Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 18:48:57
|
|
|
|
*boka*
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: Klarita Supeeeeeeeeeeeerm, cestitam draga moja Oho ho ko nam je svratio,aj sad brzo da izracunas Superm sta ce biti dok jabudic ceka novi uz. Posle mozda neces da stignes ili da mozes Hahahahahaha, pa stvarno. Mada meni nikako nisi rekla sta je za mene rekla ta tvoja kugla!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 18:57:28
|
|
|
|
anita
|
Zdravo devojke. Kako ste? Ja sutra sa devojcicama idem kuci. Mihajla su mi prebacili na deciju kliniku zbog povecanog crp-a,bio je 75. Istog dana na klinici mu se crp smanjio na 50 jer su mu ukljucili antibiotik.Sada je dobro sa intenzivne nege je danas prebacen na odeljenje. Rucka i napreduje sto je najbitnije.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 19:02:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bravo Anitaaaaa Ljubimo vas svo četvoro
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 19:08:27
|
|
|
|
choopa choops
|
Bravo anita! Bravo za momka maloga
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 19:10:04
|
|
|
|
bubulence
|
Anita
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 19:13:09
|
|
|
|
Azra_
|
Anita ! Samo hrabro! Biće dečak dobro, pa će vam se i on pridružiti!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 19:13:53
|
|
|
|
choopa choops
|
A šta kažu kad će vam se on pridružit? Drži se, sigurno ti nije lako, ali bolje je za njega dok se ne oporavi skroz da bude tamo...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 19:22:52
|
|
|
|
jabudic
|
Anita brzo ce i beban sa vama! Ja pravim pitu sa zeljem, mislim da necu ni sjutra na posao. Mrzi me da ustajem u 6h30. Ovako se naspavam, pa kad pocnem.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 19:31:53
|
|
|
|
Valerie
|
anitaaa divno, sad ce i bata brzo kuci! svaka tebi cast! superm dobrodoslaaaa sezona septembar/oktobar ce bas biti ispunjena! bice vruce i tesko leto blago vama sto planirate more, ja nesto ni ne razmisljam, mislim da je bolje da sedim di sam, madaaaa, ako pogodim chupin termin
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 19:51:05
|
|
|
|
superm
|
Anita, bice dobro, sreca prati hrabre!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 20:35:06
|
|
|
|
serpica
|
Anita bice sve ok,sigurno,a hoces li da se vracas u bolnicu da ga hranis ili kako? Ljubim te punooo Valeri Chupin termin je moj,gotova je to prica,letos ja idem na moreeee
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 20:36:19
|
|
|
|
*boka*
|
Anita bice bebac dobro, vazno je da je na sigurnom, a i ti ces biti sigurnija da ostane dok skroz rezultati ne budu kako treba, pa da onda na miru uzivkate kuci. Koliko su napredovali u tezini?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 20:42:07
|
|
|
|
choopa choops
|
Što me hvata neka nervoza Svaki dan popodne počnem da se osjećam tako... Čekam ctg da mi urade. Gledam kako bih naručila robicu za bebu, i nerviram se
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 20:44:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Choopo, ušla si u 9ti, beba je dobro, normalno je da kao majka brineš Izdržaćeš ti još, još samo malo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 20:47:30
|
|
|
|
serpica
|
Chupa nemoj se salis pre 20. i kazi mi jel ostajes do porodjaja u bolnici? Boko kod nas praktikuju da bebe puste kuci kad predju 2500gr,mislim na bebe koje su ranije rodjene,mislim da to ne vazi za decu koja su mala a rodjena u terminu.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 21:36:35
|
|
|
|
choopa choops
|
Ivanka Ma smirenija asam ja sad, nego me tako s vremena na vrijeme uhvati neka nervoza i panika. Valjda i zato jer još ništa nije spremno za bebu :-D Radili smo ctg, opet neke sitne kontr. hahahah serpice neću, čekam :))) Ako se ne porodim ranije, biću tu do srijede iduće, 18.02., tad sam 37ned. I taman da odem da kupim robu za bebu i da se vratim u petak 20-tog
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 21:49:42
|
|
|
|
serpica
|
Moze Chupa,moze,slazem se , ja odoh da spavam,ovo je moje vreme,a danas sam posebno umorna,sutra idem da potpisem ugovor za vrtic i krecemo boze zdravlje 2.marta laku noc
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 21:51:48
|
|
|
|
choopa choops
|
Laku noć :-) Nemoj i ti da me sanjaš sa asepsolom Ja sad pojedoh nešto, pa ću malo da čitam po netu, a onda možda i ja pokušam da zaspem, mada koliko sam spavala preko dana, večeras neću prije 3h
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 22:04:14
|
|
|
|
Valerie
|
IZVORNA PORUKA: serpica Valeri Chupin termin je moj,gotova je to prica,letos ja idem na moreeee ma tako i treba, ja cu biti trokrilna, a i sta ima da se kuvam, sledece prolece je moje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 22:08:05
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Valerie IZVORNA PORUKA: serpica Valeri Chupin termin je moj,gotova je to prica,letos ja idem na moreeee ma tako i treba, ja cu biti trokrilna, a i sta ima da se kuvam, sledece prolece je moje a sta mislis kakva cu biti ja sa ( boze zdravlja ) cetvoro dece,celulitom i visnulom kozom na sve strane, ali kad je more u pitanju bas me briga..e sad odoh laku noc drugarice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 22:14:34
|
|
|
|
Valerie
|
sa cetvercem ces biti najsrecnija, najlepsa i najbogatija sigurno pricala sam sa mojom dr o ponovljenim cr, ma kaze radili smo ih i 4. tako da :) mislila sam i na tebe. ja cu oko 20. septembra, taman da celo leto uhcem pod klimom (bas ce mi biti lose). i cekam vase izvestaje sa plazU.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 0:54:48
|
|
|
|
srculence25
|
Zdravo drage mene od juce sastavila gripa pa sam prelezela ceo dan.Pokusavala sam da pisem preko mob pa nije htelo stalno neki eror. Idem unazad da iscitam sta ste pisale
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 1:48:12
|
|
|
|
srculence25
|
Cupo usla u 9-ti a ja moje isto odbrojavam jao tako su mi spori dani. Da napomenem da imam bas ruzne snove verovatno sam i opterecena.Samo da bude sve ok do kraja. Inace Cupo ja se kladim za 19.02 ubacite me na spisak za kladjenje Jess kako je prosao uz?nisam videla da si pisala ili mi je promaklo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 6:37:58
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro a nigde nikog da mi pravi drustvo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 6:45:23
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: serpica Dobro jutro a nigde nikog da mi pravi drustvo. Ko kaže? Čekam ctg, pa vizitu pa doručak. Divim se ljudima koji stalno rano ustaju, ja ne vooooooooooolim rano buđenje IZVORNA PORUKA: choopa choops hahaha idemo kladionica otvorena: Chipsy 14.02. Trcosava 16.02. Velerie 17.02. Tanjica 18.02. srculence 19.02. serpica 20.02. jabudic nepristrasno 21.02. vonavoj,soni,bubulence 22.02. jess021 23.02. boka 1.03.
< Poruku je uredio choopa choops -- 13.2.2015 6:50:34 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?