Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 13:40:27
|
|
|
|
vonavoj
|
makic90,mislim da ima vremena da se podigne,do 28.nedelje..tako da nemoj unapred da brines..i meni je bila nisko usadjena,pa se podigla!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 13:41:00
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: *boka* Choopsi ostace jabudicu jos dugo u mislima slika tebe sa asepsolom u ruci Ma ne pitaj, ima da je tužim za pretrpljene traume
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 13:43:31
|
|
|
|
choopa choops
|
I da kaže mužu dobro ćoškove da izriba, nemoj da ja moram opet za njim da čistim
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 13:49:18
|
|
|
|
jabudic
|
E taman si ovoliku bijelu nosila. I sve redom riba. Uh, uh, jedva se probudih iz noćne more Ja htjedoh do Kotora na ručak, u neki restorančić, ali ovi moji nisu zainteresovani. Sad moram da spremam nešto, a ja sam ustvari na poslu Hoće svekriva u BG Stiglo joj rješenje da je dobila penziju iz Hrvatske, neće biti sad nešto mnogo, ali mora da otvori ž.r. I sredi to što treba. Jadna ova moja jetrva iz BG, svekar je tamo evo 20 dana, i on se dao u djir
< Poruku je uredio jabudic -- 12.2.2015 13:50:21 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 13:53:25
|
|
|
|
choopa choops
|
haahahahaha jabude mora biti savršeno čisto A kako će svekrva gore, ako je gore muž? Ma briga te za jetrvu, samo ti da ih se rješiš. Nek se snalazi sama, to je sad vec njen problem
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 13:54:06
|
|
|
|
glukica
|
Cao zenice, samo da mahnem! Ja dosla sa pregleda, nesto ctg kao nije bio bas najbolji pa sam 1 sat lezala..stalno mi produzivali.. Onda na uz sve ok osim sto opet vidi dr da nems dovoljno plodove vode.. Bezveze, sve je ok ali praticeme dvaki dan sad.. U krajnjem slucaju u nedelju ostajem u bolnici i poradjaju me!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 13:56:00
|
|
|
|
jabudic
|
Da, ali to znači da će tamo biti neko vrijeme i da postoji OPASNOST da se opet vrati. Ali mm evo kaže da joj ne da u Bg, nego da će sledeći vikend da je vozi kući, pa neka od kuće ide gdje hoće. A ja kažem pusti je da završi to, pa kad završi nadjite se kuči i završite dalje. Ko zna šta će tu da ispadne od svega toga. Svekru pritisak ogroman, pa oni sad moraju i njega da vodaju po bolnici. Tačno čovjek da poludi od njih dvoje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 14:03:06
|
|
|
|
makic90
|
serpica, choopa choops, *boka* i vonavoj hvala vam puno i ja se nadam da ce se podici, znam da ima vremena, ali me je dr malo uspanicila... nije mi rekla kako da se ponasam, mada sam ja procitala da ne smem da dizem tesko, da se savijam puno... nije me strah od carskog reza, Boze moj, bitno da je bebilica ok nego me je strah od mogucih krvarenja (isto sam procitala po netu da su neke zene imale iskustva sa tim zbog nisko usadjene posteljice)... hvala vam zenske puno jos jednom, smirile ste me malo pozdrav i prijatan dan vam zelim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 14:05:48
|
|
|
|
*boka*
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Ma ne pitaj, ima da je tužim za pretrpljene traume I za jos jednog sna da je tuzis! Jaooo pa jel moguce? Hoce li se njih dvoje skrasiti? Uzas! Ma samo neka joj tvoja kuca vidi ledja i onda lance i katance na vrata da stavis! Ja i dalje ne verujem sta to dvoje rade i to pod stare dane. Setaju se od sina do sina, hoce iznajmljene stanove koje cete naravno vi da placate, a kuca im prazna. Strahota. Ma samo neka ide! Glukice znaci ti ako ne do nedelje, onda u nedelju
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 14:11:28
|
|
|
|
*boka*
|
Makic vecina doktora je na zalost takva. Umesto da te opuste, oni te uspanice dodatno, kao da ti nije dovoljno sto kroz sve prvi put prolazis i vec si dovoljno i uplasena i zabrinuta. Mene nervira sto toliko unapred oni daju prognoze i ti nikad one dobre, nego uvek lose na glas izgovaraju... samo da puknes od brige. Ne sekiraj se, ima vremena da se podigne, kazem ti snaju mojoj je do pred kraj bila previa, a onda se podigla. E za krvarenje je tacno, snaja je krvarila po malo i to je bio uzrok, ali nista strasno nije bilo. Imala je utrogestan vaginalno za terapiju i to je to. Sve se super zavrsilo i prirodan je porodjaj bio. Mada, ako kojim slucajem bude i morao CR iz nekog razloga, nemoj se ni za to plasiti. Ja uvek navodim svoj porodjaj kao primer, jer je bio vise nego savrsen, a CR. Nikad ga nisam zelela, nisam nikad ni razmisljala o toj opciji, ali je moralo i iz ove perspektive, uvek bih takav pozelela Uzivaj u trudnoci i druzi se ovde sa nama. Ovo ti je ovde anti stres ekipa
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 14:26:59
|
|
|
|
Valerie
|
boko, superr, steta sto mi nisi blize, sve mi treba sem tog cuvenog solarijuma iz podruma makic, sve su ti rekle, meni je bila placenta previa marginalis, granicna, do grlica, nije prekrivalo. i ja se nervirala, ali nisam krvarila, i podigla se, mozda oko 30. nedelje, ne secam se tacno. ipak, i ja sam kao boka zavrsila na savrsenom CR , posto se nisam otvarala. samo lagano, imas jos puno vremena
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 14:35:37
|
|
|
|
Tanjica81
|
Makic ja se ne razumem...ali kao sto si ti rekle imas jos vremena...sve ce biti ok. IZVORNA PORUKA: *boka* Uzivaj u trudnoci i druzi se ovde sa nama. Ovo ti je ovde anti stres ekipa Ovo potpisujem!!! Valerie nije podrum, nego garaza... Sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 14:46:40
|
|
|
|
Valerie
|
haha izvinjavam se, kao nov solarijum, malo presao, garaziran izvini boko, morala sam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 15:27:06
|
|
|
|
choopa choops
|
Meni bili moji u posjeti, sin odspavao na krevetu do Rodila ga majka Bio ctg, ima kontrakcija...Je l' niko nije napisao 13.02.???
