka 1.03.

user posted image

< Poruku je uredio choopa choops -- 13.2.2015 6:50:34 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here