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 16:07:11
|
|
|
|
*boka*
|
IZVORNA PORUKA: Valerie haha izvinjavam se, kao nov solarijum, malo presao, garaziran izvini boko, morala sam Sta je bre ovde smesno??? To je tacno! Garaziran solarijum star 6 godina, malo "gazen i gnjecen" P.S. Pali na gurku Jaooo jedva cekam da sredim sve. Ja sam vam blizanac u horoskopu, stalno bih menjala nesto u prostoru. Pre godinu dana sam kompletno renovirala salon stari, menjala boju zidova, kompletan namestaj, sve je bilo belo i boja jorgovana i taman mi je to dosadilo i evo dodje novi lokal, sad sve kontra radim... sad ce malo krem - zlatno. Jedva cekam da dodjem do tog estetskog dela, za sad su rusevine hihihi Choopo joooj, sklupcao se uz mamu kao mace, pa mu bilo slatko da spava. Nedostajes mu sigurno. Neces valjda sutra, a? Nemoj leba ti, moja kvota je najjaca, a i treba mi lova! Stisni se do 01.
< Poruku je uredio *boka* -- 12.2.2015 16:09:06 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 16:09:02
|
|
|
|
Tanjica81
|
Ma choopa svejedno sta prognoziramo i tako serpi nosi nagradu...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 16:28:51
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: *boka* IZVORNA PORUKA: jabudic Ma ne pitaj, ima da je tužim za pretrpljene traume I za jos jednog sna da je tuzis! Jaooo pa jel moguce? Hoce li se njih dvoje skrasiti? Uzas! Ma samo neka joj tvoja kuca vidi ledja i onda lance i katance na vrata da stavis! Ja i dalje ne verujem sta to dvoje rade i to pod stare dane. Setaju se od sina do sina, hoce iznajmljene stanove koje cete naravno vi da placate, a kuca im prazna. Strahota. Ma samo neka ide! Ne pitaj Boko moja, ja samo znam da kod mene neće više nijedan krug napraviti. A sad kad ode u BG vidjeće da je tamo odsvirala svoje. Jer je jetrva ogorčena, jedva ljudi krpe kraj s krajem, stalno im neko u gostima. Plus svekar alkoholičar. On kad je kod nas ni jednu kap ne popije, jer zna da bi ga mm odmah izbacio. I njemu dosadno i on odmah put pod noge. A oni tamo oboje na polslu, on ostane kući, našljoka se, i zamisli kako im je kad se vrate s posla. A i ona se priprema na duži period jer reče mora da vidi tu odluku, pa ako bude morala da ššalje žalbu, itd. Uostalom, neka se snalaze, ako i oni budu oštri, možda se vrate kući., Mojih 3 mjeseca je juče isteklo, ušli smo u 4.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 17:11:54
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Tanjica81 Ma choopa svejedno sta prognoziramo i tako serpi nosi nagradu... Tanjice hvala,ma nek beba bude sto duze unutra a za nagradu lako cemo,nacice Chupa vec nesto od smestaja a ako pa zakaze imam jabudica kao rezervnu varijantu jer cu joj pomoci u krivicnom delu.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 17:15:52
|
|
|
|
bubulence
|
... a posle kazu muskarci zavisnici od kladionica . jabude, samo neka ode, a onda neka joj i oni kazu isto sto i B pa mkzda shvati da nije dobrodosla i da je vreme da se vrati svojoj kuci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 17:23:07
|
|
|
|
superm
|
Bubi, secas se sta sam ti obećala?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 17:26:23
|
|
|
|
bubulence
|
aaaaaaaaaaaaa jeli ono sto mislim!!!??????????
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 17:30:03
|
|
|
|
superm
|
Vec neko vreme sumnjam, sinoc mi je dr potvrdila. sam!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 17:34:19
|
|
|
|
eca89
|
Cestitke superm, bas mi je drago !
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 17:35:39
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: superm Vec neko vreme sumnjam, sinoc mi je dr potvrdila. sam! jeeeeeeeeeeeewj cestitam ti draga moja, lepo ti rekoh da ces na moje mesto!!! neka bude lepa i laka trudnoca, mnogo si me obradovala!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 17:44:56
|
|
|
|
superm
|
Hvala! Tek smo u 6. nedelji, velicine zrna pirinča, ali mama zna da ce bi ti to veliki momak ili velika devojka! Samo da sve bude dobro!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?